Ons

ALIŞ 3.317,62
SATIŞ 3.317,95
FARK %0,12
Önceki Kapanış 3.313
Günün En Düşük Değeri 3.310,24
Günün En Yüksek Değeri 3.330,34

Ons Altın Yarınki Beklenti ( Ne Olur ? )

%61 Artar
31 Oy
* Gün içerisinde 09:00 - 15:00 arasındaki sonuçlar

Ons Altın Yorumları

3000 Karakter
Görsel Yükle
Yorum Yaz

ons Joe biden resmen başkan oldu sonu ne olur sizce

    ons EUR/USD – 1,2330 kırılabilmiş değil ABD’de Georgia seçimleri sonrasında başkentte yaşanan protestoların kontrolden çıkması piyasa üzerinde sınırlı etki yaratırken, daha ziyade mavi dalga ile Demokratlar’ın istedikleri büyüklükte bir mali teşvik paketini devreye alacakları fiyatlanıyor, ancak yükselen ABD faizleri de not edilmeli. Destek: 1,2150 - 1,2180 - 1,2250 Direnç: 1,2330 - 1,25 GBP/USD – 1,3620 üzerinde kalıcı olamadı İngiltere’de covid 19 virüsünün geçirdiği mutasyon sonrasında daha bulaşıcı bir hal alması ile yeni önlemler gündemde. 1,3620 seviyesi altına sarkan paritede sonraki destek 1.3480 düzeyinde ancak global risk iştahı ile yüksek korelasyon kar satışlarının hızlanmasını engelleyecektir. Destek: 1,3350 - 1,3480 Direnç: 1,3620 - 1,3750 - 1,40 USD/JPY – 103 üzerinde kuvvetli ABD tahvil faizlerinin yükselişi ve 10 yıllık tahvil faizinin %1 üzerine çıkması doları desteklemekte. Japonya’da da Nikkei yükselişinin de gösterdiği gibi risk iştahı artmış durumda, paritede 103 yeniden destek haline gelirken, 104 kısa vadeli direnç olarak belirtilebilir. Destek: 103 - 102,50 - 101,50 Direnç: 104 - 104,90 XAU/USD – 1915 desteği kritik Altın fiyatlarında yaşanan geri çekilme büyük ölçüde AD’de artan enflasyon beklentilerinin tahvil faizlerini yukarı çekmesi ile ilgili. Diğer taraftan yeni başkan Biden’ın muhtemelen devreye alacağı mali teşvik paketine dair beklentiler ile olası kar satışları bu noktadan sonra sınırlı kalabilir, 1915 ve 1900 takip edilecek destekler. Destek: 1900 - 1915 Direnç: 1935 - 1950 - 1965 Dünya çapında gelişmeler den dolayı her an olaylar ve kaos olursa, Ons altın de, her an fiyatları değişebilir, bu nedeniyle her zaman dikkatli olmak ta yarar var. Herkese hayırlı kazançlar dilerim.

    ons yeter ya gina geldi 470 gelince cikmak istiyorum zararina fikri olan

      ons herkesin teorisi var kendince gercekten bu borsadan anliyan kisiler yorumlarsa daha iyi olir yakinda bulent ersoyun kilodu siyah diye ons düsecek diye yorumlar okucaz bu gidisle

        ons Onsum yok. Uzun süredir btc alıyorum. Ama onsun orta ve uzun vadede kaybettiğine şahit olan varmı. 3 günde 5 günde hamuduyla parayı kaldırayım peşine düşmeyin. Bırakın takip etmeyin. Paranız çok elzem değilse illaki çıkıcak bu altın. Bugün olmasa haftaya,oda olmasa aya. İllaki çıkıcak kardeşim. Herkes neden enseyi kararttmış. Hayret!

