ons 1885 sonrası hızlanır demiştim orayı dikkat e alınız
gram-altin selamün aleyküm arkadaşlar bnde biraz nakit var ne yapmamı tavsiye edersiniz altın mi alayım gümüş mü yaridmci olursanız sevinirim
gram-altin gram-altın ; Bugün sabah 07:00 de 1178 le başlayan altın tahminlerime göre öğleye doğru 1180 çok rahat , saat 3-4 gibi 1185-90 seviyelerini görecek. Hala almayan varsa çok geç kalır. Kemerleri bağlayin son düzlük🫡🫡
gram-altin 450 gr i ng den banka fiyatindan daha ucuz satacagim bozmam gerek isteyen mesaj atabilir
Avrupa'da bankacılık sektörü açısından tedirginlik yaratan Credit Suisse krizinde İsviçre Merkez Bankası'nın verdiği destek krizin büyümesinin önüne geçerken, bankanın İsviçreli bir diğer banka UBS ile birleşmesi de gündeme geldi. Bloomberg'in haberine göre iki banka da şu aşamada birleşmeye olumlu yaklaşmıyor.
ABD Merkez Bankasının (Fed) bilançosu, 15 Mart itibarıyla yaklaşık 300 milyar dolar artışla 8,69 trilyon dolara çıktı.
Arjantin Merkez Bankası (BCRA) ülkenin enflasyonunun üç haneli hale gelmesinden sonra faiz oranını 300 baz puan artırarak yüzde 75'ten yüzde 78'e çıkardı.
Asya piyasaları, Wall Street bankalarının bankacılık sistemini desteklemek için harekete geçmesiyle yükseldi
gram-altin Arkadaşlar bu seviyelerden almak mantıklı mıdır ?
BTCUSD Trend dönüşleri, düşüş veya yükselişler çarşamba günleri başlatılır dostlar ve perşembenin gelişi çarşambadan beli olur. Bu nedenle yarına dikkat ediyorum. Bye.
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.