USD / Amerikan Doları
Dolar Bugunkü Beklenti ( Ne Olur ? )
Dolar DESTEK DİRENÇ NOKTALARI
- Destek 1 30,08
- Destek 2 30,05
- Direnç 1 30,12
- Direnç 2 30,13
DOLAR BANKA KURLARI
11:30 | ALIŞ | SATIŞ | Makas(%) | |
---|---|---|---|---|
Merkez Bankası | 40,81 | 40,89 | %0,18 | |
Yapı Kredi | 27,84 | 28,83 | %3,54 | |
Halkbank | 27,84 | 28,77 | %3,34 | |
Denizbank | 40,29 | 41,47 | %2,92 | |
VakifBank | 40,54 | 41,39 | %2,09 | |
Ziraat | 27,74 | 28,70 | %3,46 | |
Isbank | 40,29 | 41,47 | %2,92 | |
EnPara | 40,22 | 41,52 | %3,23 | |
Akbank | 27,70 | 29,00 | %4,69 | |
Vakıf Katılım | 18,11 | 20,51 | %13,25 | |
Enpara | 40,22 | 41,52 | %3,23 |
11:30 | ALIŞ | SATIŞ | Makas(%) | |
---|---|---|---|---|
Sekerbank | 27,82 | 28,83 | %3,63 | |
IngBank | 37,29 | 39,56 | %6,11 | |
Finansbank | 27,99 | 28,55 | %2,00 | |
Kuveyt Türk | 27,92 | 28,36 | %1,57 | |
Garanti | 28,03 | 28,45 | %1,50 | |
Teb | 27,99 | 28,57 | %2,10 | |
HSBC | 28,03 | 28,45 | %1,50 | |
Kuveyt SeninBankan | 27,92 | 28,36 | %1,57 | |
ZiraatKatilim | 24,13 | 30,41 | %26,06 | |
OdeaBank | 18,53 | 20,38 | %9,97 | |
TurkiyeFinans | 27,95 | 28,49 | %1,97 | |
Albaraka | 27,90 | 28,55 | %2,33 |
Dolar Yorumları
USD Ulan Ümmetçiler Hepiniz Furkan Y.rrakBaşı Gibi Aciz Köpeklersiniz Lan Mini Etekli Karıların Arkasına Saklanan İ.BNELER Topluluğu.!!
USD Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, yanan orman alanlarının hiçbir şekilde başka amaç için kullanılamayacağını belirterek, "Buna tarım da dahil. Herhangi bir şekilde, 'Buralar turizme açılıyor, falanca turizm tesisi tam da böyle bir orman yangının sonrası açılan alanda yükseliyor' gibi şeylerin doğruluk düzeyi, derecesi yoktur, sıfırdır. Böyle bir şey söz konusu değildir." dedi.
USD Gölge CIA'dan şok öneri: Suriye'de İsviçre modeli federalizm... 'Erdoğan muhtemelen karşı çıkar ama...' ‘Gölge CIA’ olarak anılan RAND Corporation’ın Direktörü, Suriye’de ‘İsviçre tarzı federal yönetimi’ savunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşı çıkmasından endişe ettiği belirtilen RAND Corporation Direktörü Irak'ta Ceyhan boru hattına rakip olarak Kerkük Boru Hattı'nın ortak işletilmesini öneriyor.
USD Bir Zamanlar İstanbul Diye Mide Bulandıran Bir Dizi Yapmıştı Ümmetçiler Ne Oldu Lan Tutmadı Mı.!! Ahahahhahahaa
USD DİKKAT ETTİYSENİZ YÖK (YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMU) S’HTE DİPLOMALI 400 AKADEMİSYENİ AÇIKLAMIYOR. NİYE BİLİYOR MUSUNUZ? DUVARDAN BİR KERPİÇ DÜŞERSE TÜM DUVAR ÇÖKER AKP ÇÖKER . ONDAN KORKUYORLAR. TOPLAM SAYININ 400 OLMADIĞINA EMİN OLABİLİRSİNİZ EN AZ 50 BIN S'HTE DIPLOMA . ANKARA’DA ÇÖKERTİLEN S’HTE DİPLOMA Ç’TESİ, BİRÇOĞU PROFESÖR VE DOÇENT OLMAK ÜZERE YAKLAŞIK 400 AKADEMİSYENİN ATANMASINI SAĞLADIKLARINI İTİRAF ETTİ. (DHA)
USD KAÇ YÜZBIN SAHTE DIPLOMALI VAR KIMLER BUNLAR....Saray yalanladı ama listeler dolaşıma girdi: 'Sahte diplomalı akademisyenleri açıklayın' Akademi sahte diploma skandalıyla çalkalanıyor. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi "Sahte diploma ile 400 kişi akademisyen oldu" iddiasını yalanlasa da YÖK ve üniversitelerin soruşturma başlattığı belirtildi. Sosyal medyada 73 kişilik bir liste dolaşıma sokuldu, usulsüz şekilde akademisyen olan kişiler varsa bunların adının açıklanması çağrıları yapıldı.
USD KİM BU 400 KİŞİ Ortaya çıkan devasa skandal sonrası kamuoyunda Sahte belgelerle 'profesör' ve ‘doçent’ yapılan 400 kişi kim? sorusu gündeme geldi. Bu kişilerin neden deşifre edilmediğini belirten sosyal medya kullanıcıları ise Hangi kritik görevlerde yer aldılar, imzalarıyla kime avantaj sağladılar, kimin hakkını gasp ettiler? diye sordu. Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik de Kara liste kamuoyuna açıklanmalı çağrısı yaptı.
