3000 Karakter
Görsel Yükle

USD MB Kararı yanaşıyor iken o da muhtemelen faiz düşümü olacakken böylede iyi yükselmiş $5800 GBP 7170e dayanmış iken bir yandan dayanamıyorum vede kendi kendime diyorum. Bu yükseklerden bir kademe kar çıkışı yapsam karar sonrasıyla yine bir sürprizle geçen sefer ki gibi düşüşler olursa belki asağılardan geri alırım diyorum ama ama... Bir yandan da kazın ayağı geçen sefer ki gibi değil; başka bir deyimle eski camlar bardak oldu diyorum ki göstergeler ve gidişat faiz düşümünü fiyatlayıp artarken sonrası da artışa devam gibi derken diyorumd da diyorum bir hamle yapamıyorum yerimde çakılı kalıyorum. Sahi siz ne dersiniz?

  • USD @zaman ınDA Aynı düşünceler kimileri için kar çıkışı için düşüncelere boğuyor kimileri içinse tersten kurtarma adına düşüncelendiriyor. Her ne pozisyonda olunursa olunsun. 12 eylülü görmeden pozisyonu korumak lazım. Açıklamadan sonra hamle yapmak lazım. Şahsi düşüncem geçen ay ki hareketinin aynını yapacak; önce yukarı bir pike sonra eski kuruna doğru salınım.o arada pozisyon değişmek daha doğru gibi geliyor. Tabi bu hareket faiz indirimi olursa. Ytd.

  • USD @lall GBP son dönem itibariyle özellikle Brexit dolayısıyla oldukça gel gitili vede anlaşmasız ihtimal biraz rafa kaldırılınca da 1.23- 1.24 arasına oturdu. Ama 1.2250 ye de çekilirse şaşırmam.. Zaten bende çoğunlukla Sterlin'deyim ama FED günlerinde olurda $ iyi geri çekilir O da iyi artarsa 1.24 üstü gibi! işte o zaman epey bir $ a geçmeyi düşünüyorum; yani daha güvenli ve garantili olanlara.. GBP iyice mayınlı tarlaya dönüşmeye başladı ki adeta ha patladı ha patlayacak.. Selam ile..

USD yukselemedi, dusecegi belliydi.

    GEREL Şirketin önü çok açık, elektrikli araç sektörüne en önden girdiler. Tesla ile anlaşmaya uyum gösterip ortaklığı devam ettirmeler şirketin için çok önemli, @KralFinans

      USD niye düşüyor dolar?

        USD Yarın ki merkez bankasının alacağı karardan sonra piyasalar yükselir mi? Düşer mi? Yükselir👍🏼 Düşer👎🏼

          FENER günlük olarak hiç değişmez alım fırsatı veriyor. genel olarakta açılışta oluyor. 9.60lara kadar düştü, aldım. sabah 10.08den sattımıştım bir de. yine çıktı, al,sat yapılacak bir hisse artık bu benim için.

            ons 1495 direnci kırıldı 1390a kadar gevşeme ihtimali kuvvetlendi. Bu iki hafta sizi üzmesin gram altında dikkatli olun. Altından dolara geçiş için son fırsatlar.

              USD Ve maalesef geldi...? ¿ 

                USD Kırmızı mı geliyor yoksa...¿

                  USD Dolar bence merkez bankasının faiz indirimini puanladı, temkinli olunmasında fayda var. Geçen hafta ve bu hafta 5.65-5.78 bandı iyi kazandırdı. Ben şimdilik dolardan çıktım. Burası Türkiye, yükselebilir de. Sadece temkinli olunmalı. Dolar, ters köşe yapmayı seviyor. Ytd

                    YENİ ÜYELİK

                      PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

                    PİYASA ÖZETİ

                    Bizi Takip Edin

                      Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

                    Yorum Yaz