gram-altin beyler bu sadece tepki bir haber akışı olduki 1800 lere çıkardı 1804 üzerinde kalamaz çıkmaya deneseler dahi 1825 değip oradan 1762 trend hala aşağıya fazla umut etmeyin ister dinle ister dinleme
USD Boşuna tartışmayın bankalar kredi felan veremez yok çünki, ucuz faiz eşittir dolar olur kimse 1 trilyon çekip ev almaz alanda yasal boşluktan faydalanır nedir o boşluk borcu devretme tapuyu devretme .Eğerki dediğim yasa çıksın krediyle alınan ev devredilemez ancak haczedilir diye yasa çıksın evler yarı yarıya düşmezse köpek gibi havlarım..Uyanın olum uyanın 10 yıllık 2. El arabanız trilyon liralık daireniz yok akıllı olun hayali ihracat yapmayın.
Asya Pasifik hisse senetleri satış ağırlıklı bir seyir izliyo
Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile döviz cinsi yükümlülükler için zorunlu karşılık oranları artırıldı
USD TCMB, zorunlu karşılık oranında artış yapmış. Hadi hayırlı işler. Ne anlama geldiğini sormayın çünkü "This is Turkey man!". Normalde merkez bankasına döviz gireceği için, yani piyasadan biraz döviz eksilmiş gibi olacak, paritede bir miktar yükseliş olabilir. Ama diğer taraftan merkez bankasının aktif olarak rol aldığı, gerektiğinde müdahale ettiği izlenimi de verilmiş olur ki bu da TL'ye olumlu yansır. Yani zorunlu karşılık oranı arttırımı, etkisiz kalabilir. Piyasanın nasıl algılayacağına bakacağız.
gram-altin Güncelleme: 15.09.2021 00:15 Son dakika haberine göre, Merkez Bankası yabancı para zorunlu karşılık oranlarını 200 baz puan artırdı
gram-altin m.b zorunlu karşılık oranını 200 bp artırdı bu oran %23 e tekabül ediyor.
USD son günlerde bu ana akım (penguen) medyasının kafasına taş mı düştü! abuk subuk suni gündemleri bırakıp, baya halkın gerçek gündemi ekonomi pahalılık üzerine yayın yapılıyor. insan gerçekten hayret ediyor:)
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.