EUR / Euro

ALIŞ 46,96
SATIŞ 47,13
FARK %26,17
Önceki Kapanış 46,89
Günün En Düşük Değeri 46,85
Günün En Yüksek Değeri 47,15

Euro ( EUR ) Pazartesi ( Ne Olur ? )

%68 Artar
50 Oy
* Gün içerisinde 09:00 - 15:00 arasındaki sonuçlar

Euro ( EUR ) DESTEK DİRENÇ NOKTALARI

EUR OTOMATİK DESTEK & DİRENÇ ALARMI
  • Destek 1 32,80
  • Destek 2 32,74
  • Direnç 1 32,92
  • Direnç 2 32,98

EURO ( EUR ) BANKA KURLARI

11:30ALIŞSATIŞMakas(%)
Merkez Bankası 46,7646,84%0,18
Yapı Kredi 29,3530,41%3,61
Halkbank 29,3630,34%3,34
VakifBank 45,7248,28%5,58
Denizbank 45,2848,49%7,09
Ziraat 29,1930,26%3,67
Isbank 45,2848,49%7,09
EnPara 45,2248,62%7,51
Akbank 29,2130,58%4,70
Vakıf Katılım 18,8521,41%13,58
Enpara 45,2248,62%7,51
11:30ALIŞSATIŞMakas(%)
Sekerbank 29,3430,41%3,65
IngBank 42,2344,61%5,64
Finansbank 29,4330,25%2,78
Teb 29,5130,14%2,14
Kuveyt Türk 29,4529,91%1,57
Garanti 29,5330,05%1,77
HSBC 29,5330,05%1,77
Kuveyt SeninBankan 29,4529,91%1,57
OdeaBank 20,4122,26%9,08
ZiraatKatilim 26,6233,57%26,09
TurkiyeFinans 29,4630,05%1,98
Albaraka 29,4230,11%2,35

Euro ( EUR ) Yorumları

3000 Karakter
Görsel Yükle
Yorum Yaz

EUR Teknik olarak baktığımızda aşağıda 8,50 seviyesinin altında önce 8,40 ve arkasından 8,30 desteğine kadar düşüş yaşanabilir. Yukarıda ise 8,60 seviyesinin kırılması halinde önce 8,70 ve arkasından 8,80 seviyesine varan oranda yükseliş hareketi oluşabilir. http://gann.biz/tr 

EUR Gelişen ülkelerde ileriye dönük olumlu yönde hareketler var. Bu gün ABD de tahviller ile ilgili faiz toplantısı sonrası alınacak kararlar dogrultusunda temkinli hareket etmek gerekli. Bir miktar yükseliş yaşandı Kasım ve Aralık ayında ki yabancı girişleri hissedilir derecede Ocak ayı itibariyle azalmış durumda bu da kurun yükselişine zenim hazırlıyor. Ülkemizin konumu sebebiyle en çok döviz getirisinin turizm olması göz önünde tutulduğunda kurun yukarı yönde lakin sert bir yükselme ile degil de şartların gerektirdiği gibi bir grafik izleyeceğini ön görüyorum. KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

    EUR Körü körüne futbol takımı tutar gibi parti desteklemeyen, 90'lı yılları yaşamış 47 yaşında biri olarak şu an ki mevcut iktidarı eleştirenler 80 yıldır hiç bir şey üretmeyen, TL'nin sıfırlarını çoğaltıp paramızı pul etmekten başka, faizle insanların geçindiği dönemlerden başka bunlar ne üretmişler acaba?

    EUR Kripto panik satislariyla bugun bir hareketlenme olabilir.

      EUR Bugün inişte kaldığımız yerden devam.

        EUR Bu sitede bir yığın troll var. Burada ki trollerin çoğu Akp taraftarı ve küçük yatırımcı değiller. Amaçları yorumlar kısmına ekonominin iyiye gittiğine ve ülkeyi iyi yönetildiğini söyleyenler çok fazla. Bunlar sizi etkilemesin. Yanlış yönlendirilmenize engel olun.

        • EUR @Ergino Antalya'ya giden bilir diyeceğim ama gidenlerde 5 yıldızlı her şey dahl otellere gidince etrafını gezme gibi bir durumları olmuyor. Nereye gittin Antalya nereleri gördüm. çocuk olduğundan oteşin dışına çıkmadık :))) bizde çocuktuk ama her yere gittik. Neyse asıl konumuza gelelim. Alanya ilçesinde Mahmutlar mah. var burada Almanlar en fazla olanı 2. sırada Ruslarla birlikte iskandinav ülkeleri yer alıyor. 35 bin Yabancı yaşıyor bu mahallede. Ayda 1800 Euro emekli maaşı olan bu Avrupalılar karı koca 3600 Euro ile kendi ülkesinde orta bir yaşam sürecekken bizim ülkede 30bin lira gibi bir parayla çok iyi bir hayat yaşamaktalar. Nede olsa 8 ile çarpıyorsun. Kendi ülkemizde yaşayan emekli ise karı koca 3200₺ alıyor. Başka bir ülkede yaşamaya kalksa örneğin Bulgaristan'da 800 bulgar levasıyla kira dahi ödeyemez, G. Afrika'da yaşamaya kalksa en ucuz yemek 12 Euro Yani 100₺ kişi başı 17 gün dışarda kalıp karın tokluğuyla yaşar. Kısacası hiç bir ülkeye gidip yerleşme şansı yok.

