3000 Karakter
Görsel Yükle

Çin'de sanayi şirketlerinin karları Eylül'de artışını sürdürdüÇin'de sanayi şirketlerinin karlarının, Eylül 2023'te geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11,9 arttığı bildirildi.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

"AKM'nin Cumhuriyet’in 100. yılında faaliyet gösteriyor olması bizim için çok büyük bir mutluluk"Tabanlıoğlu Mimarlık Kurucu Ortağı Melkan Gürsel Bloomberg HT’de Üst Düzey programında Arzu Maliki’ye konuk oldu.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

Goldman'dan hisse senedi uyarısıGoldman Sachs’a göre piyasalar ABD'nin ekonomik büyümesine ilişkin görünüm konusunda daha kötümser hale geldi. Goldman, bu durum ciddi bir şekilde devam ederse hisse satın alma şansı sunabileceğini belirtti.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

Spot piyasada elektrik fiyatları (28.10.2023)Spot piyasada bir megavatsaat elektriğin fiyatı yarın için en yüksek 2 bin 700 lira, en düşük 625 lira olarak belirlendi.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

Küresel piyasalarda gözler merkez bankalarına çevrildiKüresel piyasalarda, gelecek hafta gözler Fed başta olmak üzere önemli merkez bankalarının faiz kararlarına çevrildi.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

DOGUB Bu hissede de kısa sürede TAVAN serisi başlayacak. Borsadaki en ucuz ana pazar hissesi şu an bu hisse. Kimse yazmadan ben yazıyorum. Alabildiğiniz kadar mal alın ve sadece bekleyin

    USD aldigim bilgilere gore ABD tuketici endeksi degerleri asagi yukari beklenen sekildegelmistir. 1 kasimda fed faiz kararinin bu verilere istinaden buyuk bir cogunluk sabit birakilacagi gorusunde.. bakalim..

      USD “Din gerekli bir müessesedir. Dinsiz milletlerin devamına imkan yoktur. Yalnız şurası var ki din, Allah ile kul arasındaki bağlılıktır. Softa sınıfının din simsarlığına müsaade edilmemelidir. Dinden maddî menfaat temin edenler, iğrenç kimselerdir. İşte biz, bu vaziyete muhalifiz ve buna müsaade etmiyoruz.” Mustafa Kemal Atatürk (1930)

        gumus lan biraz cikta kar istemiyorum kurtuliyim senden

          HEKTS geçmiş olsun

            YENİ ÜYELİK

              PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

            PİYASA ÖZETİ

            Bizi Takip Edin

              Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

            Yorum Yaz