Ons

ALIŞ 3.336,37
SATIŞ 3.336,95
FARK -%0,08
Önceki Kapanış 3.339
Günün En Düşük Değeri 3.336,39
Günün En Yüksek Değeri 3.343,97

Ons Altın Bugunkü Beklenti ( Ne Olur ? )

%70 Artar
40 Oy
* Gün içerisinde 09:00 - 15:00 arasındaki sonuçlar

Ons Altın Yorumları

3000 Karakter
Görsel Yükle
Yorum Yaz

ons Bari bügün eee beee insanafsız kitapsız

    ons Dün %4,5 düşen BIST 100, Bugünde %2 kayıp ile gerilemeye devam ediyor: Dün günün ikinci yarısında düşüşe geçen BİST 100, seans sonuna doğru kayıplarını artırdı ve günü %4,5 kayıpla 1.567 puandan kapattı. Endeks bugün %1 düşüşle güne başladı ve açılışın hemen ardından 1.433 puana geriledi. diğer yandan dün dünya deki piyasalar ve borsa endeksleride düşüş yaşandı, böyle devam etmeleri durumunda Ons altın fiyatları nın yükselmesi demektir. Herkese hayırlı kazançlar dilerim.

      ons Vix %37 olmuş. Paralar illaki emtialara gelecek. Kaçışı yok.

        ons Eğer fiyatlar önümüzdeki birkaç hafta boyunca ons başına 1.800 doların üzerinde kalmayı başarırsa bir yükseliş senaryosu görebiliriz. - Oanda Kıdemli Piyasa Analisti Edward Moya

          ons başkan Erdoğan bütün Passat ve Audi lerin değiştirilmesi talimatı vermiş bu durum araç fiyatları nı olumsuz etkilermi sizce

          ons Risk iştahının azalması ve teşvik paketi belirsizliğiyle birlikte ons altın tarafında düşüşlerin öne çıktığını görüyoruz. Önemli bir bandın altında kalan altın için gün içerisinde ABD tarafında açıklanacak veriler izlenecek. Teknik görünümde ise 1846-1852 aralığı direnç bölgesi olarak takip edilmektedir. Bu bölge altında kaldığı sürece altında yükselişler sınırlı kalabilir. 1832-1825 ve 1817 olası geri çekilmelerde destek seviyeleri olarak değerlendirilmektedir. https://lotas.capital 

            ons Teknik olarak baktığımızda yukarıda 1850 direncinin kırılması halinde önce 1870 ve arkasından 1890 seviyesine varan oranda yükseliş yaşanabilir. Aşağıda ise 1825 desteğinin altında önce 1800 ve ardından 1770 seviyesine kadar geri çekilme hareketi oluşabilir. http://gann.biz/tr 

              ons Dostlar Günaydın,piyasalar bazen dalgalı seyir izler,bu dalgalı seyirlerde,sabırlı ve iyi takip eden yatırımcılar yine kazançlı çıkar..Şuanda piyasalarda para yönünü aramakta,bizler gibi küçük ölçekli yatırımcıların yapması gereken sabırla beklemektir..Unutmayalım yatırım ve emtea piyasaları,ekonomik,politik,güvenlik,sağlık,sosyolojik aklınıza gelecek hertürlü parametrenin etkisi altındadır.✔️Bu dönemde şahsi tasarrufum gelişmeleri takip yönündedir.

                ons Teknik olarak kısa vadede 1860 ve 1875 dirençleri önemli gözüküyor. Bu seviyeler altında kalındığı sürece baskı devam edebilir. Aşağıda 1830 ana destek olarak izlenebilir. http://fiber.market 

                  ons Altın Vadeli İşlemleri Perşembe günü düşüşte. Altın Vadeli İşlemleri yazı yazılırken, New York Ticaret Borsası'nın Comex bölümünde, Şubat ayı için %0,51 düşerek onsu USD1.835,40 'den işlem gördü. Onsu seansın en düşüğü olan USD seviyesinden işlem gördü. Altın USD1.828,40 seviyesinde destek bulurken, USD1.870,80 seviyesinde dirençle karşılaştı. Perşembe günü acılış yine hafif düşüş var. Ancak benim tahminim bu düşüşler devam etmeyecek, çünkü dünya çapında Covit-19 salgını çok hızlı yayılıyor, dünya borsaları ve piyasaları salandırmaya başlanacak gibi geliyor bana, Dolar Endeksi Vadeli Islemleri'i, diğer altı majör para birimi karşısındaki performansına göz attığımızda; %0,11 düştü ve USD90,740 seviyesinden işlem gördü. Diğer yandan Comex'te, Gümüş Mart ayı için %0,84 düştü ve onsu USD25,177 'dan işlem görürken Bakır Mart ayı için %0,04 düştü ve libresi USD3,5455 'dan işlem gördü.

