NTHOL Artık bişey demiyorum al sat al sat kağıdın içine ettiniz
gram-altin Arkadaşlar buraya bakımda aldanmayın kapalıçarşı da 1 130 satıyorlar altını
EUR Euro fena çakıldı. 20.04 tavan, tavan 19.72. Sterlin de düşüşte 22.35. Gram altın yükselmeye devam ediyor. Dolar sabit 18.74.
USD memura %16 emekliye %15 zam hadi yine iyisiniz reis kesenin agzini acti😆😆
USD Yıllardır Bulgaristan'dan aldığımız Saman karşılığında GAZ vermek zorunda kaldık iyimi 😁
ons Onsaltin 1400'lere gelirse alırım. Onun dışında da 2000 üzerinde aylık kapanış görmeden elimi sürmem.. YTD
Türkiye ile Bulgaristan arasında yılda yaklaşık 1,5 milyar metreküpe kadar doğalgaz transferi sağlayacak işbirliği anlaşması imzalandı.
Spot piyasada bir megavatsaat elektriğin fiyatı yarın için en yüksek 4 bin 200 lira, en düşük 2 bin 500 lira olarak belirlendi.
Küresel piyasalarda dolar aylardır süren düşüş sonrası 2023'e neredeyse tüm büyük para birimleri karşısında değer kazancıyla başladı.
Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis "2023 hasat dönemine kadar ürün arzında bir sıkıntı görünmüyor. Zaman zaman artan fiyatları ürünlere anında değil, kademeli yansıtıyoruz. Çünkü piyasada bir rekabet söz konusu ve buna ayak uydurmak zorundasınız" diye konuştu.
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.