          ons An itibariyle ONS tan kurtuldum , sağlığımı kaybetmek üzereydim , naçizane tavsiyem , zarara ziyana bakmayın kurtulun

          ons #XAUUSD Ons altının negatif bölgede kalmasının ABD ADP'nin (Tarım Dışı İstihdam Değişikliği ) açıkladığı verilerdir. Bazı ekonomistler Biden'nın Georgia seçimlerini kazanmasını sebep gösteriyor. Bu tamamen saçmalıktır. #Altın Ons bazında 1-2 içinde toparlama yapacaktır. #DOLARTL MB'nin faiz indirimi, Borsanın fonlanması, Açıklanan gerçek dışı enflasyon rakamları, DXY'nin değer kaybı nedeniyle dolar negatif bölgede durumunu koruyor. Ancak bu politikalarımn hiç biri real veriler değildir. Bu nedenle #DOLARTL mutlaka geçmiş sevilerine gelecektir. #XAGUSD Ons altının için söylediklerim #Gümüş içinde geçerlidir. 

            ons Kardak'ta gerginlik: Karasuyu ihlali yapan 2 Yunan botu Türk karasularından çıkartırken Kardak Kayalıkları bölgesinde karasuyu ihlali yapan 2 Yunan Sahil Güvenlik botu, 4 Türk Sahil Güvenlik botu tarafından karasularımızdan çıkartıldı, botlar arasında sürtme yaşandığı bildirildi. Hatırlanacağı üzere Yunanistan provokasyonlarına yılbaşında da devam etmiş, Genelkurmay Başkanı Floros Kalalimnos'taki askeri birlikleri ziyaret etmişti.

              ons Varımızi yogumuzu sana yatırdık sarı kız. sen ise aldın parayı kaçtın.

                ons Washington Post yazarı: Trump 200 yıllık yasayı devreye sokup seçimleri tekrarlatmanın derdinde ABD Başkanı Trump destekçilerinin Kongre binasını işgali sonrasında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Washington Post gazetesi yazarı David Ignatius, Trump'ın olası çatışmaları bahane ederek, ülke içinde asker konuşlandırılması için Başkan'a yetki veren 1807 tarihli bir yasayı devreye sokabileceğini ve seçimleri tekrarlatabileceğini belirtti.

                  ons Son Dakika! Biden'ın zaferinden sonra Trump'tan ilk açıklama: 20 Ocak'ta görevi sorunsuz şekilde devredeceğim.

                    ons Son Dakika: Kongredeki oylamada gerekli olan 270 delege oyu sayısını aşan Joe Biden resmen ABD Başkanı oldu. Kongredeki oylamada gerekli olan 270 delege oyu sayısını aşan Joe Biden resmen ABD Başkanı oldu.

                      ons ABD'de Trump destekçilerinin Kongre binasını basmasıyla ara verilen Joe Biden'ın başkanlığının tescil edileceği oturum tekrar başladı

                        ons Dolarda geriler ons da iner tüm para kriptoya kayacak küresel baronlar böyle istiyor altında saplanıp kalmayın bitcoin hergün yeni bir rekor kırıyor

                          ons Ons saldı

                            ons Son 24 saatte yaptığı peş peşe ataklarla 37.500 doları deviren Bitcoin bu sabah bir kez daha rekor kırdı. Piyasa hacmine göre dünyanın en değerli kripto parası, 2020’nin sonunda başladığı iyimser seyrine devam ediyor. Pek çok borsada 37.800 dolara dokunan BTC’nin piyasa hacmi 689 milyar dolara ulaşırken kripto para piyasasının toplam hacmi tarihte ilk kez 1 trilyon doları aştı. Bitcoin, dolar karşısında son 24 saatte %9, son haftada %27, son 30 günde %91 ve son 12 ayda %350’nin üzerinde değer kazandı. Bu getiri verileri BTC’yi şimdiden 2021’in en kazançlı yatırımlarından biri haline getirmiş durumda. BTC’nin dolar karşısındaki bu atağına karşın piyasanın toplam hacmi içerisindeki payını temsil eden hakimiyet oranı, yüzde 68,5’e geriledi. Bu veri, altcoinlerin de oldukça iyi bir performans gösterdiğini gözler önüne seriyor. Toplamda 7.500’den fazla kripto varlığa ev sahipliği yapan piyasa, tarihte ilk kez 1 trilyon dolardan daha büyük bir hacme sahip. Bitcoin ile birlikte altcoinler de coşkuya katılmış durumda. Ethereum, 2020'nin ilk altı gününde %50'nin üzerinde kazanç kaydederek 1.200 doları geçti. Bu haberin yazıldığı sırada, ETH 138 milyar dolarlık piyasa değeri ile 1.212 dolardan işlem görüyor. SEC davasıyla boğuşan Ripple’ın kripto parası XRP de son 24 saatte oldukça iyi bir performans gösteriyor. Dolar karşısında %30 değer kazanan kripto para birimi 30 sente dayandı. Haftanın en iyilerinden Stellar (XLM) ise son 24 saatte %60 değer kazandı ve şu anda 35 sentin üzerinde. XLM’in haftalık kazancı %180’e yakın. Yorum haber analiz bilgilendirme maksatlı yatırım tavsiyesi değildir.

