A1CAP Anlaşıldı ekmek yedirmeyecek hırsızlığa devam ediyor,Bütün aracı kurumlar tavan bu eksi4.
Avrupa Birliği (AB) Refah ve Endüstriyel Strateji Komiseri Stéphane Séjourné, AB ülkelerinin nadir toprak elementlerinden oluşan ortak rezervler oluşturması gerektiğini söyledi.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comTürk Eximbank 3 yıl vadeli tahvil ihracı için bankaları yetkilendirdi.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comEskişehir Yeşil Sakarya Üreticiler Birliği Başkanı Süleyman Buluşan, "Tüketiciler iki marula 60 lira veriyor, biz kasasını o fiyata satıyoruz. Bir ürün 3 liraya satılıyorsa, bu üreticinin iflası demek" dedi.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comReklam Kurulu, aldatıcı reklam ve haksız ticari uygulamalara karşı denetimleri sonucunda 15 milyon 846 bin 894 lira idari para cezası kesti.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comUluslararası Atom Enerjisi Ajansı (IAEA) Başkanı Rafael Grossi, nükleer madde transferinde İran'ın ajansa bildirmesi gerektiğini söyledi.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comAlmanya ve İtalya kamuoyunda, ABD’de tutulan 245 milyar dolarlık altın rezervlerinin ülkelerine geri getirilmesi yönünde artan bir talep var.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comSON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.