Yurt içi yerleşiklerin parite etkisinden arındırılmış toplam döviz mevduatları 2 milyar 937 milyon dolar artış gösterdi.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın rezervlerinde geçen hafta artış kaydedildi.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comHem hisse hem tahvilde alıma geçen yabancı yatırımcı 13 Haziran haftasında 1 milyar doların üstünde portföy yatırımı yaptı.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comAvrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Kaja Kallas, Türkiye'yi güvenlik alanında bir aktör olarak gördüklerini belirterek İstanbul'un son dönemde bir arabuluculuk merkezi olarak öne çıkmasından memnuniyet duyduklarını bildirdi.
Kur korumalı mevduatların toplamı 13 Haziran haftası itibariyle 566,3 milyar TL'ye geriledi. Geçen haftaki veri 571,5 milyar lira seviyesindeydi.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comİngiltere Merkez Bankası Haziran toplantısında politika faizini yüzde 4,25 seviyesinde sabit tuttu.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizine ilişkin kararını açıkladı.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comUSD arkadaşlar dün bir analiz yaptık abd de fed faizi sabit bırakır......içerde merkez bankası faiz sabit bırakır diye bir tahmin yaptık 2 si de nokta atışı geldi ....🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡
USD arkadaşlar dün bir analiz yaptık fed ve merkez bankası faizler aynı devam eder dedik içrde faizler 100 46 devam ..ve fed sonrası yabancı dövizler yatay eğilim. TL ve altın ise yükseliş yukarı eğilim olur dedik yani mevduat tercihi ve altın tercihi gene ön pilan ....dövizde ise umutsuz bir hava var ......takibe devam çok kaliteli tahminler devam edecek
USD arkadaşlar dün bir analiz yaptık abd de fed faizi sabit bırakır......içerde merkez bankası faiz sabit bırakır diye bir tahmin yaptık 2 si de nokta atışı geldi ....🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.