PLATIN
PLATIN Bugunkü Beklenti ( Ne Olur ? )
PLATIN Yorumları
platin son 1 yılın rekoru bugün şu anda platin ons olarak baksanıza.
- A @AdmG 09:58, 29 Ağustos 2019
platin @Bay Xx @abdulgani-kilic çok yüksek TL olarak da ons dolar olarak da. yılın zirvesinde yani. şahsen ben alamıyorum. mayısta almıştım 890 da ve 166 iken, 790 a ve 147 ye kadar düştüydü zararım çok olduydu. 850 ve 155 lira falan olsaydı alırdım kısa orta vade için. ama şimdi uzun vade bile olsa gözüm kesmiyor. ytd
platin PLATIN coşturmaya devam edecekmiş gibi güzüküyor....
- A @AdmG 08:50, 29 Ağustos 2019
platin @sirac-kaplan dün 880 onstayken sattım 1 ons. 1 ons da 163.5 dan sattim. bilseydim bu kadar yükselecek satmazdim yada tekrar alırdım. belki de yine yükselecek. ama yüksek diye düşer belki diye alamıyorum. Mayıs ayında aldım çok zararım oldu da.
platin platin vitesi 5 e taktı coştu gidiyor... platin de olanlar mutlu... platin de olmayanlar sadece bakakaliyorlar:)
platin Bu platin gerçekten çözülemeyen bir metal dolar endeksi yeşil, usd/zar yeşil Paladium kırmızı ama platin nirvanaya doğru gidiyor çözebilen banada anlatsın lütfen
- F @fayijurat 18:34, 28 Ağustos 2019
platin @BsK_ÖsY_SlM Emtia arasında en gizemlisi. Bir günde %4 çok acayip.
platin altın düşer platin yükselir 🔭
- @merve 11 16:30, 28 Ağustos 2019
platin @MEHMETveSIDARveMIRAC @💰 VARYEMEZ 900 u gorecek, 857 den firsat gelmisti almadik duser diye bekledik ama olmadı😕
- A @AdmG 16:16, 28 Ağustos 2019
platin @MEHMETveSIDARveMIRAC @💰 VARYEMEZ 878 den sattım 1 ons az önce. 1 ons da TL olarak sattım. kalmadı başka.
platin Gunaydin arkadaşlar , endeks de ufak bir yukarı kımildama oldu az önce , altın ons ve platin ons ufaktan geri çekildi. altın ons a girmek istemiyorum aslında , bir haber ile direk düşer , şu an tüm metaller aynı durumda zaten , yatay seyirde yolcu topluyor gibi , yukarı gitmeye de pek niyeti yok , şu an beklemeye karar verdim . 98.900 üstü çıkarsa endeks o zaman metalleri düşünürüm .
platin evet platin kardeşimiz düşmeye başladı. yarın güzel alım yeri gelebilir , son dakika golü yememek için buradan almıyorum . 850 gelme ihtimali var.
- S @söz.altın 01:22, 27 Ağustos 2019
platin @ziyaretci @⚡⚡Black ⚡⚡Sea ⚡⚡ teşekkürler.severek takip ediyoruz.
- @⚡Black ⚡ Sea ⚡ 23:27, 26 Ağustos 2019
platin @BsK_ÖsY_SlM dolar için şimdi verdim öyle bir yazı yok
platin endeks e bağlı metaller düşüyor , ben yarın birinci öncelik platin. 2. olarak altın ons ve son ihtimal euro ya parite yapmayı düşünüyorum.
platin dolar gece çok yükseldiği halde platin çok fazla yükselmemesi yakında düşeceği sinyali dir , dxy 'nin yükselmesi ni bekleyeceğiz platin almak için .
