USD / Amerikan Doları

ALIŞ 41,26
SATIŞ 41,27
FARK %14,72
Önceki Kapanış 41,18
Günün En Düşük Değeri 41,03
Günün En Yüksek Değeri 41,33

Dolar Yarınki Beklenti ( Ne Olur ? )

0 Oy
* Gün içerisinde 09:00 - 15:00 arasındaki sonuçlar

Dolar DESTEK DİRENÇ NOKTALARI

USD OTOMATİK DESTEK & DİRENÇ ALARMI
  • Destek 1 30,08
  • Destek 2 30,05
  • Direnç 1 30,12
  • Direnç 2 30,13

DOLAR BANKA KURLARI

11:30ALIŞSATIŞMakas(%)
Merkez Bankası 40,9441,02%0,18
Yapı Kredi 27,8428,83%3,54
Halkbank 27,8428,77%3,34
Denizbank 40,5841,86%3,14
VakifBank 4042,3%5,75
Ziraat 27,7428,70%3,46
Isbank 40,5841,86%3,14
EnPara 40,6241,82%2,95
Akbank 27,7029,00%4,69
Vakıf Katılım 18,1120,51%13,25
Enpara 40,6241,82%2,95
11:30ALIŞSATIŞMakas(%)
Sekerbank 27,8228,83%3,63
IngBank 37,2939,56%6,11
Finansbank 27,9928,55%2,00
Kuveyt Türk 27,9228,36%1,57
Garanti 28,0328,45%1,50
Teb 27,9928,57%2,10
HSBC 28,0328,45%1,50
Kuveyt SeninBankan 27,9228,36%1,57
ZiraatKatilim 24,1330,41%26,06
OdeaBank 18,5320,38%9,97
TurkiyeFinans 27,9528,49%1,97
Albaraka 27,9028,55%2,33

Dolar Yorumları

3000 Karakter
Görsel Yükle
Yorum Yaz

USD Eğer ki Cumhuriyet Halk Partisi bu iktidarın gerçekten değişmesini istiyorsa Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Adayı Mansur Yavaş yapmak zorundadır Mansur Yavaşın Yoksul kesimin yanında olduğunu Ankara'da ve ülke genelinde Çok sevildiğini bilmeyen yoktur Mansur Yavaş Aday olursa bana inanın ki bu iktidar değişir Eğer ki Kemal kılıçdaroğlu gibi genel başkanlar aday olursa Erdoğan seçilir Zaten Mansur yavaş isminden cekindikleri için Sürekli aday gösterin diyorlar Chp Bugün Mansur Yavaş ismini açıklasa Mansur yavaş hakkında olumsuz kampanyalar yapmaya başlayacaklar Bunları bilen biliyor Seçimlere az bir zaman kala Mansur Yavaşın isminin açıklanacağına eminim Eğer ki bu muhalefet Bu iktidarı göndermek istiyorsa Mansur yavaşı aday göstermek zorundadır çünkü her kesimden insan onu çok seviyor

USD YIL SONU DOLAR TAHMİNİ 🚀🚀🚀💯💲💲 Cari yıl sonu döviz kuru (ABD Doları/TL) beklentisi bu anket döneminde 16,13 TL oldu. 12 ay sonrası döviz kuru beklentisi ise bir önceki anket döneminde 15,56 TL iken, bu anket döneminde 16,85 TL olarak gerçekleşti. m.bankasi ne zaman tutturduki siz bu rakamların üstüne 2-3 TL daha ekleyin.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🚀💯💲 ucuz ucuz bol bol almaya devamkeee pompakeehttps://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/merkez-bankasi-acikladi-iste-yil-sonu-dolar-ve-enflasyon-tahmini/434838/ 

    USD Arkadaşlar bu tahmin bu rbirraj hedef tam 12 den vuruldu...abd enfilasyon verisine 1 gun kala ..dolar.1385......guus 9.970....dolrdan gümüşe arbitraj dedik...gumus 9.970.den 10.070 cikti ..peki 1385 olan dolar 13 54 bandina dustu 100.1 majkas vergi ayurdik al sana temiz 100.3.50 kar .bir teprik alalim gene nokta vurus oldu 🥤🥤🥤🥤🥤🥤🥤🥤🤔🤔🤔🤔😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😃😃🤗🤗🤗😉😉😉😉🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 sistem bende arbitraj da da 1 numara

      USD Merkez Bankası 2022 yıl sonu dolar tahminini 16 Türk Lirası olarak yaptı. Bu ne demek oluyor ? Yıl sonuna kadar 16’dan aşağı mı tutmaya çalışacaklar ? Başarabilecekler mi ? Bu bir erken seçim ihtimali mi ? Eğer seçim kararı alınır ise dolara müdahale etmeyi bırakıp doları salıp 20 TL üstü mü yapacaklar sonra bak biz olsaydık en fazla 16 TL olacaktı mı diyecekler ? Akıllarından geçeni bir Allah biliyor valla.

