USD / Amerikan Doları

ALIŞ 40,88
SATIŞ 40,89
FARK %13,68
Önceki Kapanış 40,8
Günün En Düşük Değeri 40,8
Günün En Yüksek Değeri 40,91

Dolar Bugunkü Beklenti ( Ne Olur ? )

%66 Artar
80 Oy
* Gün içerisinde 09:00 - 15:00 arasındaki sonuçlar

Dolar DESTEK DİRENÇ NOKTALARI

USD OTOMATİK DESTEK & DİRENÇ ALARMI
  • Destek 1 30,08
  • Destek 2 30,05
  • Direnç 1 30,12
  • Direnç 2 30,13

DOLAR BANKA KURLARI

11:30ALIŞSATIŞMakas(%)
Merkez Bankası 40,8140,88%0,18
Yapı Kredi 27,8428,83%3,54
Halkbank 27,8428,77%3,34
Denizbank 40,2641,43%2,92
VakifBank 40,5141,35%2,09
Ziraat 27,7428,70%3,46
Isbank 40,2641,43%2,92
EnPara 40,2941,39%2,73
Akbank 27,7029,00%4,69
Vakıf Katılım 18,1120,51%13,25
Enpara 40,2941,39%2,73
11:30ALIŞSATIŞMakas(%)
Sekerbank 27,8228,83%3,63
IngBank 37,2939,56%6,11
Finansbank 27,9928,55%2,00
Kuveyt Türk 27,9228,36%1,57
Garanti 28,0328,45%1,50
Teb 27,9928,57%2,10
HSBC 28,0328,45%1,50
Kuveyt SeninBankan 27,9228,36%1,57
ZiraatKatilim 24,1330,41%26,06
OdeaBank 18,5320,38%9,97
TurkiyeFinans 27,9528,49%1,97
Albaraka 27,9028,55%2,33

Dolar Yorumları

3000 Karakter
Görsel Yükle
Yorum Yaz

USD SAHTE DİPLOMA SKANDALI Akademi dünyasını sarsan sahte diploma çetesi soruşturması kapsamında hazırlanan iddianame, son yılların en büyük düzenbazlığını ortaya saçtı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Bilişim Suçları Soruşturma Bürosu tarafından başlatılan ilk soruşturma çerçevesinde, sahte e-imzayla üniversite ve lise diploması ile sürücü başarı belgesi yapıldığı belirlenmişti. Mayıs ayında gözaltına alınan şüphelilerden 16’sı tutuklanırken, toplam 134 şüpheli hakkındaki iddianame, Ankara 23. Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. ‘ÖSYM Kanunu’na muhalefet’, ‘Resmi belgede sahtecilik’, ‘Bilişim sistemine girme’, ‘Verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme’ suçlarından 6 yıldan 45 yıla kadar değişen sürelerde hapis cezaları istendi.

    USD 442 BIN AĞPLİ YANDAŞ SAHTE ENGEL RAPORUYLA YILLARCA MAAŞ ALMIŞ, OTV SIZ YARI FIYATINA SIFIR OTOMOBIL ALMIŞ, MECLIS ARAŞTIRLSIN ÖNERGESINE MHP AKP RED VERDI

      USD THY AKPLI BUROKRATIN EVINDEN 26 KILO ALTIN HESAPLARINDA 200 MILYON DOLAR ÇIKTI

        USD 17.485 KİŞİ ÖSYM DEN KPSS PUANLARI DEĞİŞTİRİLİP, SAHTE DİPLOMAYLA MEMUR YAPILDI VE YILLARDIR MILLETIN KURSAĞINDAN BESILENIYOR HAKSIZCA AKP DÖNEMINDE

          USD AKP NIN EN AZ 50 MİLLETVEKİLİ SAHTE DIPLOMALI MUHALEFET BASTIRIRSA AKP KASIMDA SEÇİMİ YAPMAK ZORUNDA - ABDURRAHMAN DILIPAK Dilipak'tan ağızları açıkta bırakacak iddia... Erken seçimin anahtarı sahte diplomada! Vekiller diken üstünde..Dilipak, Türk siyasetinde taşları yerinden oynatacak bir iddiada bulundu. Dilipak, sahte diploma skandalına milletvekillerinin de karıştığını belirterek erken seçim için tarih verdi. Türkiye, sahte diploma skandalıyla çalkalanırken bir bomba iddiada gazeteci Abdurrahman Dilipak'tan geldi. En az 40 AKP milletvekilinin diplomasının şaibeli SAHTE olduğunu ifade eden Dilipak, böyle bir durumda erken seçimine gidileceğini öne sürdü. Sosyal medyadan konuya ilişkin peş peş paylaşımlarda bulunan Dilipak şu ifadeleri kullandı:

            USD İdris Bozkurt Mısır'a müşavir oldu: Diyanet'te 'helal torpil' ataması Torpille girilen işten elde edilen kazanç helaldir sözleriyle tepki çeken Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İdris Bozkurt, Mısır’a dini müşavir olarak atandı. Diplomatik dokunulmazlık verilen Bozkurt’a 6 bin dolar maaş bağlandı.

