3000 Karakter
Görsel Yükle

gram-altin Değerli kardeşlerim tren yolculuğu başlamak uzere toplanin altin 500lerde 530 az dustu herkes satti simdide satmayin sakin tren ucuşâ gecicek (ytd)

ons ons baskı yapılıyor evet normal tüfe ile düşmesi gerekirken nazlamdı. sonra bugunki üfe ile düşme beklerken diğer haber ile yükseldi. yarın euro bölgesi faiz ile düşmesi gerekir ama müdahele olacak orta vadede 1760 analiz göre küre öyle diyor ytd.

    bist-100 isviçre bankası krizi bist100'de etkiledi

      PRKME Ne zaman yükselir bilgisi olan varmı

      ons yav ben malimin huyunu biliyorum!. 2 gün önce ne demiştim!

      BTCTRY BTC 474 bin de ama altcoinler 389 bin deki fiyatlara geri döndü bu nasıl iş bir de BTC gene aşağı salarsa altcoinlerin düşünemiyorum off

        BTCUSD İsviçre MB Cresit suiseye gerekli oldukça likidite sağlayacağını açıkladı güzel haber !

          brent Pompaya yansiyacakmi bu düşüş? Acaba?

          USD DOLAR ÇAKILABİLİR... Moody's ve Goldman Fed'in bu ay faiz artırmaz... Her iki otorite ekonomistleri Silicon Valley Bank'in çöküşünün ardından "bankacılık sistemindeki stresi" gerekçe göstererek Mart toplantısında artık bir artış beklemediklerin belirttiler.

            ASTOR ya ben 170 hedef koydum aslında. kalsın bakalım

            YENİ ÜYELİK

              PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

            PİYASA ÖZETİ

            Bizi Takip Edin

              Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

            Yorum Yaz