3000 Karakter
Görsel Yükle

SASA Yükselirken herkes mutlu sasa varsa yasa yok diyor herkes. Az saldımı veryansın.. Dostlar 9 liradan geldi bu kagıt az mantıklı düşünelim. Ytd değildir fakat kısa zamanda 90.000 seviyesine gidecek diye düşünüyorum. Yapılan yatırımlar fiyat politikaları ve şuan neden bir miktar geri çekildi az çok bilgi sahibiyim.

Tümü (3) 2 Kişi 2 Kişi
3000 Karakter
Görsel Yükle
  • SASA @hakan-tuna Evet ilerleyen günlerde kar payı dağıtımı da güç verebilir .. üretimlerin başlaması da ayrı bir hareketlilik kazandıracaktır muhtemelen .. sonuç olarak bende arkasının güçlü ve yatırımcılarını üzmeyecek bir şirket olduğunu düşünüyorum.

  • SASA @fatherdgn Sebebi şudur, sasa polyester teksturize iplik 1 sene önce ayda 250 ton üretirken, şuan ayda 19.000 ton üretim yapıyor ve yol satıyor. Devlet teşvigi ile çok büyük yatırım yapıldı. Şuan Nisan ayına kadar olacak tüm üretimini satmış durumda o nedenle ciddi şekilde fiyatlarını arttırdı hem elyaf tarafında hemde iplikte. Fiyat politikasındakş marjını tekrar normal seviyeye çekeceğini düşünüyorum, günde 1000 ton polyester tektürize iplik üretimi yapabilen dünyada çok örnek yoktur. Tüm satışı da usd cinsinden. Ayrıca aylık 15.000 ton üretim yapabilecek FDY hattını da kurdular. 2 ay içinde üretime başlar FDY. Kesinlikle 90.000 seviyesine geleceğini düşünüyorum.

  • SASA @hakan-tuna yatırım yapacak algısı ile yükseldiğini düşünüyorum , daha sonrası zamanlarda hızlı bir yükseliş beklentinizin sebebi nedir ?


YENİ ÜYELİK

  PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

PİYASA ÖZETİ

Bizi Takip Edin

  Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

Yorum Yaz