EUR / Euro

ALIŞ 39,85
SATIŞ 39,91
FARK %6,84
Önceki Kapanış 39,98
Günün En Düşük Değeri 39,81
Günün En Yüksek Değeri 40,05

Euro ( EUR ) Yarınki Beklenti ( Ne Olur ? )

%59 Artar
73 Oy
* Gün içerisinde 09:00 - 15:00 arasındaki sonuçlar

Euro ( EUR ) DESTEK DİRENÇ NOKTALARI

EUR OTOMATİK DESTEK & DİRENÇ ALARMI
  • Destek 1 32,80
  • Destek 2 32,74
  • Direnç 1 32,92
  • Direnç 2 32,98

EURO ( EUR ) BANKA KURLARI

11:30ALIŞSATIŞMakas(%)
Merkez Bankası 39,8539,92%0,18
Yapı Kredi 29,3530,41%3,61
Halkbank 29,3630,34%3,34
VakifBank 38,7141,23%6,49
Denizbank 38,7040,94%5,80
Ziraat 29,1930,26%3,67
Isbank 38,7040,94%5,80
EnPara 38,4241,32%7,54
Akbank 29,2130,58%4,70
Vakıf Katılım 18,8521,41%13,58
Enpara 38,4241,32%7,54
11:30ALIŞSATIŞMakas(%)
Sekerbank 29,3430,41%3,65
IngBank 38,6941,02%6,00
Finansbank 29,4330,25%2,78
Teb 29,5130,14%2,14
Kuveyt Türk 29,4529,91%1,57
Garanti 29,5330,05%1,77
HSBC 29,5330,05%1,77
Kuveyt SeninBankan 29,4529,91%1,57
OdeaBank 20,4122,26%9,08
ZiraatKatilim 26,6233,57%26,09
TurkiyeFinans 29,4630,05%1,98
Albaraka 29,4230,11%2,35

Euro ( EUR ) Yorumları

3000 Karakter
Görsel Yükle
Yorum Yaz

EUR Anlık veri yok mu bu uygulamada? Neden yanlış veri paylaşıyorsunuz? Güvenirliğinizi sorgulamaya insanları neden yönlendiriyorsunuz?

EUR TÜİK büyüme rakamlarını açıkladı: Ekonomi resesyona girdi 

EUR Müsavat Dervişoğlu’ndan Çağlayan’da ‘Ümit Özdağ’ açıklaması İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, gözaltına alındıktan sonra Çağlayan Adliyesi'ne sevk edilen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile ilgili adliye önünde açıklama yaptı. Dervişoğlu, “Herkes iyi bilsin ki; milliyetçiler, Atatürkçüler, demokratlar, vatanseverler artık yarışmayacak. Herkes şahit olsun ki birleşeceklerdir!” dedi. ‘YARGI GÜCÜYLE MiLLETE SOPA GÖSTERIYORLAR’ Bütün bunlar bir dönemi devam ettirmek için yaşanıyor. TBMM’deki milletvekili transferleri de buna dahildir. Tek adam hakimiyetini güçlendirmek ve otokrasiyi kurumsal hale getirmek için. Sevdası Türkiye olan herkesi cumhuriyet ve değerlerine bağlı herkesi iktidar olmayı milletin sahibi olmak zannedenlere karşı mücadele etmeye davet ediyorum. Haksızlığa, hukuksuzluğa sonuna kadar direneceğiz. Neden buradasın diye soranlara tekrar söylüyorum; hak ve hukuk arayışını sürdüren insanlara destek için buradayım. Biraz sonra bir karar verilecek; Türkiye’de adalet, hukuk var mı yok mu, onu göreceğiz.  

    EUR Serkan Öz’den ‘Ümit Özdağ’ mesajı: Cumhuriyete operasyondur; tanımıyoruz, direniyoruz, savaşacağız CVP Genel Başkan Yardımcısı Serkan Öz, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın tutuklanması üzerine yaptığı açıklamada durumu "Cumhuriyete bir operasyon" olarak niteledi. Öz, "Tanımıyoruz, direniyoruz, savaşacağız" dedi. 

