Ons
Ons Altın Bugunkü Beklenti ( Ne Olur ? )
Ons Altın Yorumları
ons böyle nalet bir piyasa görmedim sattığımız hiç bir şeyi yerine koyamiyoruz
ons adam sormuş buradan alınır mı diye.... 480 den almamış 89 olmuş..... yerde işi bilen cevap versin demiş emreder gibi 😃😃 hay Allah'ım nasıl insanlar var burada
- @firat-dervis- 63 12:51, 23 Ekim 2020
ons @ziyaretci @⚡Black⚡Sea⚡ abi usd yi sattım elimde gram kaldı ne almamı tavsiye edersiniz.Sorumluluk bana aittir.
ons 💥AL SAT NASIL YAPILIR ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ SATARKEN NERDEN SATILMALI ALIRKEN VADE NE KADAR OLMALI KAÇ AY BEKLEMELİ DOLARDAN ALTINA ALTINDAN DOLARA NASIL GEÇİLMELİ GRAFİK NASIL İNCELENİR DESTEK DİRENÇ BELİRLEME İŞLEM YAPMA VE MUM TAKİBİ HERŞEY BU VİDEODA VİDEO EĞİTİM AMAÇLIDIR KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ YOKTUR RAKAMLAR ÖRNEK AMAÇLIDIR.. 👇💥https://youtu.be/lUUhSxvH_SM
ons m.b ters köşe yaptı gümüş leri sattım hesapta alttan alacaktım 🙄🙄
- @ALTIN06 12:11, 23 Ekim 2020
ons @küçük birikimci @para.toner talimat verseydiniz takiple uğraşmazdınız mobil uygulama otomatik olarak satar yada alabilirdi
- Y @yunus-tekin 11:20, 23 Ekim 2020
ons @küçük birikimci @para.toner Dün hem sabah hem de ögleden sonra alım fırsatı verdi bende sattim aşağıdan aldim dün keşke takip etseydiniz.
ons Seçime 10 gün kala emtia ve dövizde tek belirleyici etken teşvik paketidir. Daha önceden temsilciler meclisinden çıkan kararı trump çöpe attı, baktı ki piyasa tepetaklak oldu bu sefer de ben daha iyi bir paket çıkarıcam diyerek piyasayı sakinleştirdi. Çıkarır mı bence hayır, zaten kalmış 10 gün kimse taşın altına elini koymak istemiyor, doğrusu da bu zaten, yeni seçilecek olan yönetime bırakılmalı karar. Yani işin özü, bence teşvik çıkmayacak, buna bağlı olarak dolar yükselecek altın ve gümüş onsda düşecek, ytd.
ons Teknik olarak baktığımızda aşağıda 1890 desteğinin altında önce 1870 ve ardından 1850 seviyesine kadar geri çekilme hareketi oluşabilir. Yukarıda ise 1911 direncinin kırılması halinde önce 1930 ve arkasından 1950 seviyesine varan oranda yükseliş yaşanabilir.
ons Doların değer kazancına bağlı olarak yükselişlerin sınırlı kaldığı ons altın tarafında 1905 seviyelerinde fiyatlama sürüyor. Önemli bir bant aralığının üzerinde kalan altın için 1900-1890 aralığı gün içerisinde destek bölgesi olarak izlenmektedir. Artan risk iştahına bağlı olarak bu bölge üzerinde kaldığı sürece altında yükseliş eğilimi sürebilir. 1907-1913 seviyeleri yükselişlerde direnç noktaları olarak değerlendirilmektedir. https://lotas.capital
ons Doların değer kazancına bağlı olarak yükselişlerin sınırlı kaldığı ons altın tarafında 1905 seviyelerinde fiyatlama sürüyor. Önemli bir bant aralığının üzerinde kalan altın için 1900-1890 aralığı gün içerisinde destek bölgesi olarak izlenmektedir. Artan risk iştahına bağlı olarak bu bölge üzerinde kaldığı sürece altında yükseliş eğilimi sürebilir. 1907-1913 seviyeleri yükselişlerde direnç noktaları olarak değerlendirilmektedir. https://lotas.capital
ons normalde halkların alım satimiyls kurlar oynasaydi bu ons her piyasa açıldığında düşük olan ons yerinde sayamzdi.eger halkların alım satımiyla kurlar değişiyor olsaydı faiz kararından sonra dolar bir anda 20 kuruş artmazdi.hangi halk bir anda dolsra yüklendi bankalarda kuyruk mu vardı?ya da doların 20 kuruş yukseltebilecek bir halk olsaydı o bankaların o an internet siteleri çöker bir süre kendine gelemezdi.ortafa tuşun sahibi var.o yönlendiriyor büyük sermaye sahiplerini bn başka izahat bulamıyorum
- @Panteist 08:25, 23 Ekim 2020
ons @kral37 Amma halk halk yazmışsın be dostum. Ayrıca halkın tanımı başka bir şey. Burada altın döviz koşturana halk denmez, hele ki senin dramatikleştirdiğin seviyede halkın burada geçmesi gereksiz.
ons ons altında .bundan sonraki hedefimiz 1850 dolar ve altıdır alım için acele etmeyelim ytd
ons 1911 in üstüne geçiş yaptıktan sonra tam 4 saat hiç 1910 a gelmeden orada gelecek ki.... grafikteki bir üst kanala atsın.... Selamlar ..... mesaj kirliliği temizlenmistir...!!! böyle gayet iyi herkes için.
