3000 Karakter
Görsel Yükle

USD turkiye her gecen gun dahada yoksullasiyor ve bazilari hersey normalmis gibi davranmaya devam ediyor hani komsusu ac iken tok yatan bizden degildi nerde sizin din anlayisiniz muslumanliginiz insanliginiz? bir grup adami zengin ettiniz ama butun ulkeyi fakirlige mahkum ettiniz yaziklar olsun.

15 53  Kişi 6 Kişi
3000 Karakter
Görsel Yükle
  • USD @CAPADOKIA boşuna ugraşma engel at gitsin onlar gözleri vardır görmezler kulakları vardır duymazlar cünkü mühürlenmistir..?

  • USD @CAPADOKIA yazılacak çok sey varda kafa almiyorsa ne yapayım be

  • USD @hasan aydın @__`Bon__ önceki mesajdada dedim bu hizmetlere nankörlük eden sizler.neden daha iyisini değil de anca heykel diktiniz yıllarca.koltuğa yapışıp anca cukka gerisi tırt.izmiri bok götürüyor.millet çeşmelerden su taşıyor.bon değil de BOŞ yazmalısın ismini.Max 250 km değil minimum.çok gülünçsünüz be.bir siyasetçi gitsin diye kimler kimlerle bir oluyor Türkiyem de görüyoruz.dinsiz dindarla solcu sağcı ile milliyetçi terörist le

  • USD @hasan aydın @__`Bon__ mesele araba yapmak değildiki.sen hızlı tren yapılarda ne oldu kaza oldu insanlar öldü dedin.bende o zaman arabada yapmayalım kaza olur insanlar ölür.yabancı markaları almaya devam edelim o zaman dedim.

  • USD @CAPADOKIA Boşma. Türkiye' de maaşlar ne Ecevit ne Çiller Döneminde Bulgaristan' ın altında kalmamıştı. Şimdi Ruslar, Bulgarlar Türkiye' de otel, deniz, kum, güneş tatiline geliyorlar. Eskiden ancak çalışmaya ve bavul ticaretine geliyorlardı. Bir asgari ücret 6 gram altın etmiyor. Eskiden inşaat işçisi tüm gün çalışan 1 gram altın alınırdı. Şuan bir günde 515 TL kazanan inşaat işçisi kaç tane var?

  • USD @hasan aydın @__`Bon__ o zaman kendi arabamızıda üretmeyelimmbakarsın trafik kazası falan olur insanlar ölür.yabancı markaları almaya devam edelim l.ozaman kaza olmaz insanlar ölmez.yeterki devlet yapmasın.

  • USD @hasan aydın @__`Bon__ bunları bedava yapabiliyorladıda 2002 ye kadar ne beklediler o zaman.ormanı aslanı bırak diğer konulara gel.hastanelere emeklilere.kimse ülke uçtu ekonomi muhteşem demiyor.ama o yolda gayret gösteriyor uğraşıyor devlet.bende isterim asgari ücret emekli maaşı en az 4_5 bin olsun.birde bizi bize birakmayanları hesaba katın.hep RTE diyorsunuz.dolar fırladı Joe biden ne diyor türk devletine şart sunduk bakacaz diyor adamların parası milleti devlete karşı tahrik için oynuyorlar.

  • USD @hasan aydın @__`Bon__ RTE giditsin bakalım siz o zaman görün abcde Z nin halini ne görmüş ne yaşamış ki z kuşağı RTE nin değerini bilsin gecenin köründe ilaç kuyruğu mu beklemiş hastaneye kimlik bırakıp hastası rehinmi kalmış hemde devlet hastanesinde km lerce kaymak gibi yolmu görmüş hiç dostumuz kalmadı diyorlar herkesle düşman diyorlar ne yapsaydı akdeniz de gaz petrol bulmasın havlayanlara bıraksın suriye ye girmesin sınırda terör devleti kursunlar karadeniz de gaz bulmasın hala dışarıdan alsın kendi petrolünü çıkarmasın hala dışarıdan alsın ülkeye köprüler tüp geçitler yapmasın metrolar metrobüsler getirmesin amerikada bile yokken hızlı tren yapmasın devlete baş kaldıranlara müdahale etmesin bunları yapsaydı emin ol şimdi herkes dostumuzdu asıl koyunluk o zaman doğacak her çocuk borçlu emekliler maaş alamıyor yada maaş kuyruğunda ölüyor iyimi öyle.bu gün tarlada fenalaşan hasta ambulans helikopterle tarladan alıyor.hastaneler 5 değil 7 yıldızlı otel tabi z kuşağı hazıra kondu hiç anlatandamı olmuyor.


YENİ ÜYELİK

  PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

PİYASA ÖZETİ

Bizi Takip Edin

  Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

Yorum Yaz