USDTTRY yuk bosaltma vakti geldi gibi. yavastan btc tarafina geceisler her an gelebilir. y.t.d.
gram-altin Değerli arkadaşlar maalesef ülkemiz acı bir depremle uyandı. Böyle bir gün de hepimiz kenetlenmeliyiz. Şu an itibariyle hiçbir yatırımı düşünmemeliyiz. Takip etmemeliyiz, şu an tüm parasal işlemi bir kenara koyarak, deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza dua ve de yardım etmeliyiz. Allah en kısa sürede bu acıyı bu yıkımı bertaraf etsin..
gram-altin Piyasalar açıldığı zaman tırmanmazsa iyi fiyat alım için.
Bloomberg'e konuşan üst düzey yetkiliye göre, herhangi bir sızıntı ya da basınç problemi yaşanmamasına karşın güvenlik gerekçesiyle Ceyhan petrol rafinerisine petrol akışı durduruldu.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, depremden etkilenen bölgelerde eğitime ara verildiğini açıkladı.
Bossa, Adana'daki tesiste hasar meydana gelmediğini duyurdu.
Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depreme ilişkin olarak, “17 Ağustos depreminden sonra bu coğrafyada yaşanan en büyük depremden bahsediyoruz. Artçı depremlerin uzun süre boyunca devam etmesi beklenebilir. 6 üzerinde artçı depremleri yaşayabiliriz. Özellikle uyarılara dikkat edilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Deprem afeti nedeniyle tüm ulusal spor organizasyonlarının ikinci bir duyuruya kadar durdurulduğu açıklandı.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Ocak ayı fiyat gelişmeleri değerlendirmesini yayımladı. Raporda yıllık enflasyonun hizmet grubunda yükselirken diğer alt gruplarda düşüş kaydettiği, Ocak ayında en belirgin artışın hizmet grubunda kaydedildiği belirtildi.
bist-100 Türkiye'nin başısağolsun. ölülere Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın sabırlar inşallah
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.