Bloomberg HT Tüketici Güven Endeksi Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0,48 oranında düşerek 63,92 değerini aldı.
Dolar haftanın birinci işlem gününde (saat 09:30 itibari ile) 34.0751 liradan, euro ise 37.6893 liradan işlem görüyor. Serbest döviz piyasalarındaki anlık dolar/euro işlemleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar burada; dolar kaç TL oldu, euro kaç liradan satılıyor, dolar/euro bugün ne kadar? gibi soruların cevapları haberimizde...
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comons Her taşın altından AKP'li vekilin şirketi çıkıyor...AKP Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu`na ait Fernas Maden'de çalışanları direnişlerine devam ederken madenin insanlık dışı çalışma koşulları sendika tarafından ifşa edildi. Nasıroğlu ailesine ait diğer şirketler ise yolsuzluklarla defalarca gündeme gelmişti.
EUR Yusuf Halaçoğlu: Savaş ve iç karışıklıkla yıkamadıkları Türk devletini göç ile yıkıyorlar.....İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği saldırılar, son günlerdeki Batı Şeria üzerine açıklamaları açıkça Büyük Ortadoğu Projesi’nin işlemeye devam ettiğini gösterdi. ABD’nin istediği İsrail’in güvenliği ve Çin’in ekonomik gelişmesini engellemek. Bu nedenle bölgeye de hakim olmak istiyor ve hiç durmuyor. İsrail’i bir anlamda korumayı sürdürüyor. Burada Türkiye’nin çok dikkatli olması gerek. BOP (Büyük Ortadoğu Projesi) kapsamında Türkiye üzerine oyunlar oynandı. Kürt-Türk, Alevi-Sünni çatışmalarından istenilen sonuç alınamadı, bu çatışma ortamı Türkiye’de beklenen karşılığı bulmadı. Bu nedenle son yıllarda Türkiye’nin demografik yapısını hedef alan düzensiz göç olgusu devreye sokuldu. Türkiye’nin en önemli sorunu artık Türkiye’de bulunan sığınmacıların, geçici koruma statüsü altındaki insanların ülkelerine gönderilmeleridir. Türkiye ekonomik sorunlarını düzeltecek reçeteleri hayata geçirir. Sığınmacı konusu ise hayati derecede önemli. Türkiye’nin milli güvenlik sorunu. Türkiye’de sığınmacılar üzerinden BOP hedefleri hayata geçirilmek istendiği için bu mesele bir an önce, ivedilikle çözülmelidir” dedi.
USD arkadaşlar bu analizi biz yaptık geçen hafta çeyrek altını 4525 sat eur yu 3760 aldık 4 ayak üstüne düştük eur altın paritesi eur güçlü olur 😁😁😉😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁🤩
USD arkadaşlar bu hafta eur güçlü olur tahminen eur bu hafta 40 kuruş ila 70 kuruş arası yükselir 😆😆😆😆😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😅😅😅🤣🤣🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩😛😛😛😂🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅
USD arkadaşlar geçen hafta altını sattik eur aldık 😆😁😁😁😁😁😁😁😁😆🙂🙂🙂🤩🤩🤩🤣🤣🤣😅😅😅😅🤣🤣😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤩🤩😘😘😘😘😘🤩🤩🤩🤩🤩bu hafta eur haftası izleyelim
Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. Saudi Aramco'dan boru hattı projesi aldı. Proje bedelinin yaklaşık 212 milyon dolar olduğu belirtildi.
Petrol, OPEC+'ın Ekim ayından itibaren üretimi artırma yönündeki işaretleri üzerine düşüşte.
Vadeli piyasalarda işlem yapan hedge fonları ile varlık yöneticileri Şubat ayından bu yana ilk kez dolarda net satıcılı, Haziran'dan beri de ilk kez euroda net alıcılı hale geldi.
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.