        • EUR @mahmut-ergun HADI ORDAN BE SIZIN GIBILERIN GÖZLERINDE BILE DOLAR İSARETI VARDIR. TURKIYEDE EN FAZLA ALTIN VE DOLAR ALAN, MUHAFAZAKAR TAYFA. KUYUMCULARA BİR UGRA GÖRRCEKSİN. SIZIN GIBILER SINSI VE GIZLI DUŞMANLARSINIZ.. BU ULKE SIZLERI EGITIP ADAM ETMEDIKCE ASLA DUZLUGE ÇIKAMAZ.. VEBA GİBISINIZ..SAHTEKARLAR..

        EUR T.finans aylık net kar payı oranı şu anda %1,1

          EUR Bazılarınız istesede, istemesede biz dövizin, doların yada euronun yatırım amacıyla satın almanın ülkemiz ekonomisine zararlarını, alanların kazandıklarını zannederken aslında ülke olarak battığımızı dilimiz döndüğünce her zaman, her platformda anlatmaya devam edeceğiz. Amalı, fakatlı hiç bir cümle bunu değiştiremez. Bunu savunan birini görürseniz sakın bilinçsizce aktrol deyip cahilliğinizi ortaya koymayın. Çünkü bu partiler üstü bir mesele. Bir akpli savunuyor diye milliyetci bir chpli yada iyipartili savunmaz algısı oluşturmaya çalışmayın.

            EUR Dövizin çıkmasını isteyenler: Hdpkk lılar, vatan hainleri, chpliler, bilinçsiz milliyetçiler, paramızın dünyada değer kaybından zevk alanlar, paradan para kazananlar, içimizdeki amerikalılar, paramızın pul olmasını isteyen hainler, bedavaya tatil yapan turistler, bizden bedavaya ürün satın alan ülkeler... Dövizin düşmesini isteyenler: Ülkesini seven herkes, Türkiyenin dünyada itibarlı, bir Türkün dünyanın neresine giderse saygın olmasını, paramızın bir çok ülkede yatırım amacıyla satın alınmasını, gerçek bilinçli milliyetçiler, vatanseverler ister. Paramızı bankaya para kazanma(ma)ktan çok sadece güvenlik amacıyla yatırmak isteyenler, Türkiyeyi kalitesiz, ucuz tatil yeri görmek istemeyenler, dünyaya ihraç ettiğimiz her ürünün gerçek karşılığını değerlenmiş TL ile almak isteyenler ister..

              EUR Yolun açık olsun

                EUR Bu Euro kapanışa kadar 8,40 a düşmezse MB nın fişini çekeceğim. Bukadar basit

                EUR geçen hafta. 8,40 dan euro aldim bugün 8,56

                  EUR Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford doktoraları tarafından geliştirilen, dünya genelinde 10 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/omerdemircan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı adımı (omerdemircan) kullanın.

                    EUR Sabah 8.40 Dan bozdum diye oluyor. Şansıma nediyim

                      EUR Beklemek kazançtır

                      EUR 🇪🇺 AB Di̇plomatı: AB Dışi̇şleri̇ Bakanları, Navalny Olayı Dolayısıyla Bazı Rus Vatandaşlarına Yaptırım Uygulanması Konusunda Anlaştılar.http://gann.biz/tr 

                        EUR merhaba 540 Euro var onu bozdurup altinami geçsem ? fikrileriniz nedir ?

                        EUR Zengin olalım diye yatırım yapmıyoruz, bilakis paramızın enflasyona karşı değer kaybetmesin diye döviz, altın, vadeli repo,... gibi bir takım global kurlara dönüyoruz. Berat Albayrak merkez bankası döviz satışını yaptığından bu yana 1,5 senede 100bin lira paramız 68bin liraya düştü. En ufak bir geri aridım atmıyorsunuz mağdem neden aceleyle istifa ettirilip, Merkez bankası yönetimini değiştirdiniz. 

                          EUR 🇮🇹 İtalya'nın Kongo Büyükelçi̇si̇ BM Konvoyuna Düzenlenen Saldırıda Hayatını Kaybetti̇.http://gann.biz/tr 

                            EUR Teknik olarak baktığımızda yukarıda 8,50 seviyesinin kırılması halinde önce 8,60 ve arkasından 8,70 seviyesine varan oranda yükseliş hareketi oluşabilir. Aşağıda ise 8,40 seviyesinin altında önce 8,30 ve arkasından 8,20 desteğine kadar düşüş yaşanabilir. http://gann.biz/tr 

                            Yorum Yaz