3000 Karakter
Görsel Yükle

USD ..... 

    gumus Dünden bu yana düşüş var…Gün içerisinde nasıl bi seyir alır sizce…?

      USD Arkadaşlar samimi bir soru sorayım size 20 yıldır sürekli kaybediyorsunuz zor oluyor mu

      gumus Asya piyasalarındaki çin tatili sonucu beklenen düşüş gibi duruyor ekleme yapmak için fırsat olabilir yatırım tavsiyesi değildir

      gumus gene satış yedi milletle eglenınmo agam

      USD Sorsan ülkede demokrasi yok diktatörlük var derler, burda da devlet başkanına demedik laf bırakmazlar adam diktatör olsa içinizden geçer , burda çoğunluk muhalefet hiç bir konuşmayı kazanma şansımız yok . Tek kızdığım nokta fazla demokrasi olması şunların sesini kesemedi, bunlar başa gelse. Astığım astık olurdu .

        BTCUSD DEDIM GIBI BİTCOİNDE HEDEF 30’000.00$ DÜZELTME GERÇEKLEŞTİRDİ ŞİMDİ 100’00’00$ hedef 100 K lardan bahsedeniz ilerleyen aylar YTD

          Küresel piyasalarda tahvil rallisiFed üyeleri faiz artış hızının yavaşlatılmasından yana görüş bildirdi. Tahviller küresel çapta ralli yaparken hisse senetleri büyüme endişeleriyle geriliyor. 

          Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

          Japonya'nın ticaret açığı daraldıJaponya'nın ticaret açığı, zayıf yen ve yüksek enerji maliyetlerinin etkisinin yumuşamaya başladığının bir işareti olarak Aralık ayında beklenenden daha fazla daraldı.

          Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

          Asya borsalarında karışık seyirAsya-Pasifik'te hisse senetleri, Wall Street'te bir gecede yaşanan kayıpları izlemesinin ardından Perşembe günü karışık işlem gördü.

          Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

          YENİ ÜYELİK

            PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

          PİYASA ÖZETİ

          Bizi Takip Edin

            Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

          Yorum Yaz