3000 Karakter
Görsel Yükle

USD Ne zaman ki borsa sert düşüşe geçer doların baskılanması sona erer KuveytTürk'ün dolar makası normale döner o zaman dolara girerim. Dolarda kalanlar tekkeyi bekliyor ama para bir aydır yerinde sayıyor. Şimdilik diğer dövizlerden ve borsadan kazanmaya devam. Zamanı gelince Benjamin'e uğrarız.

Tümü (22) 4 Kişi 6 Kişi
3000 Karakter
Görsel Yükle
  • USD @serhat-cakir Niyeti kazıklanmak olanları yol yakınken döndürüyoruz. Ha birde bilgi alış verişi yapıyoruz. Bu senenin asıl gündemi dolar değil araba ve ev piyasası.

  • USD @buse y. Hyundai İ20 yeni kasası o kadar kötü ki bedavaya verseler kullanmam. Adamlar yenilikçi olacaklarına arabanın içine daha çok etmişler. Yine parası olana yarayacak bu düzenleme. Bu koşullarda kredi çekip araç alan insanlar aklını kaçırmış olmalı. İş garantisi yok. Henüz özel sektördeki işçi çıkarma yasakları ortadan kalkmadı. Sonbahara doğru kriz daha da derinleşebilir. Alım gücü gittikçe düşüyor. Ötv bugün gelmiyorsa kışa doğru kriz derinleşirse mecbur getirecekler. Almadığımız sürece biz kazanacağız.

  • USD @Ters_Orantı Reno dahıl degıl bu 0.69 krediye. Reno ile daha yeni konustum. Fıat honda toyota hyundai var ve sadece bazı modellerde var mesela i20 için 50 bin 24 ay 0.69 verıyor aslında destek falan yok

  • USD @buse y. Corsa E kasanın önünü şahin gözü gibi yapmışlar. Çok şık duruyor. Arka kısımdan bakınca ise suratım düşüyor. 😁 Ötv indirimi gelse ilk fırsatta Corsa F kasa alırdım. Her anlamda isteklerime karşılık veriyor. Tabi ötv gelirse sadece Türkiye'de üretim yapan araçlara getiriyoruz derlerse o zaman bu sevdadan vazgeçerim. Düşük faizli kredi paketi birkaç hafta önce böyle gerçekleşti. Adam diyor ki Fiat, renault, Honda alırsan yararlanabilirsin. Wolkswagen, Seat, Opel için böyle bir uygulama sunmuyorlar. 

  • USD @🐞🍀🌺🦋🌸 @büşra4357 Sağlamlık açısından soruyorsan evet daha iyi ford. Daha az arıza verir. Tasarım açısından beğeni ise kişiden kişiye göre değişir. 2020 kasasında clio'yu fiestadan daha güzel yapmışlar. Fiestanın eski kasasını düşünebilirsin. Eğer bütçen yetiyorsa wolkswagen Polonun 1,4 TDI dizelini al derim. Yakıt olarak iyi, çekiş gücü iyi, hızlanması iyi. Birazda spor görünümlü polo bulursan iş tamamdır.

  • USD @Ters_Orantı Aslında bayan arabası olarak düşünmeyın b kasa olarak dusunun. Bence erkeklerede gıder cunku onden cok karızmatık araba 👍🏻💪🏻

  • USD @🐞🍀🌺🦋🌸 @büşra4357 Kia Rio almayın sakın dizelde. Yakıtı fazla tüketiyor. Dizelde bildiğim kadarıyla en az Renault clio yakıt harcıyor. Ford Fiesta, opel corsa, wolkswagen Polo ise birbirine yakın derecelere sahip. Her aracın kendine göre avantaj, dezavantajları var işte. Ben yakıttan çok araçta sağlamlığa, iç dış tasarıma bakarım.

  • USD @buse y. Nissan Micra modelini de değerlendirebilirsiniz bak. Daha ufak araç olsun dersen. İşin garip tarafı bende senin gibi düşünüyorum. Dolar uçar giderse bu seferde gelecek ötv araca gelen yeni zamı eşitlemiş olacak. Bu yüzden doların uçma gibi durumu söz konusu olursa tüm paramı dolara basarım. En azından enflasyon altında paramız değer kaybetmesin. Ama hala bunun için zamanımız var. Oluşacak senaryolara göre hareket ederiz. Corsa E kasa feminen bir araç olmasa bende alırdım. Sıfır alamazsan eğer hiç düşünmeden tercih et. Yol tutuşu ve fren sistemi çok iyi oluyor corsaların. Müzik sistemi de tatmin eder.

  • USD @Ters_Orantı Vala corsa E kasa hosuma gıttı 👍🏻 ancak yenı corsalarda cok guzel gercekten👍🏻 ilk araba olarak cok acılmasam ıyı olacak hem. Yalnız ben ötv gelene kadar bu doları tutamayacaklar gıbı gelıyor. Ya da otv yı dolar patlayınca yapabılırler o zamanda anlamı yıne olmaz araclara 10-20 bın zam gelınce otv yı yuzde 50 indirsen ne farkedecek kı


YENİ ÜYELİK

  PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

PİYASA ÖZETİ

Bizi Takip Edin

  Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

Yorum Yaz