3000 Karakter
Görsel Yükle

RTALB Elinde hisse olanlar cikti cikacak alttan topluyorlar diyor, olmayanlar dibi gordu 2 lira olacak diyor. Ben elinde bir miktar hisse olan biri olarak bu kagidin artik bir numarasi kalmadigi kanisindayim. Parayi vuran vurdu ve gitti ama yatrdigimin yarisi zarardayken varsin diger yarisi da gitsin diyip satmiyorum.

Tümü (9) 20 Kişi 2 Kişi
3000 Karakter
Görsel Yükle
  • RTALB @cellat86 Böyle güzel tatlı cümlelerle yazınca sen iyi oluyorsun dmi? Neyse, seni Allaha havale ediyorum. Bıktım çünkü gerçekten insanların üstünden para çalışmaya kazanan her kim varsa. Hadi Allaha emanet ol ve lütfen başka yerlerde de bir daha karşılaşmayalım.

  • RTALB @cnoneBey Çamur atarken Allah tan kork.ben kimseye sat veya satma demedim şu platformda.Öyle r tavsiye verecek konum ve statüm de yok zaten.Ama senin şu cümleni mıh gibi hatırlıyorum hala.”Arkadaşlar satmak isteyen yarının taban fiyatından emir verebilir”. Benim burada anlatmaya çalıştığım şey ise arkadaşlar hisse tabandan değil yükselişe geçtiğin satılır dedim.o yüzden boş yere tabana satış emirleri yığmayın robotların önüne geçemezsiniz dedim.Eğer bilinki tabandan satıldığı gün de o hisse tavan vurur demedim mi dedim.Açıklamam böyleydi.Ki nitekim Çarşamba günü aynen dediğim gibi oldu.tabanı bozdu tavana vurdu.300 K alıcılı kapattı.Ben satmayacağım ömür boyu da hissede kalacağım demedim.Al bu yorum resmi de gözüne girsin.Daha buralarda çamur atma bana.Sattığım dakika burada paylaşım yaptım tarihe saate iyi bak mi hisse o gün tavan kapattı.satmak isteyen kapanış seansına kadar tavandan satabilirdi.ha eğer satmamışsa orada riski kendisi almıştır.Şimdi lütfen daha fazla çamur atmaya çalışma 

  • RTALB @cellat86 Ben bu saatten sonra kimseye sat demiyorum. 50 den almış adam, daha neyini satsın. Bıraksın torununa. Yorumlarımı okumadığın buradan belli. Üstüne üstlük satmışsın ve satmayın diyodun :D ben de ne diyordum, kimsenin birlik olduğu yok fırsatını bulan gemiden atlayacak diye. Linç yiyordum, kendin itiraf ettin ilk fırsatta kaçtığını. Kendin satmışsın, bana niye laf ediyordun o zaman ben satış verenleri haklı buldukça. İkili yüzlü karakter yoksunu olan sensin, benim bütün yorumlarım ortada.

  • RTALB @cnoneBey Bende öyle yapacam, benimle yaslanacak. Sirket batana kadar yolu var 😊

  • RTALB @thegoldenboy Geçmiş olsun hocam. Ama bu saatten sonra yapacak bişi yok. Benim önerim beklemeniz noktasında. Çünkü bunlar yine bi hareket çekecek gibi düşünüyorum. Şu andan sonra satsanız da zararınız büyük zaten, elinizde tutun da bari balinaları sevindirmeyin. YTD.

  • RTALB @cnoneBey Yukselse bile ne kadar yuklselecek 50 den aldim 😁😁Sozde iki gun artirinca satıp cikacaktim. Patlayacagini tahmin ediyordumda ben el atar armaz patlayacagini bilemedim 🤭

  • RTALB @thegoldenboy 1 hafta kadar önce uyarmıştım buradaki arkadaşları. Linç yedim ama ellerindeki hisseyi eleştiriyorum diye. Hatta bana alaylı ifadelerle haftaya burada mısın, görüşelim diyenler oldu. Sonuç ortada. Ben hep buradayım da o kişilerden eser yok. Şimdi bir tavsiye daha vereyim, bu saatten sonra hiç satmayın. İlk düşüşte azıcık zarar ile satsanız sorun olmazdı da bu saatten sonra satmakla satmamak arasında fark yok çünkü ciddi düştü. Bırakın elinizde dursun böyle, belki günün birinde bişi yapar da yükselir.

  • RTALB @thegoldenboy Şu anda hise kademeli düşürüyorlar arada yükseltip milleti aldırıp tersde bırakacaklar 2 gün önce öyle yaptılar hise yatay seyre girdiği zaman alım yapılmalı şirketin 1 karı dedil 2ceytek karı cok fazla gelecek yani yatay seyre gelince hisse alınır bana göre eski fiyata gelirmi bilmem ama kazandıracak


YENİ ÜYELİK

  PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

PİYASA ÖZETİ

Bizi Takip Edin

  Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

Yorum Yaz