USD 14 Avrupa ülkesi faiz basarken su enflasyonda faiz indirmek nedir ya hangi akla hizmet yurutuluyor bu politika 22 Eylül de FED arttirinca ne olacak peki haşırttı blackboard at the sea side...🏄♀️🏄🏄♂️
gram-altin Yarına kadar 1000-1005 seviyelerini görür
Güney Afrika Merkez Bankası 2. ayda da 75 baz puanlık faiz artışına giti.
Honda Japonya'daki iki fabrikada üretimi yüzde 40, Toyota da Japonya'daki yedi fabrikada 10 hat için 12 güne kadar üretimi askıya alacağını duyurdu. Ford tedarikteki sorunlar nedeniyle maliyetlerin 1 milyar dolar artacağını açıklarken şirket, parça sıkıntısı nedeniyle teslimatları geçiktireceğini duyurdu. TAYSAD Başkanı Albert Saydam, “Çip hâlâ büyük bir problem ve termin süreleri 48-52 hafta arasında” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ziyareti sonunda New York'ta Türkevi'nde medya mensuplarıyla gerçekleştirdiği söyleşide Rus ödeme sistemi Mir ile ilgili olarak Cuma günü bir toplantı yapılacağını, bu toplantıda konuyla ilgili nihai kararı alacaklarını belirtti. Erdoğan, sosyal konutta yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlattıklarını açıkladı.
Bloomberg HT yayınına katılan Aberdeen Standard Kıdemli Yatırım Yöneticisi James Athey Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı ve Fed'in para politikası patikasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
USD Arkadaşlar bu emitalar saat 17 30. 1830 çıkar eur nok sıterlin sek aud 🙏🙏🙏🙏Bu emitalar düşer usd japon yeni satış yiyor gümüş. Üstekiler sağlam 💃💃💃💃💃💃💃🤩
gram-altin Faiz indirimi bana göre büyük hata..Gram da alış noktasını kaçırmış bile olabilirsiniz.Bu saatten sonra 1000 i geçer ve bir daha geri dönmez kanısındayım..ytd
USD Millet durmaz bu saatten sonra kur korumalıda enflasyon altında ezilip kuş kadar faiz alıp üstüne dolar farkını da alamayacaksa oradan topuklar. Bu yüzden bu enstrümanda işlevini kaybeder. Normal şartlarda artması gereken dolar yerinde sayıyor. Adam enayi mi kendi parasıyla enflasyon altında ezilsin ? Kur korumalıda olup vadesi dolmaya yakın olanların farklı yatırım araçlarına kayması yakındır.
USD Arkadaşlar japon yeni analizi 100 2.50 yukseldi lakin japonya faizi sabit bıraktı. Japon Yeni anlık günlük para japon yeni sert satış bekliyom peki yeni satan ne alır.. Nok 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤩🤩🤩🤩🤩🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🙏🙏🙏🙏🤩🤩🤩😇💃🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
SON YAZILAR
YENİ ÜYELİK
PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.