ALTNY sdttr, 170 yüklerken belirtmiş bayram ikramiyesini anlatmıştık, 255 de % 50 bize yeter dedik ayrıldık, 180 civarı alım demiş ve 181 de başlamıştık, hedef yine önce 200 sonrası sonra, tabii ekran başında alarm kurulu olmak şartı ile,altınay ise 70 ile 90 arasında tradecilerin gelir kapısı oldu...100 üzerini atmadığı sürece bu devam eder...sorun yok biz ekmeğimize BG takarız,ytd
VSNMD biz 330 da çıkarken bazı üyelerimiz hedef 500 dediler ve kazandılar...bazen riski sevmeli...ytd...
gram-altin Durmak yok yükselmeye devam
Eskişehir'de çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları sırasında alevlerin arasında kalan 10 orman işçisi şehit oldu.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comBorsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında; Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt ve Ticaret, Emek Elektrik Endüstrisi, Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri, Mopaş Marketçilik Gıda Sanayi ve Ticaret, Viking Kağıt ve Selülöz ile Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olmak üzere altı hissenin paylarına bir ay kredili işlem yasağı geldi.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comRusya ile Ukrayna arasındaki 3. tur görüşmeleri için ilgili taraflar Çırağan Sarayı'nda bir araya geldi.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comAvrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, AB ve Japonya'nın ekonomik baskılara ve haksız ticaret uygulamalarına karşı birlikte çalışacağını söyledi.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comBeyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın Ocak ayında imzaladığı kararname doğrultusunda "Yapay Zeka Eylem Planı"nı açıkladı.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comRusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dijital rublenin, 1 Eylül 2026'dan itibaren kitlesel kullanıma sunulmasını öngören kararnameyi imzaladı.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comSON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.