      USD Merkez bankası yıl sonu dolar beklentisini 16.85 olarak açıklamış hala 9 Tl olcak diyen salaklar var

        USD Hem TV izliyorsun hemide elektrik faturasına itiraz ediyorsun lüks yaşamanın bedelini ödeyeceksin muhterem...selam ve dua ile🌷🌷🌷

        USD kimsenin dolar alayım gibi bir derdi yok. herkes cebineki parayı enflasyona karşı koruma erdinde. Dolar düştüğü halde enflasyon çıkıyor olsaydı dolar alıp koyacak 1 tane adam bulamazdınız. İnsanların derdi cebindeki paranın enflasyon karşısında eriyip gitmesini önlemek.

          USD Arkadaşlar doları ben gibi yüksekten alıp birikimi ereyen insanlar var ya da elinde dövizi olan, bu siteyi gerçekten amacına uygun takip edenler. Bir de bizleri vatan haini ile suçlayanlar, oh oldu, beter olun diyenler ki ben 20 aralıkta dolar almış, ömründe dolardan tek kuruş da kazanmamış birisiyim. Diyeceğim o ki bu kişilerden arındırılmış, gerçekten beddua etmek için değil de dolarda olanların, analiz yapanların bulunacağı bir site olmamaz mı. Zaten göçmüşüz bir de her gün bu yorumları oku oku insan depresyondan çıkamıyor.

          USD Bu gelen elektirik faturam size girsin haram zikkim olsun baskada bisey demiyorum mahserde alacam hakkimi mahserde

            USD 14.73 ortalamam var. Malımı satmam. Sonuna kadar bekleyeceğim. Ytd.

              USD Günlük al sat yapmıyorsanız dövizde durmanın manası ne? Kur korumalı mevduat yok mu? Yani al sat yapan biri değilseniz. Altınınız veya döviziniz 6 ay 1 sene vb. öylece duracaksa kur korumalı mevduata yatırın. Hem siz zarar etmeyin hem de devlet rahatlasın, millet kazansın, döviz düşsün. Hep beraber kazanalım. Ancak şunu gördüm buradaki yorumlara göre siyasi olarak gidip dolar alan kişiler var. Onlar sadece hükümeti sevmiyor. Sadece bu sebeple dolar yükselsin diye didinen kişiler kişiler de var. Her elinde dövizi olan böyle değil elbette ancak kötü niyetle insanları yönlendirmeler de var maalesef. Normal vatandaşlarımızdan fazla bence kandilden pensilvanyadan vb. organize bir kötülük var. Yeterki bu kur değeri sürekli oynak olsun. Birileri sürekli alsın satsın, kur dengelezsizleşsin, ekonomi iyice bozulsun amacı içinde olanlar da var. Bakın bunlara prim vermemek için günlük alıp satan biri değilseniz ve param erimesin niyetindeyseniz geçin kur korumalı mevduata.

              USD benjamin mutsuz bugün

                USD Kumpasa getirilen çoğunluğu akpye oy vermiş kişilerden anladığım, usd 15-16 olmadan satmayacaklar. Duruma göre 17-18’e kadar bekleyebilirler.

                  USD TL mevduata dönüşüme kurumlar vergisi istisnası geliyor Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türk lirasına dönüşümün desteklenmesi kapsamına alınan kurumların kur ve altın değerlemesinde oluşan kazanç farklarına kurumlar vergisi istisnası getirecek.

                    USD Kardeşlerim,  bazıları diyor ki çok sert düşüşler olacak,  biraz ADAM OLUN, sırf düşükten almak için bu tarz düşüncelere girmeyin, bu hayat pahalılığı ve zamlar + enflasyon var iken üstüne üstlük bu ekonomi politikası varken nereye düşüyor , şuan bu seviyede kaldığına şükredin. TL'de duran düşsün diye bekliyor ve umut veriyor millete , USD'de duran ise artsın diye bekliyor ve umut veriyor insanlara , şuan baskın gelen ağır taraf USD artması yönünde, MB bile yıl sonu Dolar tahmini 16₺ üzerine siz düşünün gerisini, Unutmayın her düşüş anlık ve geçici olacaktır bu koşullar altında .. Saygı ve Sevgilerimle.

                      USD TCMB 2022 yıl sonu dolar kurunu 16,13 olarak açıkladı. Tahminleri buysa gerçekleşecek 20 ve üstü olur.

                        USD Ekonomik olarak şu yaşadıklarımızı medeni bir ülkede yaşasak hükümet 1 saat duramaz. Bizim çomarlar hala 2023-2053-2071 masallarıyla şaha kalkacağını sanıyor.

                          USD Tarımda üretici enflasyonu 11 yılın zirvesinde Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) aylık bazda yüzde 12,51 artarken, yıllık bazda yüzde 36,39 yükseldi. Endeks, tarihinin rekor seviyesini gördü.

                            USD Cehepkhdpp ve israyılın içerdeki aparatlarına inanmayın ülkemiz şahlanışa başlamışdır,iha siha togg dünya bunu konuşuyor şu anda, eyy elif kuşağı reyisimizle 2023 hedeflerine varmısın sende? 

                              USD Dun bana bir fatura geldi elektrik bilirsiniz MÜSİLAJINDAN arındırılmış 735 tl 1 çocuk iki kişi toplam 3 kişiyiz fabrika değil yani 2+1 sıradan varoş bir mahallede bir ev faturam her zamankinin 3 katına yakın geldi ne yapmalıyım müsilajsız fatura istiyorum !

                                Yorum Yaz