USD / Amerikan Doları
Dolar Bugunkü Beklenti ( Ne Olur ? )
Dolar DESTEK DİRENÇ NOKTALARI
- Destek 1 30,08
- Destek 2 30,05
- Direnç 1 30,12
- Direnç 2 30,13
DOLAR BANKA KURLARI
11:30 | ALIŞ | SATIŞ | Makas(%) | |
---|---|---|---|---|
Merkez Bankası | 40,94 | 41,02 | %0,18 | |
Yapı Kredi | 27,84 | 28,83 | %3,54 | |
Halkbank | 27,84 | 28,77 | %3,34 | |
Denizbank | 40,58 | 41,86 | %3,14 | |
VakifBank | 40 | 42,3 | %5,75 | |
Ziraat | 27,74 | 28,70 | %3,46 | |
Isbank | 40,58 | 41,86 | %3,14 | |
EnPara | 40,62 | 41,82 | %2,95 | |
Akbank | 27,70 | 29,00 | %4,69 | |
Vakıf Katılım | 18,11 | 20,51 | %13,25 | |
Enpara | 40,62 | 41,82 | %2,95 |
11:30 | ALIŞ | SATIŞ | Makas(%) | |
---|---|---|---|---|
Sekerbank | 27,82 | 28,83 | %3,63 | |
IngBank | 37,29 | 39,56 | %6,11 | |
Finansbank | 27,99 | 28,55 | %2,00 | |
Kuveyt Türk | 27,92 | 28,36 | %1,57 | |
Garanti | 28,03 | 28,45 | %1,50 | |
Teb | 27,99 | 28,57 | %2,10 | |
HSBC | 28,03 | 28,45 | %1,50 | |
Kuveyt SeninBankan | 27,92 | 28,36 | %1,57 | |
ZiraatKatilim | 24,13 | 30,41 | %26,06 | |
OdeaBank | 18,53 | 20,38 | %9,97 | |
TurkiyeFinans | 27,95 | 28,49 | %1,97 | |
Albaraka | 27,90 | 28,55 | %2,33 |
Dolar Yorumları
USD “Dolar” Perşembe günü “30” lirayı görür Demedi deme İbrahiiimm 😀
USD Dişimizi sıkalım, fakirleşiyoruz ama bu günler en kötü günlerimiz olacak. Güneşli güzel günler çok yakında… Havalar ısınacak… Vatanımızı satmayalım. Geliyoruz gelmekte olan… 2053… Loadin…
- @Realist. 16:15, 18 Temmuz 2023
USD @yorgunekonomist Ne kullanıyorsun diye sormuyorum, Mescalin den başka hiçbir şey bu kafaya getirmez 🤯
USD Son 6 iş gününde MB'nin döviz pozisyonunda 3.5 Milyar $ iyileşme var. Mehmet Şimşek ve Hafize Gaye rezervleri güçlendirmeyi enflasyona ve döviz yükselişine tercih ediyor.
- A @acemi_analist 16:38, 18 Temmuz 2023
USD @👍👎 Aynen, ayni noktadayiz, bir sekilde rezervi gercek anlamda 120M uzerine cikarabilse zaten boyle anlik calkantilar, buluttan nem kapip %2-3 artislarin da onune gecer hem de satis bile yapmadan da iste bunlar hep guven unsurlari… bakalim eylul sonrasi ne olacak, oyle bir guven ortami olusturulmasina musade edilecek mi
- @👍👎 16:26, 18 Temmuz 2023
USD @acemi_analist Şimdi anlaştık. Aslında alım derken MB'nin olağan gelirlerini tekrar piyasaya eskisi gibi geri vermediğinde hemfikiriz. Bu da bilançoyu güçlendiriyor. MB rezervi yeteri kadar güçlendiğinde belki ihracatçıdan döviz almayı azaltacaktır. Böylece o döviz likiditesi doğrudan piyasaya girecek ve piyasada hacim artacaktır, doğru fiyatlamalar daha hızlı olacaktir. Yani 2017 ve öncesindeki gibi. Ama bunun için şu an erken. En azından döviz rezervinin 110 120 Milyar $ seviyesine çıkması gerek.
