Gumus Ons
Gumus Ons Bugunkü Beklenti ( Ne Olur ? )
Gumus Ons Yorumları
gumus-ons sayfama sabitledigim yazıyı lütfen dikkatli okuyun ....!!! ben gece 12 saat çalıştım ve şu an 3 saat uyku ile burada ayıp olmasın diye cevap yazıyorum . lütfen kardeşlerim herkes kendi yatırımından sorumludur ...!!!! ne kar i niz a , ne de zarar i niz a ortak değilim , sizde bana değilsiniz ...!!!
gumus-ons gümüş şu an altına göre daha fazla yükseliyor , altın. gümüş paritesi yani rasyo da bu iyi haber , bakalım 11 .00 sabah önemli daha da yükseliş bekliyorum.
- @⚡Black ⚡ Sea ⚡ 11:46, 16 Eylül 2019
gumus-ons @anil-can düşer de çıkar da kardeşim , bu koskoca dünya piyasası , burada yorum yapıyorum , hiç bir iddiam yok , uzuncu olan bekler , kısaci da kendi alım i na göre bireseyler kovalar. al sat olayına girmediğimi sabit le digim mesaj da yazdım. bu piyasa yi ben yönetmiyorum ok
- @⚡Black ⚡ Sea ⚡ 11:42, 16 Eylül 2019
gumus-ons @memoli01adana @fed& dostum bana göre hareket etmeyin , burada iran olayı var , kimin yaptığı araştırılıyor çok şey değişir ve kapıda fed var , yani ben çıkmam bu gergin ortamda , ama herkes kendi kararını versin diyorum .
gumus-ons altın ons a göre , gümüş ons rasyo da geçmiş altın i , rasyo 84 de 80 olsa süper olur
gumus-ons fed den indirim çıkar ise , bunun yansıması hemen olur ama en az 2 saat sürer tam olarak , avrupa merkez indirdi ve 2 saatten fazla sürdü yükselme , kar olan çıkar , ben 18.93 den aldım gümüş ü olası kar da tl ye geçme ihtimalim yüksek , kimse benim çıkıyorum yada çıkmıyorum diye bir mesajı mi beklemesin , herkes kendi kararını versin diyorum. al ve sat yönü vermek suçtur ....!!!! burada sadece tahmin yapan biriyim .
- @BsK_ÖsY_SlM 01:35, 15 Eylül 2019
gumus-ons @Gram 🥇 Altın 🥇Çil çil Altın 🥇 🥇 @DOLARZEDEEE o iş gümüş için geçerli değil maalesef
gumus-ons Patlamalar ve iran meselesinden dolayı , ons artma durumu olduğu için yüksek alımlar olacak, petrol fiyatı da artacak , gerginlik devam ettiği sürece metaller yukarı , aksini iddia eden üç kağıtçı dir başka birşey değildir ...!!!!
gumus-ons Arkadaşlar fed den önce yukarı bir atak olursa 18.00 gibi ons yüzde 50 euro ya çıkarım bu benim ilk planım , yükselemedi mi beklerim fed i ne olursa olsun artık . olmadı 1 yıl sonra 26.00 ... 30 .00 arası satarım bu kadar basit , ki 1 yılda elli defa 19.0 u test eder ...!!!
- @⚡Black ⚡ Sea ⚡ 21:47, 14 Eylül 2019
gumus-ons @kiwi-3-kiwi al sat olayına karışmıyorum herkesin riski kendine
gumus-ons Gunaydin arkadaşlar , öncelikle ben grafikçi değilim , bu işin erbablari var , araştırdık baktık 17.40 ve 17.10 buralardan dönme ihtimali var diyorlar. bende fed den beklenen üzerinde bir indirim olursa ki bu 0.50 ve 0.75 oluyor . beklenen en düşük 0.25 . bu beklenen üzerinde olması dahilinde ki trump bu işi halledecek durmadan yazıyor zaten. 18.80 ve 19.30 bende bu rakamın gelmesini tahmin ediyorum . ayrıca bu düşüşler de ton larca gümüş alacak kişiler var bunlardan biride JP MORGAN
- @⚡Black ⚡ Sea ⚡ 12:24, 14 Eylül 2019
gumus-ons @Memoo26🇹🇷 Dostum bende faiz indirimi olunca çıkmadım cunki daha yukarı atabilirdi , yine de parçalı çıkmak varmış , çıkış yapıp tren de kaçma ihtimali vardı tabi , borsa ya dikkat et, düşmeye başladı mi bil ki metal e giriş oluyor , faizler indiği için dövize girmez ler bence . çok sıkıntı yaparsan eğer 18 üstünde sat , bende satabilirim 18.45 de direnç var onu geçmez ise satarım bunu takip et, geçerse ve 2 gün buradan aşağı salmaz ise yön yukarı.