USD SAHTE DİPLOMA SKANDALI Akademi dünyasını sarsan sahte diploma çetesi soruşturması kapsamında hazırlanan iddianame, son yılların en büyük düzenbazlığını ortaya saçtı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Bilişim Suçları Soruşturma Bürosu tarafından başlatılan ilk soruşturma çerçevesinde, sahte e-imzayla üniversite ve lise diploması ile sürücü başarı belgesi yapıldığı belirlenmişti. Mayıs ayında gözaltına alınan şüphelilerden 16’sı tutuklanırken, toplam 134 şüpheli hakkındaki iddianame, Ankara 23. Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. ‘ÖSYM Kanunu’na muhalefet’, ‘Resmi belgede sahtecilik’, ‘Bilişim sistemine girme’, ‘Verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme’ suçlarından 6 yıldan 45 yıla kadar değişen sürelerde hapis cezaları istendi.
USD 442 BIN AĞPLİ YANDAŞ SAHTE ENGEL RAPORUYLA YILLARCA MAAŞ ALMIŞ, OTV SIZ YARI FIYATINA SIFIR OTOMOBIL ALMIŞ, MECLIS ARAŞTIRLSIN ÖNERGESINE MHP AKP RED VERDI
USD THY AKPLI BUROKRATIN EVINDEN 26 KILO ALTIN HESAPLARINDA 200 MILYON DOLAR ÇIKTI
USD 17.485 KİŞİ ÖSYM DEN KPSS PUANLARI DEĞİŞTİRİLİP, SAHTE DİPLOMAYLA MEMUR YAPILDI VE YILLARDIR MILLETIN KURSAĞINDAN BESILENIYOR HAKSIZCA AKP DÖNEMINDE
USD NEDEN ABD DE ÇIFTLIK ALIR ?????Erdoğanlar'ın ABD 'de bir çiftliği var: Muhammed Ali'nin çiftliğini vergisiz satın aldılar..Erdoğan’ın kızı Esra Albayrak’ın yönetiminde olduğu TÜRGEV ile Bilal Erdoğan'ın Ensar Vakfı’nın ortak kuruluşu Turken Vakfı, ünlü boksör Muhammed Ali'nin milyon dolarlık çiftliğini vergisiz satın aldı.
USD AKP NIN EN AZ 50 MİLLETVEKİLİ SAHTE DIPLOMALI MUHALEFET BASTIRIRSA AKP KASIMDA SEÇİMİ YAPMAK ZORUNDA - ABDURRAHMAN DILIPAK Dilipak'tan ağızları açıkta bırakacak iddia... Erken seçimin anahtarı sahte diplomada! Vekiller diken üstünde..Dilipak, Türk siyasetinde taşları yerinden oynatacak bir iddiada bulundu. Dilipak, sahte diploma skandalına milletvekillerinin de karıştığını belirterek erken seçim için tarih verdi. Türkiye, sahte diploma skandalıyla çalkalanırken bir bomba iddiada gazeteci Abdurrahman Dilipak'tan geldi. En az 40 AKP milletvekilinin diplomasının şaibeli SAHTE olduğunu ifade eden Dilipak, böyle bir durumda erken seçimine gidileceğini öne sürdü. Sosyal medyadan konuya ilişkin peş peş paylaşımlarda bulunan Dilipak şu ifadeleri kullandı:
USD İsrail’in yaşama hakkını kimsenin tehdit etmesine izin vermeyeceğiz.. Türkiye ABD’nin Irak’ta başarılı olmasını samimiyetle arzu etmektedir. Çok yönlü destek de olmaktadır. CB Erdoğan 31 Ocak 2004’te ABD’nin Boston’daki Harvard Üniversitesi
USD İdris Bozkurt Mısır'a müşavir oldu: Diyanet'te 'helal torpil' ataması Torpille girilen işten elde edilen kazanç helaldir sözleriyle tepki çeken Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İdris Bozkurt, Mısır’a dini müşavir olarak atandı. Diplomatik dokunulmazlık verilen Bozkurt’a 6 bin dolar maaş bağlandı.
USD YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- @Ghostt 19 saat önce
USD @WİTCH Merhaba Dilek nasılsın? 🙂 Bist i sallamaya baslayalim artik, ne dersin 😁
USD Suriye Hükümeti, Türkiye'den Piliç İthalatını Yasakladı.!! Ümmetçi Kardeşlerini Bile Zehirlemeye Çalışmışlar Ahahahahahhaa Ümmetçilerin En Büyük Özelliği Budur Bir Birlerini S.kmeyi Çok Severler.!!
USD HER AN ABD MUDAHELESI GELEBILIR....İran, Hürmüz'ü kapatmaya hazırlanıyor? İsrail-İran savaşı sonrası sağlanan ateşkese rağmen, bölgede tansiyon yükselmeye devam ediyor. ABD’li yetkililere göre İran, Basra Körfezi’ndeki bazı askeri gemilere deniz mayınları yükledi. Bu adım, Tahran’ın Hürmüz Boğazı’nı kapatma ihtimali üzerine yürütülen tartışmaları yeniden alevlendirdi. ABD istihbaratı, bu hazırlığın olası bir ablukaya dair ciddi işaretler taşıdığını savunurken, Beyaz Saray da İran’a yönelik ikinci bir bombalamanın yapılacağı belirtiliyor...