USD MİLLİ VARLIKLARIN SATIŞ LİSTESİYLE ARAP ÇÖLLERİNDE ÇÖKÜŞE ÇARE ARIYOR, ÜLKESİ BATIYOR....Erdoğan’ın Körfez gezisi dünya basınında...AFP: GEZİ EKONOMİDEKİ ÇÖKÜŞÜN ARDINDAN GELDİ Fransız haber ajansı AFP ise Erdoğan’ın kötü durumdaki Türkiye ekonomisine yabancı yatırım çekmek amacıyla Körfez turuna çıktığını yazdı. Haberde, “Erdoğan’ın son gezisi, TL’nin çöküşü ve Ülke ekonomisinin batışı ve yükselen enflasyonla mücadele ederken geldi” ifadeleri yer aldı.....FT: ERDOĞAN’IN ELİNDE SATIŞ LİSTESİ VAR İngiliz gazete Financial Times ise Erdoğan’ın döviz girişini artırmak için varlık satışı yapmak amacıyla bölgeye gittiğini söyledi.Uluslararası bir bankacı, “Satış için aktif bir program var ve çoğu bu bölgeye yönelik. Körfez’de kesinlikle iştah var” dedi. Varlıkların tüm sektörleri kapsadığını söyleyen bankacı ülkenin gidişatı konusunda netlik yok dedi. (krt)
USD amaçta bu bizi birbirimize düşürüp parçalamak başkasının fikrini beğenmeye bilirsin eleştir hakarett ne küfürr neden ediyorsun arkadaş engellersin işine gelmiyorsa olur
USD BAŞKANLIK SİSTEMİ ÜLKEYİ UÇURUMUN KENARINA GETİRDİ, EKONOMİK ÇÖKÜŞ TÜRK DEVLETİNİN BEKAA SORUNU HALİNE GELDİ.... Türkiye, başkanlık sistemi ile Cumhurbaşkanı’nın deyimiyle ‘Take Off’a geçip, uçacaktı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı, 5 yılda vatandaşın cebindeki para uçtu, TL değer kaybında rekorlar kırdı....CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, “Vatandaşın cebindeki son kuruşa da göz diktiler. AKP her deprem sonrası bu felaketlerden de rant sağlıyor. Marmara depremi sonrasında çıkarılan ve sonra da kalıcı hale getirilen Özel İletişim Vergisi (ÖİV) kapsamında 2000-2023 yılları arasında toplam 88 milyar lira toplandı. Bu paralar ne oldu, iktidar cevap vermiyor'' açıklamasını yaptı. (krttv.com.tr/baskanlik-sistemi-ulkeyi-ucurumun-kenarina-getirdi)
USD Mb faiz beklentisi 500 baz puan artisi on görülüyor. Bu da piyasayi yine doyurmuyor.. Hem faize hem yuksek kura hem enflasyona yeniliyoruz.Arap ulkelerinin ayağına gidiyoruz. Bitmisiz. Ama Ümmet liderimize gore hep bunlar dış gucler ..
USD Anlayın artık sıkıntı doların yükselmesi değil,, doları bahane edip fiyat artıranlarda. Japonya en büyük örnektir. Onlarda 1 dolar=140 birim yen. Adamlar batımı? Onları yükselten üretimden önce dürüstlüktür. Hakkıyla vergisini verir. Bizim esnafımız hep halkı dikme peşinde.
- M @myt002 16:39, 18 Temmuz 2023
USD Hadi gidin oradan. Buğday geçen sene 10₺ Di. Bu sene 8,5₺ ama:ekmeğe zam gelecek neden? Bana mazot benzin demeyin.
- M @myt002 16:36, 18 Temmuz 2023
USD @nefretediyorum Bende sana koyayım. Uzatma ödeştik.
USD yakında sen de 30 olacaksın, boşuna direnme, vatana millete hayırlı olsun
USD Ev fiyatları 2020 başından bu yana dolar 3.5 kat artmasına rağmen tam 8 kat artmış. Yani ev fiyatları dolar 60 ₺ gibi fiyatlanmış.
USD yurtdışından yolcu yanında getirilen telefon harcı 500 TL ye çıkmış
- @tok yatırımcı 15:46, 09 Kasım 2018
USD @ryagci77 valla ben şaşırmadım. diyoruz anlatamıyoruz millete.
USD biz burda birbirimizi yiyip duralım elin mültecisii malı götürsün
USD evet beyler bir şeyler dönüyor bu işin sonunda ellere çok pis verecekler izle hadi bende türkiye vatandaşlıgının yanında ab vatandaşlıgıda va hadi sizi kapı kuleden öteye gecirmedikleri için bilmiyorsunuz şurda balkanları yunanistanıda kat içine İstanbul kadar ne nüfusu ne de geliri yok ve batı avrupa ne türkiye kadar zengin bir memleket değil türkiye cumhuriyeti muz cumhuriyeti değil ezer geçer iliklerine kadar hisseder sın burda bizim borumuz öter türklerin ne conisi ne de yorgosunun devlet şartların oluşmasını bekliyor göz yumuyor bir gece ansızın ezip gecicek yorgosunu conisini vatan hainlerini türkün güçünü göreceksiniz
- Y @yunusnur-gungor 15:28, 18 Temmuz 2023
USD yükseldikçe düşüş yapması bizi kurtarmıyor olacak çıkış yaptığımız yere gelecek en fazla oda makaslardan kar bırakmaz umarım bura tepe olur
- Y @yunusnur-gungor 15:27, 18 Temmuz 2023
USD @YUSUF SALIEV MUSTAFOV @DELİORMAN ASLANI usta bende düşeceğini düşünüyorum.hatta senin dediğin yerin tepeeye gitmesini beklemeden biraz erken çıkardım elimdekileri tepede geç kalmıyim diye ama biraz fazla gitti umarım eski seviyeye gelir yoksa baya içerde kalacaz aynı mali için
USD Adamın 10 dairesi var. Hangisi için gelir vergisi ödüyor. Sadece çöp ve cüzi bir emlak vergisi. O da 5 trilyonluk malı 2 trilyon gösteriyor. Biraz insaflı ve dürüst olun iğneyi kendinize batırın.
