Çin 1 ve 5 yıllık kredi faiz oranlarını sırasıyla yüzde 3 ve yüzde 3,5'te beklendiği gibi sabit tuttu.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comHükümet ve memur sendikaları toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlayamadı, Memur-Sen zam teklifini Hakem Kurulu'na taşıma kararı aldı. Son kararı hakem heyeti verecek.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comVergi Denetim Kurulu (VDK) Başkanlığı, mali belgelerde sahtecilik eylemlerine yönelik yeni bir çalışma başlattığını açıkladı.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comSocar'ın Türkiye'ye 7 milyar dolarlık yatırım planlandığını belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Azerbaycan doğalgazının Türkiye üzerinden Suriye’ye sevki ülkelerimiz arasındaki yakın işbirliği ve eşgüdümle mümkün olabildi" dedi.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comElektrikli araç şarj soket sayısı Temmuz'da önceki aya göre yüzde 4 artarak 32 bin 682'ye yükseldi.
ABD Hazine Bakanı Scott Bessent, Ukrayna işgalinden önce Hindistan’ın petrolünün yüzde 1’inden azının Rusya’dan geldiğini, bu oranın şimdi yüzde 42’ye çıktığını söyledi.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comTarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) Haziran'da yıllık %33,88 arttı, aylık %2,52 arttı
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comTrump-Putin görüşmesinin ardından Rusya'nın kısa sürede tavizler verdiğini söyleyen ABD Başkanı Donald Trump'ın Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff, görüşmelerin geçici ateşkesten ziyade uzun vadeli barış anlaşması sağlama üzerine odaklandığını ifade etti.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comPalm yağı fiyatları Hindistan ve Çin'in güçlü alımlarıyla üçüncü işlem gününde de yükselişini sürdürerek Mart ayından bu yana görülen en yüksek günlük seviyeye ulaştı.
Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi yıllık Temmuz ayında yüzde 30,06 aylık yüzde 3,03 arttı. Veri 2024 yılı Ekim ayından bu yana görülen en yüksek seviye olarak kaydedildi.
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.