ABD ile varılan ticaret ateşkesine rağmen Çin’de üretim faaliyetlerinde yavaşlama sürüyor.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 5G ihalesinin 16 Ekim'de gerçekleştirileceğini belirterek, 1 Nisan 2026 itibarıyla mobil işletmecilerin 5G hizmeti sunmaya başlayacaklarını ifade etti.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile görüştü.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comKachin Bağımsızlık Örgütü onlarca yıl boyunca gözlerden uzak bir savaş yürüttü. Şimdi ise dünya çapındaki üreticilere kritik mineraller sağlıyor.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comÇin Devlet Başkanı Şi Jinping ve Hindistan Başbakanı Modi, Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi'nde görüştü.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comElektrik santrallerine 1,1 milyar liralık kapasite mekanizması desteği sağlanacak.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comYönetmelik değişikliğiyle KOBİ tanımına dahil olan işletmeler de yıl sonuna kadar "KOBİ dışı işletmeler" için belirlenen kefalet limitlerinden faydalanabilecek.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comAğır sanayi ve ulaşımın ardından, küresel enerji talebinin yeni sürükleyicisi yapay zekâ uygulamaları ve veri merkezleri olabilir. Son dönemde yapay zekâ alanında yaşanan atılım, birçok şirketi bu teknolojiye yatırım yapmaya yönlendirirken, arka planda bu dijital patlamanın göz ardı edilmemesi gereken fiziksel bir boyutu var.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comWall Street Journal'ın haberine göre, Beyaz Saray yönetimi Savunma Bakanlığı'nın ismini Savaş Bakanlığı olarak değiştirmeyi değerlendiriyor.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comAltensis Yönetici Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, Bloomberg HT Üst Düzey programında gayrimenkul gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comSON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.