- T @TL_magduru 15:27, 18 Temmuz 2023
USD @sarilarin sülo bu millete oy verdikleri akp ye sesini çıkarmıyor da ev sahiplerine takmış kafayı ev sahipleriyle bozmuş ben memurdu eşim hep yıllardır kira veryoruz farklı şehirlerde yasdik her daim bir cumhuriyet altinina denk gelen fiyatlar da kira ödedik şimdi millet başka hes şey çok uzuz kiralar yüksekmiş gibi kiralara veryansın ediyor
USD VATANA İHANETTEN YARGILANIP ASILMALARI GEREKEN, BOP KÖPEĞİ AK OĞLANLARIN VATANA İHANETİN TÜRK IRKINA İHANETİN BOYUTUNU BM MÜLTECİLER YÜKSEK KOMİSERLİĞİ AÇIKLADI Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği 2021 verilerine göre toplamda 13.5 milyon. Suriyelilerin %80’inden fazlası Türkiye’de barınıyor. Suriyeli erkekler toplam Suriyeli sayısının yüzde 52,64’ünü oluşturuyor. Suriyeli kadınların oranı ise yüzde 47,36. Suriyeli erkeklerin sayısı Suriyeli kadınların sayısından 176 bin 746 kişi fazla. Erkek-Kadın sayısı arasındaki en büyük fark 38 bin 548 kişi ile 25-29 yaş aralığında. 45 üzeri yaş aralığının çoğunda ise kadınların sayısının erkeklerden daha fazla olduğu görülüyor. 15-24 yaş aralığında ise 636 bin 734 Suriyeli bulunuyor. Suriyeli genç nüfusun toplam Suriyeli sayısındaki oranı yüzde 19. 10 yaşın altındaki Suriyelilerin sayısı ise 994 bin 255 (yüzde 29,67). Türkiye’de bulunan Suriyelilerin yaş ortalaması 22. Türkiye’de 2011 sonrasında doğan Suriyeli bebek sayısı her geçen gün artıyor. Yeni doğan bebek sayısı özellikle 2016 sonrasında hızlandı. T.C. Sağlık Bakanlığı’nın resmi verilerine göre 2011-2021 arasında Türkiye’de dünyaya gelen Suriyeli bebek sayısı 750 bini aştı. Suriyeliler içinde 0-9 yaş arasında yer alan ve büyük bölümü Türkiye’de doğmuş olan bebek ve çocukların sayısı 31 Aralık 2021 itibarı ile 511 bini 0-4, 571 bini 5-9 yaş grubunda olmak üzere 1 milyon 83 bin. 0-9 yaş grubundaki bebek ve çocukların yaklaşık yüzde 75’i Türkiye doğumlu.SURİYE’YE GERİ DÖNEN SURİYELİLERİN YARISINDAN FAZLASI TEKRAR TÜRKİYE’YE GELİYOR... ( gercekgundem com/430269)
USD Ohhh 🧿🙏🏻 umarım ekmek 30₺ olacak
USD Deprem maliyeti 3 Trilyon ₺ kabaca. Devlet bunu enflasyonu arttırıp vergi gelirlerini arttırarak ve vergi oranlarını arttırarak ödemeyi kafaya koymuş.
USD CUMHURBAŞKANI DEĞİL DÜNYA BAŞKANIDA OLSA TÜRK TOPRAKLARINI YABANCIYA HARAÇ MEZAT SATMAK PAZARLAMAK, SUÇTUR VATANA İHANETTİR, BU İŞE EN TEPESİNDEN EN AŞAĞISINA KADAR HİZMET EDENLER VATANA İHANET ETMEKTEDİR.. NEREDE MUHALEFET DİYE MECLİSTE HER AY MİLYARLARCA LİRA EKMEĞİMİZİ OSURANA KADAR YİYEN MİLLETVEKİLİ GÖRÜNÜMLÜ ASALAK KİM DUR DİYECEK TÜRK TOPRAKLARININ TÜRK MİLLİ VARLIKLARININ BEDEVİ GÖRÜNÜMLÜ GİZLİ Y..HUDİLERE PEŞKEŞ ÇEKİLMESİNE TÜRK VATANININ BİTİRİLİP TÜRK DEVLETİNİN BATIRILARAK YOK EDİLMESİNE KİM DUR DİYECEK BİR AVUÇ KÂĞIT PARÇASIMI ATALARIMIZIN ve HER GÜN UĞRUNA ŞEHİT VERDİĞİMİZ VATANIMIZIN BEDELİ