Ons

ALIŞ 3.298,28
SATIŞ 3.298,63
FARK -%1,14
Önceki Kapanış 3.336
Günün En Düşük Değeri 3.287,3
Günün En Yüksek Değeri 3.345,88

Ons Altın Yarınki Beklenti ( Ne Olur ? )

%56 Azalır
27 Oy
* Gün içerisinde 09:00 - 15:00 arasındaki sonuçlar

Ons Altın Yorumları

3000 Karakter
Görsel Yükle
Yorum Yaz

altin 1847 usd destek .

ons Bir aşı haberi çıktısa bok gibi düşer şerefiz

    ons Seve seve yükseleceksin yavrum 1750 de düşsen o 2400 gelicek bu yıl beklerim

      ons Boyun posun devrilir inşallah ons

        ons Vayy be teşvik paketi ne yaptı böyle onsu uçtu kaçtı kim durabilir değil mi önünde ha bi de yay gerildi bir anda çıkacak değil mi sıkıldık artık en iyisi vur kaç yapmak 👎👍🏻ytd

          ons FED Başkanı powell'den dijital para açıklaması. Ciddiye almıyoruz ama acelemiz yok dedi. ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, ABD’nin bir merkez bankası dijital para birimi (CBDC) çıkarma ihtimaline yönelik bir dizi açıklamada bulundu. Princeton Üniversitesi tarafından düzenlenen çevrim içi bir etkinlikte konuşan Powell, ABD dolarının halihazırda rezerv para birimi olduğunu hatırlatarak CBDC piyasaya sürmek konusunda acele etmeyeceklerini belirtti. Bazı ekonomistler CBDC’nin bir an önce piyasaya sürülmesinin pek çok önemli avantaj getireceğini söyleseler de Powell, doların küresel rezerv statüsü sebebiyle sabırlı davranabileceklerini öne sürdü. “CBDC’yi hızlı yapmak yerine doğru yapmak konusunda kararlıyız. Ancak bu biraz zaman alacak, aylar yerine yıllar sürebilir.” ABD kulislerinde bir süredir Çin’in dijital yuan konusunda kaydettiği gelişimden ötürü kaygılı sesler yükseldiği biliniyor. DCEP adı verilen dijital para ile ilgili pilot programlar yürüten ve günlük kullanım durumlarını test eden Çin, bu alanda çoğu ülkenin oldukça ilerisinde. Konuyla ilgili Powell şunu söyledi: “CBDC başlatmak mümkün olduğu için ve özel sektör halihazırda CBDC başlatabildiğinden bu çok ama çok ciddiye almamız gereken bir alan.” CBDC'ler ile ilgili faydalar kadar cevaplanmamış sorular ve potansiyel maliyetleri de dikkate almaları gerektiğini söyleyen Powell, paydaşların CBDC’ye gerçekten ihtiyaç duyup duymadıklarını anlamak adına bi erişim programı başlatmayı planladıklarını söyledi. Fed bu yolla dijital doların finansal alanlara nasıl bir etkisi olacağını değerlendirmek istiyor. Powell'a göre Fed, teknolojiye yoğun bir şekilde yatırım yapıyor ve CBDC'ler ile ilgili politika sorularını da yakından inceliyor.

            ons Öldü galiba. Biri dürtsün.

              ons Bençe ons1870 lere kadar gider

                ons Son durum: Ons Amerikan seansına kadar ve Abd Seansı açılınca artacağına daire göstergeler var. Şuanda kurt 1837 USD. Abd seansı açılınca tam olarak anlaşılır. Gram altın ile alakalı yorum yapmayacağım. Bu arada bitkisel yağ YÜZDE 20 artış kapıda, YÜZDE 15 enflasyon var diyenlere selam olsun. Böylece bitkisel yağın son 3 senede fiyatları yüzde 320 civarına arttı. 

                ons USD/TRY Güne 7,3614 seviyesinden başlayan USD/TRY kuru şu saatlerde 7,3883 seviyelerinde fiyatlanıyor. Kurun güne alıcılı başladığını izliyoruz. Kur için ilk direnç 7,4200 seviyesi olarak takip edilebilir. Destek: 7,3500 - 7,3200 Direnç: 7,4200 - 7,4600 EUR/TRY Güne 8,9687 seviyesinden başlayan EUR/TRY kuru şu saatlerde 8,9671 seviyelerinde fiyatlanıyor. Kurun güne satıcılı başladığını izliyoruz. Kur için ilk destek 8,9300 seviyesi olarak takip edilebilir. Destek: 8,9300 - 8,9000 Direnç: 9,0000 - 9,0400 EUR/USD Güne 1,2165 seviyesinden başlayan EUR/USD paritesi şu saatlerde 1,2138 seviyelerinde fiyatlanıyor. Paritenin güne satıcılı başladığını izliyoruz. Kur için ilk destek 1,2100 seviyesi olarak takip edilebilir. Destek: 1,2100 - 1,2100 Direnç: 1,2200 - 1,2200 XAU/USD Güne 1848 seviyesinden başlayan değerli metal şu saatlerde 1854 seviyelerinde fiyatlanıyor. Ons Altının güne alıcılı başladığını izliyoruz. Altın için ilk direnç 1857 seviyesi olarak takip edilebilir. Destek: 1.847 – 1.841 Direnç: 1.857 – 1.862 BRENT Güne 56,48 seviyesinden başlayan Brent petrol şu saatlerde 55,62 seviyelerinde fiyatlanıyor. Emtianın güne satıcılı başladığını izliyoruz. Yorum haber analiz bilgilendirme maksatlı. yatırım tavsiyesi değildir. Herkese hayırlı kazançlar dilerim.

                  ons 1900 ler 3 hafta sonra gibi

                  ons Yırtıldı geliyor 😄😄

                    ons kriptolar oldugu surece ons gelecek yatirim kisitli olur

                    ons 458 den satıp 440 SAN almak mantık lı mi ?

                    ons amerika açılışında bir artış olabilir mi ne dersiniz?

                      ons Akşama yine çöker ne olacak

                        ons Mali yardım yazılı açıklanmadı ki , sözlü bir şekilde açıkladı , bu işin kongresi , senatosu Ve en son imzası var ..

                          ons Hâlâ inanan varmi mali paket hikayesine ons bu yılı boyle kapatır onca şey oldu dünya yandı ama ons artik eskisi gibi kaoslardan beslenmiyor bunu gördük ytd

                            ons Verin coşkuyu verin 🚀

                              altin 1858/62 arasi gözüküyor gun icinde takip edilmeli. ytd.ytd. bol sanslar

                                Yorum Yaz