                              ons Anasını satayım böyle işin,, üç kere 470 üstünü tam görecek yola devam edecek gibi oldu, üçünde de darbe vurdular hop aşağı 440-450 arası .. Allah kahretsin böyle işi. 6 aydır Ons 1960 ün üstüne çıkıp yola devam edemedi.

                                ons FOREX DAVALAR ÜMİTSİZ OLMAYIN COK DAVALAR YURT DIŞI UZLAŞTIRDIK VE BANKALARDANDA TALEP GELECEK CEZA ÖNLEMİ ALIYORUZ BİZ İDDALIYIZ

                                  ons Eskiden olsa buralar cosardi. Buyuk yatirimcilarin cogu bitcoine yoneldi. Sınırlı sayi ve cok paran olunca karda zararda okadar cok oluyor. Bitcoinde saglam bir oyun donuyor ya hayirlisi. Btcde olisa bilecek ters bir harekette buralar bayram yerine donebilir... 2021 de btc icin hack olaylari ve barik btc borsaları ni cok duymaya baslarsak sasirmayin. Altın yine ayni altin degeri hicbir zaman kaybolmicak... ytd kendi gorusumdur.

                                  ons USD/TRY Güne 7,3067 seviyesinden başlayan USD/TRY kuru şu saatlerde 7,3002 seviyelerinde fiyatlanıyor. Kurun güne satıcılı başladığını izliyoruz. Kur için ilk destek 7,2900 seviyesi olarak takip edilebilir. Destek: 7,2900 - 7,2800 Direnç: 7,3100 - 7,3300 EUR/TRY Güne 9,0079 seviyesinden başlayan EUR/TRY kuru şu saatlerde 8,9998 seviyelerinde fiyatlanıyor. Kurun güne satıcılı başladığını izliyoruz. Kur için ilk destek 8,9800 seviyesi olarak takip edilebilir. Destek: 8,9800 - 8,9700 Direnç: 9,0200 - 9,0500 EUR/USD Güne 1,2324 seviyesinden başlayan EUR/USD paritesi şu saatlerde 1,2312 seviyelerinde fiyatlanıyor. Paritenin güne satıcılı başladığını izliyoruz. Kur için ilk destek 1,2300 seviyesi olarak takip edilebilir. Destek: 1,2300 - 1,2300 Direnç: 1,2300 - 1,2400 XAU/USD Ons Altının güne alıcılı başladığını izliyoruz. Endeks için ilk direnç 1.926 seviyesi olarak takip edilebilir. Destek: 1.916 – 1.911 Direnç: 1.935 -1.945 ABD deki olaylar daha de şiddetlenmesi durumunda halk hisse senetleri bırakıp, Güvenlı varlıklara sığınmasi durumunda, ons altın fiyatları yükselebilir. Bu gibi durumlarda olaylar devam ederse ve kaos olursa üste ki rakamlar geçerli değildir. Herkese hayırlı kazançlar dilerim.

                                    Yorum Yaz