bist-100 BEnim girmemi bekliyor düşmek için ama yemez beklicem alım yerine kadar
Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, Mart'ta önceki aya göre yüzde 0,1 yükseldi.
Uluslararası turizm ve seyahat sektörünün gayri safi yurt içi hasılaya (GSYH) katkısının bu yıl salgın öncesi seviyelere dönmesi beklenirken, bazı zorlukların devam ettiği bildirildi.
Hollandalı çip makinesi üreticisi ASML ve Tayvan merkezli yarı iletken şirketi Taiwan Semiconductor Manufacturing Co.’nun (TSMC), Çin'in Tayvan'ı işgal etmesi halinde çip makinelerini devre dışı bırakabileceği bildirildi.
BIST 100 endeksi, Yapı Kredi'nin yüzde 61,2'sinin First Abu Dhabi Bank'a satılacağı yönündeki haber akışının etkisiyle 11 bin seviyesini test etti.
Koç Holding Yapı Kredi'nin yüzde 61,2'sini 8 milyar dolara satma iddiasına ilişkin yaptığı açıklamada "Holding şirketi olarak portföyümüz ile ilgili gündeme gelebilecek alternatiflerin değerlendirilmesine yönelik olarak, ilgili taraflarla görüşmeler yapılabilmektedir" ifadesini kullandı.
bist-100 Geldik dolar bazlı direnç yerine. Önlem almanızı tavsiye ederim arkadaşlar. Benden bu kadar. Önlem alıp almamak, önlem alırsanız tür ve şekil belirlemek sizin takdirinizde.
EUR DERHAL BU ŞAHISLARIN HAKKI İPTAL EDİLİP, GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERİLMELİDİR MİLLETİN KURSAĞINDAN KESİLEREK SÜBVANSE EDİLEN BU KONUTLAR...........6 Şubat depremi sonrasında Antakya’da yapılan ve kura ile sahiplerine teslim edilen TOKi evleri ilan sitelerinde kiraya 25 BİN TL ye verilmeye başlandı. ....https://onedio.com/haber/deprem-sonrasi-yapilip-kura-ile-teslim-edilen-toki-evleri-kiraya-cikti-1223512
USD arkadaşlar Selçuk gezer dolar 100 tl olacak diyor.
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.