- @⚡Black ⚡ Sea ⚡ 11:58, 14 Eylül 2019
gumus-ons @Memoo26🇹🇷 2016 ocak gümüş gram fiyatı 1.36 tl. yüzde yüzden fazla artmış 3.5 yılda . ons u da 14.00 ve altında olmuş o yıllar da . şimdi durumlar dünyada daha vahim olduğuna göre 2 yılda iki katı olur diyorum.
gumus-ons Bugünler; altın ve gümüş almak için çok güzel fırsat.Elimde nakitim olsa; altına ve gümüşe yatırım yaparım. Nakitim olmadığı zamanlarda altın ve gümüş düşer, alım fırsatı verir; nakitim olduğu zamanlarda gümüş ve altın yükselir. Benimki de şanssızlık işte. Ama, altın ve gümüş değer kaybettiğinde, az da olsa elimde nakitim varsa altın ve gümüşe yatırım yaparım. Kararımı kendim verir, kâr da zarar da bana ait olur ve kimseyi sorumlu tutmam.YTD
gumus-ons destek ve direnç ler , buna göre yön cizebilirsiniz ,
XAGUSD bu seviyeden alan varmi pazartesi ne olur düşüş devamm edermi👍yoksa toparlarmi👎
gumus-ons Evet arkadaşlar görüldüğü gibi satış oldu ve dxy 'nin de yükselmesi veriler den dolayı metalleri düşürdü. kendi stratejinizi kendiniz belirleyin , benimle yada başka biri ile hareket etmek zorunda değilsiniz , herkesin portföyü başkadır ve kar düşüncesi de başkadır , adam 2 yıl satmaz , biz hergün satarız ama o kişi daha çok kar eder. bu işler anlık oluyor , şu anda gümüş e alımlar da oluyor tabi , önemli olan nereden çıkalım ve nereden alalım , bunu doğru yapan kazanır . selamlar.
- M @memoli01adana 22:42, 13 Eylül 2019
gumus-ons @ziyaretci @⚡Black ⚡Sea ⚡ umudumuz fed eger 0.25 üzeri faiz inmezise tam batariz metaller çöp olur özellikle gümüş
- @⚡Black ⚡ Sea ⚡ 22:07, 13 Eylül 2019
gumus-ons @mriza-ozbek yüklü alış ve satışlar olur , bu yüzden bunu kimse bilemez . şu an yüklü satış yedi gümüş ve altın düşüş bu yüzden.
gumus-ons gumusun nasil dustugunu haftaya gorursunuz dikkatlu olun gumus adami terste biraktimi tam birakir
- @ramazan-ramazan 20:57, 13 Eylül 2019
gumus-ons @💰Serbest Meslek💰 @serbest meslek hele su cinle trump bi masaya otursun bu hafta bi anlassinlar bide ozaman gor ne grafik neteknik analiz bir yon var oda trump
- @ramazan-ramazan 19:10, 13 Eylül 2019
gumus-ons @💰Serbest Meslek💰 @serbest meslek allah yardimcin olsun
gumus-ons 3.60 gelecek diye yazanlar nerde çok merak ediyorum 😁 para s.kmde değil yatırmışım illaki o seviyeye gelir ama o seviyeye gelince çıkıp 3.60 geldi işte diyene güzel sözlerim var bilsin
gumus-ons Uzakdoğu umarım gece sağlam alış yaparlar. Bence yaparlar , ucuz cunki
- @trgtlp 07:56, 13 Eylül 2019
gumus-ons @ziyaretci @⚡Black ⚡Sea ⚡ Çine uygulanacak olan ek vergiler 2 hafta süreyle ertelendi Çin'deki beklenti 2 hafta sonra tekrar oturup görüşülmesi ve kaldırılması dün açıklanan haber bu günkü ons piyasasına etki eder gibi düşünüyorum
- A @ava zêr 07:22, 13 Eylül 2019
gumus-ons @memoli01adana @fed& dediğiniz gibi faiz indirimi olmazsa tramp twitleri devreye girer. Fed e Çin'e twit yağmuruna tutar sağa sola saldırır. e bu durum da yine onsa yaramaz mı
gumus-ons tombul parmaklar yüksekten sattı güzelce , düşürdüler biraz , çoğu kişi de güzelce silkelendi , gece uzakdoğu da alım yaparsa , tren e binmek zor olur , ben vagon da bekliyorum güzel bir durakta inmek için.