USD / Amerikan Doları
Dolar Yarınki Beklenti ( Ne Olur ? )
Dolar DESTEK DİRENÇ NOKTALARI
- Destek 1 30,08
- Destek 2 30,05
- Direnç 1 30,12
- Direnç 2 30,13
DOLAR BANKA KURLARI
11:30 | ALIŞ | SATIŞ | Makas(%) | |
---|---|---|---|---|
Merkez Bankası | 40,34 | 40,41 | %0,18 | |
Yapı Kredi | 27,84 | 28,83 | %3,54 | |
Halkbank | 27,84 | 28,77 | %3,34 | |
Denizbank | 39,04 | 41,78 | %7,03 | |
VakifBank | 39,27 | 41,57 | %5,86 | |
Ziraat | 27,74 | 28,70 | %3,46 | |
Isbank | 39,04 | 41,78 | %7,03 | |
EnPara | 39,30 | 41,52 | %5,65 | |
Akbank | 27,70 | 29,00 | %4,69 | |
Vakıf Katılım | 18,11 | 20,51 | %13,25 | |
Enpara | 39,30 | 41,52 | %5,65 |
11:30 | ALIŞ | SATIŞ | Makas(%) | |
---|---|---|---|---|
Sekerbank | 27,82 | 28,83 | %3,63 | |
IngBank | 37,29 | 39,56 | %6,11 | |
Finansbank | 27,99 | 28,55 | %2,00 | |
Kuveyt Türk | 27,92 | 28,36 | %1,57 | |
Garanti | 28,03 | 28,45 | %1,50 | |
Teb | 27,99 | 28,57 | %2,10 | |
HSBC | 28,03 | 28,45 | %1,50 | |
Kuveyt SeninBankan | 27,92 | 28,36 | %1,57 | |
ZiraatKatilim | 24,13 | 30,41 | %26,06 | |
OdeaBank | 18,53 | 20,38 | %9,97 | |
TurkiyeFinans | 27,95 | 28,49 | %1,97 | |
Albaraka | 27,90 | 28,55 | %2,33 |
Dolar Yorumları
USD Reis yüksek faiz istemiyorum dedi. Hadi iyisiniz köftehorlar sizi
USD Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İzmir, Çanakkale'nin güney kesimleri, Balıkesir'in batı kesimleri ve Antalya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli yağış beklendiğini duyurarak sel tehlikesine karşı uyardı. Ege, Marmara, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ve Batı Karadeniz’de güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı. İstanbul, Edirne, Ankara'da yağmurlu hava bekleniyor.
USD .
- @SakkariN 22:41, 24 Ocak 2021
USD @The Dollar Destroyer ben... 5.77 maliyetle... yürü git yaw... saklaban seni 😁😁😁
USD arkadaşlar piyasalar açıldı asya ve Avustralya piyasalar ı TL döviz paritesi az çok belli eder tabi saat 9 da Türkiye piyasalar açılacak bizi takip eden arkadaşlar a şimdide söyleyim piyasa yani döviz durgun gidecek olur ise örnek petrol gümüş altın yeterki bize takas çıksın gene kar ederiz işte geçan haftaki durgun piyasa da takas yöntemi kar aldık. bakın. 3 gün içinde ufak kar çok takas nasıl kar yaptık. .not gümüş ü 6.17 sattık...not yerine aynı gün Perşembe 8880 İsveç aldık not cuma İsveç 8940 sattık not. aynı cuma 8720 Norveç aldık daldan. dala. teknik devam edecek piyasa durgun gitse dahi bizi takip eden kazanır. bu hafta takas listesi şu emitalar iligim var USD EUR CHF gram altın Norveç kronu kanda doları Avustralya doları bu 7 farklı emita arasında birini satıp diğer alma yöntemleri yapılacak piyasa durgun gitse dahi bizim için parite önemli.
USD arkadaşlar birazdan piyasalar açılacak hesabı 0 dan başlattık ve emoji olmadan doğal tahim yapıyıruz yaklaşık 120 dakika oldu yeni hesap 18 paylaşım 10 kişi bizi takibe aldı şu an tatil olmasa idi 120 dakika içinde 50 kişi girmişti ona rağmen her 5 10 dakika içinde 1 kişi takibe giriyor yarın mesayi başlar yani katlayarak takipci girişi olacak eğer birde geçen haftaki gibi başarı yüksek olur ise şov devam edecektir .emoji yok yanlız. sadece tahmin var ..emoji bitti.yen kural
- @sistem💢bende 22:00, 24 Ocak 2021
USD @MALİ yav emoji yapıyor idik neden emoji koyon tahminlere diyen baya oldu hatta bazı kişiler tahminler iyi birde emoji olmasa iyi olacak dedi inşallah emoji geri gelsin demezler .
