BIST 100

ALIŞ 10.411
SATIŞ 10.411
FARK -%2,96
Önceki Kapanış 11.288,05
Günün En Düşük Değeri 96.811
Günün En Yüksek Değeri 121.440

BIST 100 Yarınki Beklenti ( Ne Olur ? )

0 Oy
* Gün içerisinde 09:00 - 15:00 arasındaki sonuçlar

BIST 100 Yorumları

3000 Karakter
Görsel Yükle
Yorum Yaz

bist-100 HAYIRLI BOL BEREKET VE KAZANÇLI HAFTALAR DİLİYORUM. Uzun bir aradan yurtdışından tekrar aranıza döndüm. Yatırım ile kazanmaya devam. 

    bist-100 Yarın piyasalar ne olur

      bist-100 Twitter uygulamadan ulaşamayanlar deneyebilir mi ?https://twitter.com/KelepirHisse?s=09

      bist-100 10 - 11 - 12 Ağustos'ta Aztek ve hidropar ( HKTM ) halka arz edilecek. Aztek oransal, hidropar ise eşit dağıtım olacak. İkisine de katılmayı düşünüyorum bakalım..Bol kazançlar.

        bist-100 borsa ---- negatif mi bakalım yarına

          bist-100 bera yi kaçırmayın derim

            bist-100 Merhaba. Hisse senedi emir iptali durumunda komisyon ücreti iade edilir mi? Yapı Kredi kullanıyorum.

              bist-100 bilgisi olan yazabilir mi. uzun vade yatırımcı için hangi banka yada aracı kurum kullanmalıyım? hesapta bekleyen hisse için herhangi bir ücret tahsil ediliyor mu?

              bist-100 BENZİN VE MAZOTLU FOSİL YAKITLI ARAÇLAR ÜRETİLMEYECEK; ........... Anlaşma sağlandı ! BENZİN VE MAZOTLU FOSİL YAKITLI ARAÇLAR ÜRETİLMEYECEK; FİAT DOBLO’NUN, İSPANYA’DAKİ STELLANTİS FABRİKASINA TRANSFER OLMASININ ARDINDAN BURSA’DAKİ FABRİKANIN GELECEĞİ BELLİ OLDU.BİNEK VE TİCARİ OLMAK ÜZERE ÜÇ YENİ MODEL İÇİN ANLAŞMA SAĞLADI. SADECE "HİBRİT VE ELEKTRİKLİ MODELLER OLACAK,,John Elkann’ın Türkiye’ye gelme nedenlerinden biri de Koç Holding CEO’su ile yeni modellere yönelik pazarlık yapmaktı. Yeni modeller konusunda anlaşma sağlandığını öğrendik. Elektrikli ve hibrit modeller olacak bunlar. Hem ticari araç hem de binek olacak.. ____________________________________________________ OPEL;2023'TE TÜRKIYE'DE HER MODELIN ELEKTRIKLISI OLACAK Opel, global kararları Türkiye'ye danışacak...Opel CEO'su Florian Huettl, Türkiye'yi Almanya ve Birleşik Krallık ile birlikte üç ana pazarlarından biri yaptıklarını belirterek, Elektrikli araçlar konusunda önemli açıklamalarda bulunan Huettl, şöyle devam etti: 2023 yılında tüm Opel modellerinin bir elektrikli versiyonu olacak ve 2028 için hedefimiz Avrupa'da Opel'in tamamen elektrikli modellerle satışa sunulacak bir konumda olması. Türkiye de bizim bu gelişimde ön planda tuttuğumuz ülkelerden biri. Elektrikli modellerimiz de bu hedefler çerçevesinde Türkiye pazarındaki yerini alacak.  

