Ons
Ons Altın Yarınki Beklenti ( Ne Olur ? )
Ons Altın Yorumları
ons 3 ayda 1 yıllık emeği mi yedi . Düşer bekletsin beklersin durur yine düşer dönüş yok deyip satarsın o an çıkar o ç aldiğim günü ...
- M @MJ 09:37, 16 Ocak 2021
ons @Cihancihan ben dolarlari sattim 3 gun once cikmaya basladi ama altini biraktim altin dusmeye basladi şaka gibi
ons Almanya’da corona aşısı sonrası can kaybı… BioNTech ve Pfizer’ın corona virüsüne karşı geliştirdiği mRNA aşısını yaptıranlardan ölüm haberleri geliyor. Norveç’te 23 kişinin ölümünün ardından, Almanya’da da can kaybı yaşandı. Ülkede salgına ilişkin durumu takip eden Paul Ehrlich Enstitüsü gerçek sayıyı açıklamadı. Dünyada yaklaşık 30 yıldır çeşitli hastalıklara karşı uygulanan ve pek de başarılı sonuçlar vermeyen mRNA aşısının corona virüsüne uygulanmasının ardından başlayan ölümler, Avrupa ülkelerinde tartışma yarattı. Norveç'te 23 kişi ölürken, Almanya'da da hayatını kaybedenlerin olduğu bildirildi. Corona aşısı sonrası 23 kişinin öldüğü Norveç, Almanya gibi önce yaşlıları aşılamaya başlamıştı. Norveç, Belçika, ABD ve Portekiz ile birlikte Almanya'da da ölümler yaşandı. Norveç Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 23 ölümden 13’ünün “aşılamanın yan etkilerinden kaynaklandığı“ belirtilmiş, risk grubunda bulunan kişilerin aşılandığını vurgulayan Pfizer/BioNTech ise ölümlerden haberdar olduklarını ve Norveç ile ortaklaşa çalıştıklarını duyurmuştu. ALMANYA’DAN DA ÖLÜM HABERLERİ GELDİ Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesi, Almanya'da aşı olduktan sonra ölenlerin olduğunu yazdı. Benzer açıklama Paul Ehrlich Enstitüsü'nden yapıldı. Can kaybı sayısının belirtilmediği açıklamada, ölümlerin aşının yapılmasından sonraya denk gelmesinin nedenleri araştırıldığı ve ölümlerin yaşlılıktan mı yoksa aşıdan mı kaynaklandığının henüz bilinmediği aktarıldı. Söz konusu ölümlerin, aşılanan kişi sayısına göre risk oluşturmadığı ifade edildi. İKİ mRNA AŞISIYLA 961 BİN KİŞİ Almanya'da şu ana kadar 961 bin kişi aşılandı. Aşılananların 468 binini sağlık ya da yaşlı bakım personeli oluşturuyor. Almanya başta olmak üzere AB ülkelerinde şu anda Pfizer/BioNTech ile Moderna aşıları yapılıyor. İkisi de sonuçları tam belli olmayan mRNA aşıları. Yıllardır kullanılan zayıflatılmış virüsten üretilen aşılardan ilki olan AstraZeneca’nın corona virüsü aşısı ise, bu ayın sonunda AB'den onay alacak. AstraZeneca’nın aşısı şu an sadece İngiltere'de uygulanıyor. Borsa ve bütün ülkelerde piyasaları kapanış'te, düşmesi bu haber olabilir.
ons Kurtulun bu ONS ‘tan hepiniz hasta olacaksınız yada oldunuz !!
ons neyse artık ben kaçar 460 Gr altın 18600 zararla çıktım bu onsla bu manuplasyonla uğraşamam hiç değilse 3 gün derim 20 bin zarara ettim 4. unutulur gider bu kadar stres e gerek yok.
- C @Cihancihan 01:59, 16 Ocak 2021
ons @fatih-cilingir Haklısın bu götler her yerde biden geldi yok yaptırım yok altın güvenli liman bu götler altını bozup faize yatırır , benim etrafımdada var bunlardan tipini ... lerim . İnsana faydası dokunmaz sadece laf
- F @fatih-cilingir 19:28, 15 Ocak 2021
ons @fahri-aydin artık 400 ler gelirse alırım gelmezse TL de durmaya devam gider araba alırım yapacak bir şey yok
ons Ons altının düşeceği ile ilgili MEDYA VE FİNANS tarafında haberleri hazırlayıp yayımladılar, ABD SEANSINA yakın ONS'u 10 dolar düşürdüler, İşte size büyük bir manipülasyon. Şimdi tüm dünyada satışları izleyin.