USD Candostlarım mutlu pazarlar dolar ne zaman 8:40 gelir tersteyim 2 aydır
- Y @Yolwerine 21:37, 24 Ocak 2021
USD @justhakan07 Ekonomide durağanlık sebebi ile faizler daha fazla artmayacak gibi duruyor. Gerçi 10 ve altına inmeden ekonomi gene çok hareketlenmez. Ne zaman vs gibi bir bilgi vermek doğru değil ama tabanı 7. 30 olarak belirledi. Artık yükseliş eğiliminde olacaktır.
- @🔥burayı terk et🔥👊👉👉👉 20:56, 24 Ocak 2021
USD @justhakan07 2024 mart ayında 8.40 ı görür
USD arkadaşlar tekrar yazıyorum son zamanlarda tahminleri 😂😂😉😊😚😙😊😙😌🤔💪🙏. bu tarz örnek emoji kullanarak yapıyor idik bir çok takipçi arkadaş emoji olmaz ise daha iyi olur diyen arkadaşlar oldu bunu örnek olarak yazdım artık doğal tahminler yapılacak. yanlız yeni tahin uygulaması olduğu için zaten yeni hesaptı tekrar yeni hesap açmak zorunda kaldık yani hesapta hiç bir tahşlnde emoji olasın diye .buradan takip yapın arkadaşlar yoksa tahmin size düşmez.....
USD DİKKAT EDİN... BEKLENTİ TALEPLERİ SATIN ALIR... Benim beklentim 6.90₺
USD Biden 19 karara imza attı, Pelosi teşvik paketi Şubat ilk haftası çıkartmayı planlıyor. Merkez Bankamız Faiz arttırmadı fakat sıkılaştırıcı politikalara devam edeceğini belirtti. Avrupa Merkez Bankası varlık alımlarını destekleyici açıklamalarda bulundu. Senatoda Demokratlar çoğunluğu oluşturdu ve Biden 1,9 trilyon dolar teşvik ve 1400 usd çek verileceğini açıkladı. ABD İran gerilimi savaşa neden olacak boyutlara ilerledi. ABD ilk kez ÇİN Şirketlerini borsadan çıkartıyor. İngiltere de tam kapanma ve 4,6 milyar sterlin ek yardım paketi dağıtılıyor. Corona tekrar mutasyon geçirdiği Başbakan Boris Johnson belirtti. Avrupa Liderler Zirvesinde 750 milyar Euro kurtarma paketine karar verildi. DXY Dolar endeksi 90 seviyelerinde, USD 7,35 TL destek, ilk hedef 7,55 TL. onuryilmazeng26 i n s t g r m adresimden takip ve sorularınızı sorabilirsiniz. TAKİP EDEN KAZANIR.
USD Böyle adamlar ölümden gaçmaz.
- @💯Boldii🍀 19:35, 24 Ocak 2021
USD @asivemavi06 @taner19 Yılmaz abinle beraber açın davayı daha etkili olur mahkemeden bilgisizler korkar ancak. Nokta..
- @💯Boldii🍀 19:29, 24 Ocak 2021
USD @asivemavi06 @taner19 Hemen aç o zaman açmayan adam değildir
USD arkadaşlar önemli haber yarın Türkiye ve Yunanistan masaya oturacak piyasalar hem eksi hem artı yönüne önemli haber bakalım Türkiye ve Yunanistan anlaşma olacak mı
- @sistem💢bende 19:42, 24 Ocak 2021
USD kardeşim nurdan tahmin yapıyoz hesabı az önce bura aktardık eski yerden takip yapma yani bu adres yoksa sana tahmin düşmez isim aynı sistem bende eski hesabı bura aktardık yani 0 dan başladık yarın ve hafta genel bomba tahminler olacak .
- @sistem💢bende 19:37, 24 Ocak 2021
USD @borsa🇹🇷 lider 🇹🇷👍 @ALTIN 🇹🇷GÜMÜŞ🇹🇷 BAKIR 🇹🇷Dolar 🇹🇷👍🤚 aynen aslında yarın yünan tarafı kararı çoktan vermiştir yani Almanya Fransa Yunanistan a emir vermiştir bakalım anlaşma olacak mı yoksa aksi bir durum mu olacak görecez .
USD arkadaşlar bir kademe daha Avustralya doları 5720 den alındı hafta bitti peki sepette ne var ....100 65 döviz ..100.15 TL kalan kısma 439 dan altın aldık yolumuz açık olsun ....bu gün 12 farklı emita tahmini yaptık hepsi geldi .. gümüş en fazla kayıp verir dedik USD 7450 zorlar dedik nok parite düşer dedik birent petrol 100.1yada 2 ara kayıp dedik CHF USD EUR iyi olacak parite dedik. GBP CAD karamsar dedik gram ons düşecek dedik. .hepsi geldi şu tahmini yapıp şu şekilde 0 hata bilmek imkansız. kendimi beğenmiş gibi olmasın ..25 saat önce yapılan bu tahmin şimdi hesap en üste iğne yapacam buyrun .✍️✍️✍️✍️✍️✍️🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
- @sistem💢bende 18:01, 24 Ocak 2021
USD @SkyWalker bu hafta hem altın hem döviz çok kaliteli tahmiler olacak.