                bist-100 A T A A L K A R f a c e b o k PENTAYI 16 katı yaptı. Yeni pentalara başlıyor evimi aldım sayesinde kimse kaçırmasın bu üstadı inanmayan arkadaşlar profiline baksın bu adamı kaçıran pişman olur Ata Alkar f a c e b o k herkes eklesin 

                  bist-100 1.96xx cıvarına kadar bir ayı piyasına girer bütün borsalar bu süreçte düzeltmeyi yaptı. Resesyon ile karşıkarşıyayız

                    bist-100 Ozellikle bist30 olmak uzere takip ettigim kagitlarin cogunda sikisan formasyonlar ya da kirilim sonrasi onay goruntusu var. Bu durum bana milleti biktirip dipten tekrar bir ralli baslatacaklari intibaini uyandiriyor ama vaktini allah bilir, bir haberi sebep ederler muhtemelen "bae'den/israil'den yatirimcilar geldi" gibi. Bu senaryo endeks 1914 uzerinde kalabildigi muddetce gecerli olur tabii. Bu senaryoyu beklemek ozellikle enflasyon ve dolara karsi ciddi bir risk oldugundan ons altinda kaldiracli pozisyonlarla bir miktar hedge yapmak da mantikli gozukuyor. Ons'ta da kisadaki direnc 1912 ama o da ucgeni kirip onayini aldi gectigimiz gunlerde. Abd para bastikca her emtia degerlenirken ons yerinde saymisti, savas bahanesiyle sira ona gelmis olabilir artik.

                    bist-100 Ekmek 1.25 TL den 4 TL ye çıktı ise maaşlara da % 250 zam yapılmalı

                      bist-100 borsa yön yukarı kimse tedirgin olmasın

                      bist-100 Nasıl, eğleniyor muyuz gençleee? tTepedeyiz ve obo var dedik, böyle zamanlarda nakit iyidir dedik, pusuya yatıp önümüzdeki avlara bakacağız dedik, dedik de dedik. Ana trend destekleri 2300-2100-1850. Eee, negatif uyumsuzluk bu. Gidermezse olmaz. Şimdilik 2300 civarından dönecek gibi duruyor. Gelsin yeni fırsatlar.

                        bist-100 Maalesef kırıldı ve piyasa kapanışa 2400 seviyesinde girdi. Bu hafta devre kesici gelmesi muhtemel. Yarın 2350 gelirse devre kesici girer.

                          bist-100 2465 kırılırsa bayramdan sonraya kadar bizi büyük bir hüsran bekliyor. YTD.

                            bist-100 ⭐️ Günün Yıldız Hisseleri! ⭐️ ✨ Bist100 endeksinde bugün en iyi performans gösteren hisseler; BERA, TMSN ve GOZDE oldu. ➕ Bu üç hissede yatırımcılar nelere dikkat etmeli? ➕ Hangi seviyeler takip edilecek? Şimdi analizimizdehttps://albabrokers.co/tr/blog/gunun-yildiz-hisseleri

                              bist-100 Hafta açılışından BDDK kararıyla birlikte satıcılı başlayan endeks, gelen tepki alımlarıyla günü 2500 desteği üzerinde %0,97 yükselişle kapattı. Şirketleri TL cinsi ticari kullanımına ilişkin nasıl ilerleyeceği konusunda belirsizlik yaşanmasıyla baskılanan endekste gün içinde 2550 direnci üzeri fiyatlamalarda yükseliş seyrinin devam etmesi beklenirken, aşağıda düşüş seyri açısından 50 günlük ortalama takip edilecektir. Teknik açıdan baktığımızda yatay yükseliş seyrinin devam ettiği endekste, yukarıda 2570 seviyesi üstünde günlük kapanışta 2590 direnci test edilebilir. Satış baskısının devam etmesi halinde ise aşağıda 2530 seviyesi altında günlük kapanışta 2505 desteği test edilebilirhttp://goldenvest.vip 

                                bist-100 Cuma gününe tepki alımlarıyla başlayan endeks, haftanın son işlem gününü %0,43 yükselişle kapattı. Piyasanın kapanışında BDDK tarafından şirketlerin ticari kredi kullanımına ilişkin yeni düzenlemelerin gelmesiyle piyasa açılışında %2,8 düşüş kaybeden endeks, destekten gelen tepki alımlarına rağmen yükseliş sınırlanırken, kısa vadede yatay seyrin devam etmesi beklenirken, kritik 2500 direnci altı fiyatlamalarda satış baskısı artabilir. Teknik açıdan baktığımızda yatay düşüş seyrinin devam ettiği endekste, yukarıda 2540 seviyesi üstünde günlük kapanışta 2560 direnci test edilebilir. Satış baskısının devam etmesi halinde ise aşağıda 2505 seviyesi altında günlük kapanışta 2490 desteği test edilebilirhttp://goldenvest.vip 

                                  Yorum Yaz