ons son durum ... dolar desteği grama iyi etki yaptı .... 3 TL gibi .... iyisiniz hadi
ons Almanya piyasaları kapanış'ta düştü: ortalık fena karıştı. Borsaların düşmesi ons fiyatında yükseliş demektir. Ancak ABD dolar endeksi nın düşmesi gerekiyor. Frankfurt Borsası değer kaybeden hisse senetlerinin sayısı 391 iken değer kazananlarınki 288 olarak belirlendi. Ayrıca 75 adet hisse senedi sabit kaldı. Sartorius AG Vz (DE:SATG_p) hisseleri 2,82% veya 10,800 artışla 394,000 seviyesi ile tüm zamanların en yükseğine çıktı. Sartorius AG Vz (DE:SATG_p) hisseleri 2,82% veya 10,800 artışla 394,000 seviyesi ile tüm zamanların en yükseğine çıktı. DAX için zımni volatilite ölçümü yapan DAX New Volatility 0,93% oranında düşüşle 30.88 puanı gördü. Aralık vadeli Altın Vadeli İşlemleri 1,39% veya 26,75 değer kaybederek onsu $1.902,75 seviyesinden işlem görüyor. Diğer yandan emtialarda Aralık vadeli Ham Petrol WTI Vadeli İşlemleri 1,65% veya 0,66 oranında artışla varili $40,69 seviyesinden işlem görüyor. Bu sırada Aralık vadeli Brent Petrol Vadeli İşlemleri 1,89% veya 0,79 artışla varili $42,52 seviyesinden işlem görüyor. EUR/USD 0,32% düşüşle 1,1824 seviyesinden işlem görürken EUR/GBP 0,17% artışla 0,9030 seviyesinden işlem görüyor. Dolar Endeksi Vadeli Islemleri 0,33% artışla 92,903 seviyesinden işlem görüyor. Ytd. Herkese hayırlı geceler dilerim.
- A @abdullah-abdullah 05:50, 23 Ekim 2020
ons @kraker Dolardeysen serbest piyasada Ons alabilirsiniz. Yatırım tavsiyesi vermiyorum. Kendi kararını kendin ver.
- K @kraker 05:42, 23 Ekim 2020
ons @abdullah-abdullah Gram altın aldım kardesım dolar sabah almıstım yukselınce bozdum şuan 400gr altın var bıraz daha lacam ama ne alcagımı bılmıyorum
ons Perşembe günü ABD oturumu boyunca düşüşte. Altın Vadeli İşlemleri yazı yazılırken, New York Ticaret Borsası'nın Comex bölümünde, Aralık ayı için %1,19 düşerek onsu USD1.906,55 'den işlem gördü. Onsu seansın en düşüğü olan USD seviyesinden işlem gördü. Altın USD1.895,75 seviyesinde destek bulurken, USD1.936,00 seviyesinde dirençle karşılaştı. Dolar Endeksi Vadeli Islemleri'i, diğer altı majör para birimi karşısındaki performansına göz attığımızda; %0,38 arttı ve USD92,953 seviyesinden işlem gördü. Diğer yandan Comex'te, Gümüş Aralık ayı için %1,71 düştü ve onsu USD24,810 'dan işlem görürken Bakır Aralık ayı için %1,38 düştü ve libresi USD3,1543 'dan işlem gördü. Kaynak: Investing.com
ons Arkadaşlar teşvik gelirse ons kaçları görür sizce fikirlerinizi alalım
- 1 @1. Beyazıt 23:19, 22 Ekim 2020
ons @omer/58 Teşvik paketi açıklamsı ile yükseliş baslar,paralar dağıtılınca yükseliş devam eder.
ons Uyari:Türkiye saati ile gece 04 te Trump-Budin düellosu var, icraatlarını,yapacaklarini, laf atışmaları herşeyi göreceğiz. Trump teşvik paketi ile ilgili açıklamasida olabilir ons da hareketlenmeler olabilir.
ons Fransa piyasaları kapanış'ta düştü ortalık fena karıştı: Paris Borsası değer kaybeden hisse senetlerinin sayısı 343 iken değer kazananlarınki 227 olarak belirlendi. Ayrıca 89 adet hisse senedi sabit kaldı. CAC 40 için zımni volatilite ölçümü yapan CAC 40 VIX 1,20% oranında düşüşle 28.88 puanı gördü. Aralık vadeli Altın Vadeli İşlemleri 1,41% veya 27,15 değer kaybederek onsu $1.902,35 seviyesinden işlem görüyor. Diğer yandan emtialarda Aralık vadeli Ham Petrol WTI Vadeli İşlemleri 1,92% veya 0,77 oranında artışla varili $40,80 seviyesinden işlem görüyor. Bu sırada Aralık vadeli Brent Petrol Vadeli İşlemleri 2,08% veya 0,87 artışla varili $42,60 seviyesinden işlem görüyor. EUR/USD 0,32% düşüşle 1,1823 seviyesinden işlem görürken EUR/GBP 0,14% artışla 0,9028 seviyesinden işlem görüyor. Dolar Endeksi Vadeli Islemleri 0,34% artışla 92,918 seviyesinden işlem görüyor. ydt.