Alımları hissede kalıcı olmayan yabancı yatırımcı yeniden satışa döndü. Yaklaşık 164 milyon dolarlık hisse satan yabancı, tahvilde ise 149,6 milyon dolarlık alım yaptı. Yabancının altığı tahvili tutarı beş haftada 1,1 milyar dolara ulaştı.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) brüt rezervleri 8 Kasım haftasında 157,3 milyar dolara geriledi.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comSpot piyasada bir megavatsaat elektriğin fiyatı, yarın için en yüksek 3 bin lira, en düşük 2 bin 194 lira olarak belirlendi.
Halkbank 2024 yılı üçüncü çeyreğinde piyasa beklentilerinin üzerinde 3,4 milyar TL kâr açıkladı.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comEurostat verilerine göre, Euro Bölgesi dönemsel üçüncü çeyrek büyümesi beklentilere paralel 0,4, yıllık büyüme ise 0,9 oldu.
Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türk bankaları için refinansman risklerinin, daha geleneksel bir makroekonomik politika seti nedeniyle azaldığını belirtti.
Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.comUluslararası Enerji Ajansı (UEA), küresel petrol üretiminin ekimde önceki aya göre günlük yaklaşık 300 bin varil artarak 102 milyon 970 bin varile çıktığını bildirdi. Raporda, küresel petrol talebinin bu yıl günlük 920 bin varil artışla 102 milyon 800 bin varil seviyesinde olması bekleniyor.
gram-altin Dostlar btc den çıktım dolardayım sizce altına geçmeli miyim
BTCUSD yükselişler yapay. 100 ,% eminim. yeni keklik peşindeler. elimdeki sepette 60 çeşit var. 100 lerce coin şişiriyorlar. elimde olan en sağlam olanları hepsi yerinde sayıyor
palladium wif, popcat sundog ve benzeri köpek coinlerinin tutucusu kalmadığı için gökyüzüne çıkaracaklar. kesinlikle uzak durun
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.