- A @AdmG 09:38, 26 Ağustos 2019
platin @ziyaretci @⚡⚡Black ⚡⚡Sea ⚡⚡ sabah almıştım. satayım mi ki o zaman. düşünce alirim. dolar yükselirse diye güvendiydim biraz da ama o da yukselmedi.
platin Değerli arkadaşlar , artık tek tek cevap yazma olayı bitti haberiniz olsun , niye derseniz ? burada yüzlerce üye ve takipçileri var , ana sayfada görüntü kirliliği oluyor , kimse kimsenin hakkını yemesin , günde iki adet düşünce mi yazarım , tabi yatırım tavsiyesi değildir ...!!! özel danışman değilim ...!!! kesinlikle mesuliyet kabul etmem ...!!! Geri çağıran arkadaşlar için geldim , bankanın çağrı merkezi elemanı da değilim , banka sorularını onlara sorun ...!!! Şu an full dolarda yim , pazar gece yi ve pazartesi sabah 10.30 u görmeden işlem yapmayı düşünmüyorum. Çok selamlar.
- @⚡Black ⚡ Sea ⚡ 00:42, 25 Ağustos 2019
platin @⏯️Dimmu Borgir⏹️ @🔼Bahar🔽 herkesin faydalanacağı şekilde paylaşım yapacağım , genel tahmin olarak , platin . altın , gümüş ve dolar olarak. sorular a yanıt verince , ardından 10 soru daha geliyor , artık sorulara yanıt yok maalesef. paylaşım yaparım , isteyen istediği gibi değerlendirme yapar, iyi akşamlar
platin dolar endeks i düşük iken platin ve diğer madenler e girmek risk tir . endeks yükselince hepsi düşer , şu an endeks düşünce hepsinin yükseldiği gibi. Genel işleyiş bu dur .
- A @ahmet-seyfitli 22:40, 24 Ağustos 2019
platin @ziyaretci @⚡⚡Black ⚡⚡Sea ⚡⚡ selamlar olsun kardeşim
- @⚡Black ⚡ Sea ⚡ 22:36, 24 Ağustos 2019
platin @Platincii Ben engelleme den önce cevap yazsın diye bir süre beklerim , adına dikkat etmemiştim o yüzden yanlış anladım . kusura bakma selamlar
platin Arkadaşlar FinansCepte ile platin yatırımı kayıt edemiyorum. Ne yapmak gerekiyor
platin Verdiğimiz sterlin, platin, gümüş hedeflerini değerlendirenler an itibarı ile kazanmış durumdalar. Herkese bol kazançlar.
- @mercimek köftesi 20:57, 20 Ağustos 2019
platin @matheus @ertgeo platin yakin zaman da ne olur fikriniz var mı alım için ?
platin Gerçekten çok ilginç Paladium yükseliyor, usd/zar paritesi kırmızı dolar endeksi kırmızı aslinda yükselmesi gereken platin düşüyor şaşırmamak elde değil demekki herşey kağıt kalem grafik o bu üzerinde dönmüyor
- @BsK_ÖsY_SlM 20:49, 20 Ağustos 2019
platin @mestroo2 @zer u ziv 1 yıldır dönem dönem alıp satıyorum bu oynak arkadaşı
platin Günaydın platinde bekleyen arkadaşlar
- A @AdmG 12:37, 20 Ağustos 2019
platin @memoli01 dolar düşmeye başladı. 62.20 gram çıktım şimdi TL olarak. 90 gram duruyor daha
- A @AdmG 12:25, 20 Ağustos 2019
platin @memoli01 kademeli çıkayım dedim dun sabah bir kısmıyla çıktım. çoğu duruyor kardayim
platin 140 gr çıkış yapılmıştır
- K @💫Katliam💫 11:38, 20 Ağustos 2019
platin @BsK_ÖsY_SlM Valla buralara geldiğinde daha çıkacak diye satmadım çıkmadı anaparam eksiye düşmüştü şuan yükselişte sattım düşerse bizimdir çıkarsada az çok karımı aldım zaten :)
- @BsK_ÖsY_SlM 11:26, 20 Ağustos 2019
platin @💫Katliam💫 Bereketli olsun hocam bende bekliyorum bakalım 141,23 gramla dogru mu yapıyorum bilmiyorum ama bekliyorum 😊