3000 Karakter
Görsel Yükle

USD arkadaşlar dövizde olan işi çok zor hele birde nakit yoksa şimdi yarın tatil bir gün piyasa acık olacak sonra gene 2 gün tatil yani döviz 3 gün zarar demek TL mevduat ise tatilde dahi işliyor tik tak tik tak dövizin düşme riski de an meselesi 24 Nisan düşüş gelebilir ytd 😆😆😆😆😆😆😁😁🤩🙂🤩🙂🤩🤩🤩🤣🤣🤣😅😅🤩🤩🤩

    USD arkadaşlar bakın rezev azaldı döviz uçar kadar diyenler var buyurun dün İsviçre Frangı dünyanın en güvenli dövizi 4730 dan 46.47 bandına düştü .yani dünyanın kagıt para olarak bilinen İsviçre fırangı TL karsında geri gelmeye başladı.neden faiz yüksek adan dövizde beklese 3 kazanırım TL de 10 kazanırım neden stres yapayım diyor.🤩🤩😘😘🤩😘😘😘😆😆😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅 ornek chf 4 hafta bu band takılır ise sen ekindeki chf yi 49 satmış oluyon peki 4 hafta içinde chf 49 olurmu imkansız hatta düşme riski var ..TL bu faşzle talep görür. 

      gram-altin Bu Memiş Mevcut partiye hizmet ediyor bunu hala anlamamış olmanız ne garip…

        ons abd ,uyguladığı para politikası ,menkul değerler piyasaları( özellikle 7 dev teknoloji hisse değerleri trilyonlarca $ seviyelere ulaşmıştır,malum)dünyada bol bol basılan $ ları kısmen geri çekmiştir .Fakat ,sürekli dış tic.açığı ve basılan $ ları yeterli geri çekememe nedeni ile Trump reçete olarak ticaret savaşları ile rakip Çini ve AB yi baskılama ,teknolojik üstünlüğü kaptırmama(kuantum işlemci,bilgisayar çip teknolojisi vb ile) ayrıca coinlerin tekelini ele geçirip coin rezervi oluşturmak ve piyasasını kontrol ederek $ ,altın ,tahvil yerine coin rezervi oluşturmak( fakat Trumpın karşısında özerk Fed var )Fed hukuki alt yapı yok ve buna karşıyım diyor. Son dönemde ons yükselişinin arkasında; jeopolitik riskler,abd faiz indirme siklusu,tic.savaşları kadar abd de yapısal (Trump)ve para politikaları(Fed) "karar alıcıları arası sorunlar" var...ytd.dir.

          BTCUSD Altcoin sezonu 1-2 ay içerisinde açıldığını farz edelim. piyasada 11.000 den fazla altcoin var. sade belirli olanları yükseltecekler. Altcoin sezonu kapandığında gerisini siz düşünün. elinizde 130 dolar değerinde solana var ise sezon kapandıktan sonra artık 10 dolarmı olur 5 dolar mı? siz karar verin. (bu açıklamaları kimsenin gözünü korkutmak için yazmıyorum, zaten batan battı. para kolay kazanılmıyor. YouTubeculardan etkilenip yeni yatırımcıları uyarıyorum. uzak durun.

            ons "1971de abd ;$ ın altın karşılığını kaldırınca" ;petrol üreten ülkeler de, "biz $ ile fiyatı belirlenen,satılan PETROL VARİL inin fiyatı ya $ düşerse ,altınsız dolar ile zarar ederiz diye söylenmeye başlıyorlar.Dxy (dolar endeksi ) ile durumu vaziyetlemeye çalışan abd ,ikna edemiyor.Petrol üreten ülkeler de örgütlü olarak arz kısma,üretimi azaltma ile fiyatı artırmaya,gerçek değeri yakalamaya yöneliyorlar.Sonucu :petrol krizi ve alternatif enerji kaynaklarına yöneliyor ülkeler,malum.Altının rakibi abd tahvilleri sürekli baskılıyor onsu fakat nereye kadar? ytd.dir.

              ons Son 14-15 yılda ons altın sadece "iki kat" arttı(içinde pandemi için basılan $ lar malum)...Biraz hafızamızı yoklarsak( Q serisi ile) mordgage krizi için basılan $ lar nedeni ile "altı kat "artan bir ons süreci vardı...2 kat nerede 6 kat nerede? Ons altın ;rekor falan daha kırmadı ,henüz gerçek değeri ancak birleşik abd tahvil faizinin yıllara göre ort getirisi toplamı ile kıyas edilebilir .ytd.dir 

                BTCUSD ENJ yatırımcıları buradamı? 2-3 dolarlık coinu 0.00 Lara saldılar. 1000 dolar yatırım yapan kişinin cebinde 10 dolar kaldı. şimdi yalandan hareket var gibi gözüküyor, hırsızlığa devam edecekeler.

                  BTCUSD binance cılar buradamı? Pixel yeni çıktı. 1 dolardan alıp 0.000lara kadar götürdüler. yani 1000 dolar yatırım yapan kişinin cebinde 10 dolar kaldı. iki gündür hareket var. 10 dolar 20 dolara çıktı. bakalım 20 den sonra yükseliş devammı edecek, oradan yatırımcı toparlayıp sıfır nokta sıfırlara gerimi dönecek?

                    Altının onsu 22 Nisan 2025 Salı günü 3,480 dolardan işlem görürken gram altın 4.288,26 TL olarak güne başladı. Çeyrek altın 7.010,75 liradan Cumhuriyet altını ise 27.957,23 liradan işlem görüyor. Altın fiyatlarındaki son
                    gelişmeler hakkında anında bilgi sahibi olmak istiyorsanız haberimizi takip etmeyi unutmayın...

                    Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

                    YENİ ÜYELİK

                      PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

                    PİYASA ÖZETİ

                    Bizi Takip Edin

                      Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

                    Yorum Yaz