                    ons Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), İngiltere’de ortaya çıkan corona virüsünün yeni mutasyonunun 70 ülkede, Güney Afrika’da ortaya çıkan mutasyonun ise 31 ülkede tespit edildiğini açıkladı. Haberler Dünya DSÖ’den korkutan mutasyonlu corona açıklaması Corona virüsünün İngiltere'de ve Güney Afrika'da ortaya çıkan ve daha hızlı bulaşan yeni türleri dünya genelinde yayılmaya devam ediyor. Dünya Sağlık Örgütü'nün haftalık epidemiyolojik raporunda, İngiltere'de ortaya çıkan yeni türün 70, Güney Afrika'da ortaya çıkan yeni türün ise 31 ülkede tespit edildiği ifade edildi. Dünya genelinde ise toplam vaka sayısı 101 milyon 3 bin 233'e, toplam can kaybı ise 2 milyon 171 bin 582'ye ulaştı. İngiltere’de Covid-19’un mutasyona uğramış şekli olarak saptanan ve Virus-Variante VUI 2020/12/01 olarak tanımlanan yeni virüs nedeniyle dünya üzerinde birçok ülke İngiltere ile tüm karşılıklı uçuşları durdurmuştu. Geçtiğimiz haftalarda ise Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Hans Kluge, Avrupa'da artan vakalar ve corona virüsünün mutasyona uğrayan yeni türüne yönelik bölge ülkelerine uyarıda bulunmuştu. Mevcut durumu “salgının seyrinde dönüm noktası” olarak nitelendiren Kluge, Avrupa'yı endişe verici durum karşısında “daha fazlasını yapmaya” çağırmıştı. (İHA) Covid ilacında kötü haber: Mutasyona karşı etkisiz. Fransa'dan endişe verici açıklama: Mutasyonlar oyunun kurallarını tamamen değiştirdi. Günaydın hayırlı sabahlar dilerim.

                      ons altin ensaglam liman sabretmeyi bilene yüzyıllardır kaybettirmeyen tek maden

                        ons Sert Çakıldık 526 dan Oraları Tekrar Görmemiz 1 2 yılı bulur heralde:(:(:(:(:(:(

                          ons Vix yükseliyor. 29 ocakta buralar bayram olur. 2 gün sadece 2. Sonra herkes mutlu olacaktır.

                          ons Altın Vadeli İşlemleri Çarşamba günü ABD oturumu boyunca düşüşte. Altın Vadeli İşlemleri yazı yazılırken, New York Ticaret Borsası'nın Comex bölümünde, Şubat ayı için %0,38 düşerek onsu USD1.843,85 'den işlem gördü. Onsu seansın en düşüğü olan USD seviyesinden işlem gördü. Altın USD1.828,55 seviyesinde destek bulurken, USD1.874,60 seviyesinde dirençle karşılaştı. Vadeli dirençinde düne göre aynı yarin yatay veya düşüş olabilir. Ancak borsalarda düşüş yaşandı, bu Ons altın için iyi bir durum. Dolar Endeksi Vadeli Islemleri'i, diğer altı majör para birimi karşısındaki performansına göz attığımızda; %0,40 arttı ve USD90,513 seviyesinden işlem gördü. Diğer yandan Comex'te, Gümüş Mart ayı için %0,50 düştü ve onsu USD25,410 'dan işlem gördü herkese hayırlı geceler dilerim.

                            ons Fed kararı ne çıktı ons a etkisi ne olur sizce?

                            ons Onsun bunsun çocuğu azcık dolar çıkıyo bu ons denen meret düşüyo şaşırdım kaldım ne olması gerekiyo. Aşı da tutmadı bide mutasyon geldi b117 daha ne olmalı bilemedim...

                              ons Vix endeksi coştu 30 un üzerine çıktı . Ellere dikkat bayanlar baylar .

                              ons Hiç bisey yokken buralara düştü şimdi hersey var çıkmıyor bu da düzeni sağlama çabaları ytd

                                ons Teknik analizcilere fazla takılmamak lazım. Falcı gibi bunlar. Fala inanma falsız kalma hesabı arada bakacan ama inanmıyacan. Onslar sert düşebilir deyip korku saldılar bende stop yaptım ama düşmedi.

                                  Yorum Yaz