USD arkadaşlar tüm sistem bende takipçileri malum son dönem tahminleri emojili yaptık özellikle başarılı dönemler örnek 😂🤗😊😉🤔😏🙄😌. örnek bazı takipçi yada takipçi dışındaki arkadaşlar emoji li tahmin emojisis tahmin tabi emoji tahmin sevenler de var birde son haftalarda başarılı tahminler yaptık düşündüm taşındık bundan sonra tahminlerde emoji 🤔 yok. yanlız emojili. hesabı takip yapmayın 0 dan emoji sis tahmin. tüm sistem bende takipçileri artık buradan takip. emoji de olmayacak ..1 hafta içinde 300 kişi hesaba girmesi lazım yeni düzen yeni tahmin şekli hayırlı olsun ..imza atıldı .
- @sistem💢bende 19:15, 24 Ocak 2021
USD @TürkünDoları yarın Yunanistan ile bir toplandı olacak önemli .
- @SakkariN 17:25, 24 Ocak 2021
USD @sistem💢bende Ne mezhebi geniş insanmışsın. Yüzüne tükürdükçe bu kadar şükür çekilmez ki...
USD Geçtiğimiz hafta MB kararı ile dolar fiyatlamasını yaptı mı? bu hafta bu sebeple önemli bir hafta olacak 7,41 yukarı 7,50 gelirse yol açık 7,70 bu tersi olur ise işler zor arkadaşlar pandemi aşı felan olağan şekilde normalleşmeye de gidilmesi durumunda 7 olabilir dolar. ondan ki herkes kendine bir planlama riski görüp ve yatırımlarının arkasında olsun bu hayatınızda evlilik tercihinde bile böyle Bir rus atasözü diyor ki; Risk almayan Şampanya içemez. Ben riski göze alıp gelecek hafta da dolara yüklü miktar giriş yapacağım. YTD bu yorumum yatırım tavsiyesi değildir. Benim beklentim dolar da satış için 10 herkese iyi akşamlar
USD 2002'den 2013'e kadar Neredeyse dünyanın en hızlı büyüyen ekonomilerinden birisine sahiptik. Değerini bilememişiz o günlerin Ülke harbiden güzel zamanlar yaşamış. Ama şu son 7 yılda olanlar. Paramız feci değer kaybetti 1 dolar verip 7 liramızı alıyorlar. bunun bir tık daha üstü olursa halk ayaklanır sokaklara çıkar Türk Lirasının daha fazla değer kaybetmesi kabul edilemez dövizcileri, bu işle para kazananları bilmem lakin biz halk, memur, işçi olarak yeniden değerli Liramızı istiyoruz. TL değer kaybı 2 ay önce ki seviyeye bir daha gelirse TL'nin değer kaybından dolayı sokağa çıkan bir insanın karşısına çıkmayız. Türk Lirasının daha fazla batmasına engel olmak için sokaklara çıkacak insanlara engel olacak değiliz.
- M @MP. 16:50, 24 Ocak 2021
USD @“BURASI SON KALE” 🏰 onlar görülür mü hacı onlar (saydıkların) görülmez.
- M @MP. 13:11, 24 Ocak 2021
USD @altnnn ülkenin bi dış borcunu araştır öyle konuşalım 2002de toplam dış borç ne kadarmış şimdi ne kadarmış bi bak.üstelik çivi cakilmadi dediğiniz memleketin tüm varlıklarını (şeker fabrikaları araç muayene istasyonları,türk telekom Vs. Vs. Vs.) satmaniza rağmen.
USD arkadaşlar ABD de yeni bir sayfa açıldı turamp veda etti biden koltuğa oturdu gelen haberler Rusya ve ABD arasında ilk kıriz bakalım. USD TL de durum ne olacak ABD yaptırım kararına içerden yaptırım bize sökmez cevapları geldi malum ABD başta es 400 mevzusu öte yandan ABD de korena vürüs aşıya rağmen yeni başkan ekonomi çok kötü 700 bin can kaybı bekliyoruz ama amarikada kimse de aç kalmaz dedi .gergin bir hafta olacak birde gözler gümüş ve altın da olacak cuma günü dibe demir attılar gümüş 5.95 kadar gram altın 438 kadar düşmüş tü . kapanış bir miktar toparlama oldu bu hafta emitalar arasında çok gerginlik olabilir .