- C @Cihancihan 01:42, 16 Ocak 2021
ons @polijenist Şuan tüm dünya ekonomisi kırmızı açıp bir bakın önce Demir petrol bakır aleminyum bildiğin her şey cripto para aklına ne gelirse burdan arkadaşi suçlamanız kaybetmeyi hak ettiğinizin göstergesidir . Açip grafiklere bakin tüm emtialar 3 aydır zararda para babaları ne isterse o yükselir . Elon musk geçen konuşmasında whatsap yerine signal kullanın diyince dünyada milyonlarca şirket signal diye bir şirketin tüm hisselerini almışlar değeri 70 dolara çıkmış dünya böyle bir yer 😂😂
- E @ek65 19:55, 15 Ocak 2021
ons @polijenist Hala bir yükseliş yok abd 12 de kapanacak ne zaman yükselecek sence ?
ons 1780 dolar a gerileye bilir yinede çok yüksek kuyumcuların kapısından giremiyoruz alım gücümüz kalmadı heray 1çeyrek alırken şimdi alamıyoruz
ons ABD ve AB birleşik krallık ve Türkiye de dahil olmak üzere. bütün ülkelerin borsaları ve piyasaları bu akşam kapanış'ta düşüş yaşandı, buna rağmen Ons altın, vadeli fiyatları yükselmesi gerekirken, yaklaşık olarak %1.5 oranlarından değer kayıp ediyor, inanılacak gibi değil. herkese hayırlı geceler dilerim.
ons Wall Street’de meşhur bir söz vardır: “Taksi şoförleri tüyo vermeye başladığında, tepe gözükmüştür.”
ons ABD piyasaları kapanış' te düştü. Bu akşam Ki ons altın nin, düşmesi nin sebebi buradaki düşüş oldu. Şubat vadeli Altın Vadeli İşlemleri 1,35% veya 25,05 değer kaybederek onsu $1.826,35 seviyesinden işlem görüyor. Diğer yandan emtialarda Şubat vadeli Ham Petrol WTI Vadeli İşlemleri 2,50% veya 1,34 oranında düşüşle varili $52,23 seviyesinden işlem görüyor. Bu sırada Mart vadeli Brent Petrol Vadeli İşlemleri 2,61% veya 1,47 düşüşle varili $54,95 seviyesinden işlem görüyor. EUR/USD 0,63% düşüşle 1,2080 seviyesinden işlem görürken USD/JPY 0,06% artışla 103,86 seviyesinden işlem görüyor. Dolar Endeksi Vadeli Islemleri 0,59% artışla 90,743 seviyesinden işlem görüyor. Yorum haber analiz bilgilendirme maksatlı yatırım tavsiyesi değildir. Herkese hayırlı kazançlar dilerim.
ons @polijenist mi ne salaktir şunu engelleyin arkadaşlar yada şikayet edin yt veriyor ve yüzde 90 yanlış cikiyor
ons Bugün onsta zirve 12:50 de, dip 19:15 de görüldü. 12:50 sonrası sert düşüş yaşandı. Gümüş grafiğiyle ayrışma vardı bugün.
ons Teşvik paketi açıklanmadı arkadaşlar, sözlü bir şekilde biden içeriğini dile getirdi. Hele durun bir bakalım 20 sinde biden başa gelecek, sonra kongre teşviği gürüşecek. Sonra senato var, senatodan sonra bir de imza aşaması var.,kabul edilmiş bir teşvik ortada yok.
- @GRAM ALTIN 43 23:17, 15 Ocak 2021
ons @mhmtccn Altin beklentiyi satin alir gercegi satar beklenti cikacagi yonunda aksiyon beklemeyin
ons Arkadaşlar yatırım olarak aynı gemideyiz ve sizden bir ricam var,lütfen düşük seviyelerden terste olupda (450-460) burda felaket tellallığı yapmayın bizim gibi sağlam şekilde terste olanlar var bu bari size teselli olsun,biz panik yapmıyorken siz bari geri çekilip izleyin piyasayı lütfen.simdiden teşekkürler hayırlı akşam bol kazançlar.
- @Omoshiroi 22:38, 15 Ocak 2021
ons @Küçük Yatırımcı 2023 e kadar fed faizleri arttırmayacak bu en çok altın ve değerli metaller yarar senin köpük dediğin 1786 ya kadar inebildi o kadar baskıya rağmen
ons Onsu biz belirlemediğimize göre onsun arttığını gören yerli balinalar doları düşürüyor onsun azaldığını gördüklerinde ise tersini yapıyorlar. Olay çözülmüştür.
ons Bugün hiç bakamamıştım onsu gene baskılamışlar keriz silkelemişler 😂 6 aydır aynı muhabbet 😂 1 sene sonra yükselse haklı çıktık diye ortalarda gezecek adamlar.
ons düş düş hep düş.. senin gibi ons un varya..
ons ben anlamadım şimdi faiz mevzusunuhttps://www.milliyet.com.tr/siyaset/son-dakika-cumhurbaskani-erdogandan-dolar-euro-ve-faiz-aciklamasi-6406858
- @Altın7 21:39, 15 Ocak 2021
ons @toprakcengiz Bütün ülkeler para basıyor, yeni sisteme geçene kadar bu böyle, yüksek faizle yol yürüyecek, ne zaman ekonomik geçiş biter faiz düşer, kagıt para dönemi kapanacak..
ons Altına yatırım yapacağıma gidip çamaşır suyuna yatırım yapsam daha iyiydi 🤷
ons ya arkadaşlar bu teşvik paketi gelince ons 2000 doları aşacakmı sanıyorsunız .
- @Omoshiroi 21:48, 15 Ocak 2021
ons @Nuh baba Dilenci yaptılar milleti teşvikten teşvik bidon şubatta işleri senatoyu anca toparlar ons yükselir gerisi laf hava civa