USD Hadi faizleri bi 100 baz puan daha düşürde. Görelim nasıl 9.50 oluyor.
Lojistikte yaşanan sorunlar şirketleri bu alanda yatırımlara yönlendiriyor. Halka açık olan Qua Granite, Çin'den 302 konteyner alınması için anlaşma yapıldığını belirtti. Şirket ihtiyaç duyulması halinde ilave konteyner alımına devam edileceğini açıkladı.
Avrupa Birliği'nin ilk kez gerçekleştirdiği 12 milyar euroluk yeşil tahvil ihracına 120 milyar euroluk rekor talep geldi.
USD BU HAFTA BİZLERİ NELER BEKLİYOR ? PİYASALARDA NELER OLUYOR ? https://instagram.com/tv/CU4tOwDlBc9/
USD Bakalim grup toplantisi sonrasi piyasada neler olacak ABD - Suriye - Rusya sözlerine dikkat etmek lazim?????
USD Reis bu yoldan dönmek yok. Dolar 15 olsun isterse biz seninle ölümüne ölümüne. Bu arada full dolardayım.
USD Dolar endeksi düşük. Bir de yüksek olsa o zaman 10 TL'nin üstünü görürdük.
USD dolar aldı başını gidiyor mb da faiz indirimlerine devam edeceğinin sinyallerini veriyor.Doları 10 liraya çekip Tl den bir sıfır atıp seçimlere 1 dolar eşittir 1 lira ile girmeyimi düşünüyorlar.En iyisi iki sıfır atsınlar 1 lira eşittir 10 dolar olsun bizde dünyanın en değerli parasına sahip olalım.Batı bizi kıskanmayı bırakır hasedinden çatlar artık.Vatandaşmı onu düşünen kim zaten yarısı her şeyi alkışlıyor diğer yarısını boşver.Onlara her şeyi alkışlayan ilk yarı yetiyor.
gumus 1 kg gümüş var, dolar biraz 9 altına sarkarsa gümüşü satar dolara geçerim
EURUSD 💵 Güçlenen Dolar Diğer Varlıkları Nasıl Etkiledi? 🪙 Altın yükselmeye devam edecek mi? 💶 EURUSD paritesinde riskler neler? 💲 Dolar Endeksi için olumlu bir hava mı var? 🎯 Merak ettikleriniz ve daha fazlası analizimizde;https://albabrokers.co/tr/blog/guclenen-dolar-diger-varliklari-nasil-etkiledi
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.