      EUR Ümit Özdağ'ın gözaltına alınmasına sebep olan sözleri: • Devlet Aklı diyerek Öcalan'ı çıkarmak için Türk milletine operasyon çekiyorlar! • Bu devlet aklı 15 Temmuz'da neredeydi? • Devlet aklı olsaydı 1. açılım sürecinde 794 tane şehit verir miydik? • 500 şehitle Kıbrıs'ta devlet kurduk! • Devlet Aklı olsa TSK'ya Ergenekon ve Balyoz kumpası kurulur muydu! • Bir devlet aklı olsaydı Mustafa Kemal'in Askerleriyiz diyen teğmenlerimizi ordudan atmaya çalışırlar mıydı! • Erdoğan ve AKP, Türk milletine ve Türk devletine Haçlı seferlerinden daha fazla zarar vermiştir.

        EUR Beyler bayanlar. Kredi cekerek araba almayi dusunuyoruz. Krediler biraz ucuk acaba dusermi krediler bilgisi olan var mı

        EUR Tam toplama zamanı, parite yine 1.1 e çıkacak. Ytd

          EUR Roketsan’da yazılım mühendisi olarak görev yapan Ispartalı Yusuf Serdar Yücel, Ankara’da ikamet ettiği evinde ölü olarak bulunurken, olay kayıtlara "şüpheli" olarak geçti.

          • EUR @N0YAN. Ülke içindeki İsrail Amerikan İngiliz ajanları öldürdü kesin. Bizim mit napıyor anlamış değilim! Elin ajanı ülke içinde cirit atıyor altın zekalı çocuklarımızı öldürüyorlar. Isparta da düşürülen uçak ve ölen profesörler,Aselsan mühendisleri. Yazık bu ülkeye .

          EUR Barzani’den Bağdat’a ültimatom... Referandum ve petrol istiyor... Memura maaş vermiyor... Odatv Irak Türkleri Derneği’ne sordu ANA HEDEF TÜRKMEN BÖLGELERİNİN KAYNAKLARI Odatv’ye konuşan Irak Türkleri Derneği Başkanı Eyüp Kerem ise bölgesel yönetimin tamamıyla haksız olduğunu şu sözlerle anlattı: Bu açıklama ile diyorlar ki: “Kendi bölgemdeki her şeyin tek sahibi ben olurum. Diğer bölgelerde de elinizdekine ortak olurum. Burada en önemli husus şu tartışmalı bölgeler… Tabii en başta Kerkük geliyor. Kalan ilçe ve diğer bölgeler de tamamen neredeyse Türkmeneli bölgesinin, işte Musul'un belli başlı noktaları ya da Türkmenli'nin diğer ilçeleri… Bunlar geçmişten bugüne asimilasyonları ile değiştirilmeye çalışılmış olsa da tamamen Türkmen bölgeleridir. Barzani yönetimi, başta Kerkük olmak üzere diğer bölgelerin petrol gelirlerine ortaklık için Bağdat’a ültimatom verdi. Yine referandum talep etti. Bölgesel yönetim, uzun bir süredir ödeyemediği memur maaşlarının da merkezden gelmesini bekliyor. Türkmenler ise duruma tepkili.

            EUR Şubat ayına kadar almanya gerçekleşen seçimlere odaklı seyir aldı. aAFD kazanmasiyla beraber Mark yeniden gündem olcak ozaman euro neye evrilecek göreceğiz.

              EUR Arıkan’dan iktidara Öcalan ve Demirtaş tepkisi: Ada’da konuşan siyasete katılıyor, salonda konuşan nezarete atılıyor

                EUR Naci Görür’den korkutan deprem uyarısı:Marmara deppremi her an olabilir İstanbul, Bursa ve çevre illeri bizi çökertir.

                  EUR BRL Brezilya reali lazım. 150000 TL karşılığında alacağım.

                    EUR dayı demedikmi irodan bir cacıki olmaaaazzz

                      EUR aqqqqq avrosu maf ettin bizi

                        EUR İklim değişikliği Türkiye'deki su kaynaklarını tehdit ediyor: 36 göl kurudu, 14’ü kuruma riskiyle karşı karşı 

                          EUR Prof. Dr. Yusuf HALAÇOĞLU'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kanımı dondurdu. Türk geleneğinde bir ata sözü vardır. Otu çek köküne bak. Partilere oy veren vatandaşlar parti kadrolarını araştırmadan oy veriyorlar. Ne hazin bir şey. 

                            EUR Kendine gel Euro. Parite 1.08 geri gelsin

                              EUR . 

                                EUR Ekonomist Selçuk Geçer, Carry trade işlemleri yapan yatırımcıların dövize yöneldiğini belirtti. Doları 80 lira seviyesine getirecekler sonra ellerindeki dövizi bozup TL ile yatırım yapacaklar dedi.

                                  Yorum Yaz