              USD İsrail’in yaşama hakkını kimsenin tehdit etmesine izin vermeyeceğiz.. Türkiye ABD’nin Irak’ta başarılı olmasını samimiyetle arzu etmektedir. Çok yönlü destek de olmaktadır. CB Erdoğan 31 Ocak 2004’te ABD’nin Boston’daki Harvard Üniversitesi

                USD NEDEN ABD DE ÇIFTLIK ALIR ?????Erdoğanlar'ın ABD 'de bir çiftliği var: Muhammed Ali'nin çiftliğini vergisiz satın aldılar..Erdoğan’ın kızı Esra Albayrak’ın yönetiminde olduğu TÜRGEV ile Bilal Erdoğan'ın Ensar Vakfı’nın ortak kuruluşu Turken Vakfı, ünlü boksör Muhammed Ali'nin milyon dolarlık çiftliğini vergisiz satın aldı.

                  USD Mardin’de PKK’nın 15 Ağustos saldırısı havai fişekle ‘kutlandı’ Mardin Dargeçit’te PKK sempatizanlarının 15 Ağustos 1984’ü anmak için düzenlediği havai fişek gösterisi tepki çekti. 

                    USD YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

                    USD Sonuçta ABD enflasyon verileri orta şekerli geldi. Ne şiş yandı! nede kebap!.. Yani beklentiler dahilinde geldi denebilir. Bununla birlikte net olmamakla beraber EMTİALAR ileri ki saatlerde birazda olsun yükselişler sergileye bilir gibi geliyor bana.. Selamla YTD.

                      USD Avrupa'dan İade Edilen Kanserojenli Ve Pestisit İçeren Ürünleri Ne Güzel Yedirdi Size Ümmetçiler Örnek Avrupa’nın İade Ettiği Zararlı Antep Fıstıklarını Dubai Çikolataların’da Kullandılar Ve Sizde Atladınız Hepsini Yediniz.!! Kısaca Y..rrağa Yediniz.

                        USD Vede ABD enflasyon rakamları açıklandı.. İşte açıklanan veriler: Tüketici Fiyat Endeksi Yıllık: Açıklanan %2,7 – Beklenti %2,8– Önceki % 2,7 Tüketici Fiyat Endeksi Aylık: Açıklanan %0,2 – Beklenti %0,2 – Önceki %0,3%0,2 Çekirdek Tüketici Fiyat Endeksi Yıllık: Açıklanan %3,1– Beklenti %3,0 – Önceki %2,9 Çekirdek Tüketici Fiyat Endeksi Aylık: Açıklanan %0,3 – Beklenti %0,3 – Önceki %0,2

                          USD Dostlarım; birazdan 15.30 da, ABD enflasyon verileri açıklanacak. Oldukça önem arz ediyor. Piyasalar da gelgitler olabilir. Şuan ABD enflasyonu % 2.7 de; Anlayacağınız bu rakamlardan düşük gelirse, EMTİA grubuna yarar ki, yükselişler başlar; yüksek gelirse de DOLAR tarafına yarayacaktır vede onda yükselişler olacağı gibi, EMTİALAR da düşüş başlayacaktır.. Selam ve YTD.

                            USD burası terkedilmiş gibi

                            USD ETH 4043 Short 20x tp 4k

                              USD ETH 4007 20x short 4000 TP

                                USD Selam arkadaşlar

                                  USD nolacak bu uygulama

                                    USD arkadaşlar şöyle bir tahmin yapalım öncelik ay sonu elinde TL olan kıral dedik .çünkü çok güzel alım fırsat bekledik. dediğim oldu Ahmet faiz öncesi 7250 çeyrek aldı dün biz 7000 aldık müthiş kar veli amca 47600 eur aldı faiz öncesi biz 4690 4680 aldık müthiş kar peki bundan sonra ne olur alım gücü 1 kaç güne kalmaz açılır çünkü maaş alma dönemi 😁😅😅 yani döviz ve altın yükselir lakin dolar durgun olacak ..şimdi bu saydığım 4 yatırım aracı ...bal kaymak eur gram altın gümüş çeyrek altın döviz geneli eur ve Avustralya doları bana cazip geliyor 5 kademe altın 3 kademe gümüş 7 kademe eur 8 kademe aud sepet yaptık daha ne olsun bedavadan ucuz aldık . ytd diyelim ve bekle yapalım bakın tekrar yazayım dolar alırsanız takılır iş çıkmaz fed konuştu iş bitti ben en iyileri seçip sepet yaptım eur aud altın günüş tahminen 4 de çıkar lakin bu 4 den bazıları rekor da yapar diye tahmin ediyom.

                                    Yorum Yaz