USD Arkadaşlar dolar dan bir cacık olmaz merkez bankası faiz kararı artmadı sabit ona rağmen dolar ölmüş durumda yani merkez bankası faizi aryrmadan da dolara yön verecek güce sahip bunu gördük 🙆♀️🙆♀️🙆♀️🙆♀️🙆♀️🙆♀️🙆♀️🙆♀️ee şimdi 8 gün önce yatırmcı 1740 vergisi makası dolar aldı 18 19 olur diye 😁😁😁😁😁😂🤩🤩 geri satsa banka 1725 alıyor 😅😅😅😅😅😅😅 dolarcılar evdeki hesap çarşıya uymadı 😁😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😜😜😜🤣🤣🤣🤣😁😁😁😁😁😁😁😁🤩🤩🤩🤩🤩 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉👉
Gürmen Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan, katıldığı Bloomberg HT yayınında, hazırgiyimde Mayıs ayında fiyatlarda 30 artış yaşandığını belirtirek, yeni sezonda yüzde 70 zam beklediğini söyledi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrailli mevkidaşı Lapid ile ortak basın toplantısında konuştu. Çavuşoğlu konuşmasında "İsrail ile diplomatik temsil düzeyimizin büyükelçi seviyesine çıkarılması için çalışmaları başlattık" ifadelerini kullandı.
BDDK verilerine göre ticari kredi büyümesi düşerken tüketici kredilerinin büyümesinde son haftalarda ivmelenme devam etti.
Avrupa hisseleri ilk 6 ay için 2008'den bu yana en kötü kapanışına hazırlanırken BofA stratejistleri yılın kalanında kayıpların bir kısmının geri alınabileceğini düşünüyor.
JPY -@Yıldırım774 Üstad 16 yolculuğu yine isminiz gibi hızlı başladı,
platin O platin/TL, platin /usd deki makas nedir🙄önceden şikayet ettiydim yine şikayet vakti geldi, sadece platinde yapıyorlar bunu,demekki banka buradan almamızı istemiyor
gram-altin 📢 Altın Yatırımcılarının Dikkatine! ◽️ Gram Altın, faiz kararından nasıl etkilendi? ◽️ Ons Altın'a yönelim artıyor mu? 📊 Yatırımcıları hangi seviyeler bekliyor? Doğru yatırım için şimdi okuyun https://albabrokers.co/tr/blog/altin-yatirimcilarinin-dikkatine-6
Akyüz Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akyüz reeskont kredisi kullanımı için ihracat gelirlerinin TCMB'ye satılan yüzde 40'lık bölümüne ilaveten bankalara yüzde 30'luk ek satış koşulunun kimya gibi ithal girdisi ağırlıklı olan sektörler için zorluk yarattığını, bu konuda sektörlere özel bir düzenleme getirilmesi gerektiğini söyledi.
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.