3000 Karakter
Görsel Yükle

Aselsan, Savunma Sanayii Başkanlığı ile 171 milyon dolar ve 1,95 milyar TL'lik sözleşme yaptı.

Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

BTCUSD 100.000 üzerine hızlı şekilde atmadımı yükselişlerin hepsi Fake. elinizdeki portföy bozmayın. yeni alım kesinlikle yapmayın. yatırım yapmaya niyetiniz varsa, alttan 10 alım talimatı yazın. 35 gün içerisinde 35 defa yükseltir alçaltır ş....r. 30 Ocak Fed bahanesiyle yaparlar bunu.

ASELS #ASELS 🟢Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ile Hava Savunma Radar Sistemleri tedariki kapsamında toplam bedeli 170.970.527$ ve 1.954.398.891₺ tutarında sözleşme imzaladı. 🟢Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar ise 2026 ve 2031 yılları arasında gerçekleştirilecek.

    gram-altin Çok çıktın düş 2920 ye tekrar akodugm

      USD halukvlog sizlerin eseri 

        BJKAS 2024 EKONOMİDE BUNLAR GERÇEKLEŞTİ..2025 BİZLERİ NELER BEKLİYOR BİZLERİ 🥰🌹 

          USD dolar Ocak dan sonra 48 ve 50 TL arasına gelecektir görünen köy klavuz istemez YTD bol kazançlar

          İşveren odaklı Alman Ekonomi Enstitüsü tarafından (IW) 49 iş dünyası derneği ile yapılan ankete göre, iş dünyasını yüzde 60'ı ekonomideki mevcut duruma ilişkin 'geçen yıldan kötü' tahmini yaptı. Ankete katılanların yüzde 40'ı gelecek yıl daha düşük üretim öngördü.

          Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

          Ticaret Bakanı Ömer Bolat "Son bir karar, yabancı para reeskont kredisi tahsisi de kararlaştırıldı. Aylık 150 milyon dolara kadar yabancı para reeskont kredisi verilecek ihracatçılarımıza. Firma başına azami 1,5 milyon dolara kadar verilecek" dedi.

          Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

          QNB Türkiye Genel Müdürü Ömür Tan, AA'ya verdiği söyleşide "İndirim sürecinin faiz artırımında olduğu gibi kademeli olarak devam etmesi önemli. Enflasyondaki iyileşmenin hızlanmasıyla birlikte makro ihtiyati tedbirlerde de 2025 yılında daha fazla gevşeme bekleyebiliriz" ifadelerini kullandı.

          Devamı Haber Kaynak: www.bloomberght.com

          YENİ ÜYELİK

            PİYASALARI ÇOK DAHA KOLAY TAKİP EDİN, ÜYE OLMANIN AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN.

          PİYASA ÖZETİ

          Bizi Takip Edin

            Sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Güncel finansal gelişmelerden haberdar olun.

          Yorum Yaz