USD / Amerikan Doları
Dolar Pazartesi ( Ne Olur ? )
Dolar DESTEK DİRENÇ NOKTALARI
- Destek 1 30,08
- Destek 2 30,05
- Direnç 1 30,12
- Direnç 2 30,13
DOLAR BANKA KURLARI
11:30 | ALIŞ | SATIŞ | Makas(%) | |
---|---|---|---|---|
Merkez Bankası | 40,01 | 40,08 | %0,18 | |
Yapı Kredi | 27,84 | 28,83 | %3,54 | |
Halkbank | 27,84 | 28,77 | %3,34 | |
Denizbank | 38,76 | 41,50 | %7,08 | |
VakifBank | 39,02 | 41,32 | %5,89 | |
Ziraat | 27,74 | 28,70 | %3,46 | |
Isbank | 38,76 | 41,50 | %7,08 | |
EnPara | 38,98 | 41,28 | %5,89 | |
Akbank | 27,70 | 29,00 | %4,69 | |
Vakıf Katılım | 18,11 | 20,51 | %13,25 | |
Enpara | 38,98 | 41,28 | %5,89 |
11:30 | ALIŞ | SATIŞ | Makas(%) | |
---|---|---|---|---|
Sekerbank | 27,82 | 28,83 | %3,63 | |
IngBank | 37,29 | 39,56 | %6,11 | |
Finansbank | 27,99 | 28,55 | %2,00 | |
Kuveyt Türk | 27,92 | 28,36 | %1,57 | |
Garanti | 28,03 | 28,45 | %1,50 | |
Teb | 27,99 | 28,57 | %2,10 | |
HSBC | 28,03 | 28,45 | %1,50 | |
Kuveyt SeninBankan | 27,92 | 28,36 | %1,57 | |
ZiraatKatilim | 24,13 | 30,41 | %26,06 | |
OdeaBank | 18,53 | 20,38 | %9,97 | |
TurkiyeFinans | 27,95 | 28,49 | %1,97 | |
Albaraka | 27,90 | 28,55 | %2,33 |
Dolar Yorumları
USD size yazın 7lerden aldıranlar yazık ettiler ... fed faizi rafa kaldırdı. 2020ya kadar. 2020de 1 tane sanırım .... geçmiş olsun. uyarmaya çalıştım dilim döndüğü kadar
- T @teturan 15:48, 06 Şubat 2020
USD @ibrahim_ büyük çomarmışsın.dolar 2 iken 6 oldu. 7 olmaz diye sevinip neredeyse güclü türkiye güçlü akp yazacaksın.engeli yedin ailene selam baska cocuk yapmasınlar
USD mayıs a kadar dolardaki değişim ne olur acaba ? Öngörüsü olan var mı?
USD madem 6 yı görmüyor bari5.90 olsada alım fırsatı verse öylece izliyoruz.
USD Arkadaşlar Çin corana vürüsü nedeni ile piyasasını korumak için piyasaya hem döviz sürdü hem faiz indirimine gitti ve birçok ensturman kullandı. Bu uygulamasından bizimgibi kalkınmaya olan ülkeler kesinlikle yararlanır. Türkiyede bundan kesinlikle yararlanacaktır, dolar ve altın da düşme görebiliriz şayet düşmezselerde yukarı gitmeleri kesinlikle engellenecek diye düşünüyorum ytd.
USD Beklediğimiz gibi Trump, azil soruşturması oylamasında aklandı. ABD borsaları hızla toparlanıyor. ABD’den gelen iyi veriler, Çin’in virüs salgınına karşı ciddi efor sarf etmesi, risk iştahını destekliyor. Londra ve NewYork'tan TL'ye alımına karşı alınan tedbirler sayesinde bir yıldır kur üzerinde yabancı etkisi iyice azaltılmış oldu. Döviz kurunda Otokratik sisteme geçmiş olduk. Bundan sonra kur kendi haline bırakılamıyacak kadar tehlikeli görülüyor. Yurt içinde 3.dünya ülkelerine özgü çığ felaketi, Uçak kazası, Suriye bataklığı, çürük yapılara deprem gibi konularda ise tedbir ve kontrol mekanizmaların üzerine gidilmeden acil şifa dilekleri ile üstesinden geliniyor. TL ise bundan olumsuz etkileniyor. Doların küresel bazda güçlü olduğu günler içerisindeyiz. Bu aşamada kamu bankalarının kuru dengelemek için aktif rol oynadığı çok açık. Teknik olarak, günlük yükseliş trendinde ve dar bant içinde belirgin sıkışmanın yaşandığını görüyorum. Artık 6 psikolojik ve önemli direnç seviyesi geçilirse yükselişten söz edilebilir. Aşağıda 5,96 destek.
USD Türkiye'nin Suriye ile savaş çıkması ülke için felaket olur. Çünkü ABD'nin amacı Esad rejimini devirmek. Bunun için terör örgütü kurdu.(Suriye Milli Ordusu/Özgür Suriye Ordusu) Eğer Esad devrilirse Türkiye'nin de işi biter. Türkiye'in Suriye politikası ABD'nin yararına yarayan bir politikadır. Ne de olsa Türkiye'yi ABD'nin kontrolünde iktidara gelen RTE yönetiyor. Ayrıca ekonomik olarakta Türkiye için sıkıntılı olur. BOP adım adım işliyor. Afganistan-Irak-Kuzey Afrika-Suriye-İran-Türkiye.
USD Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret damarlarında ki asil kanda mevcuttur.
- @Çınar 14:14, 06 Şubat 2020
USD @abdil-taskapi İBB nin sütünü,imamoğlunun kayak yapmasını konuşan bir devlet, Kızılay'ın yaptığı yolsuzluğunu sümen altı eder.lafı bile konuşulmaz. sonrada bütün felaketler ve ölen insanlar ve şehitler üzerinden siyaset yapmaya çalışır. Bizim Bir kısım insanımızda körü körüne destek çıkar. çok yazık oluyor bu millete bu güzelim ülkemize..
USD Askerlerimize ve birlikte çalıştığımız dost unsurlara yapılan her saldırı kaynağın aidiyetine bakılmaksızın ve herhangi bir ikaz yapılmaksızın misliyle cevaplandırılacaktır. Madem İdlib bölgesindeki askerlerimizin güvenliği sağlanamıyor, öyleyse bunu bizzat yapma hakkımızı kullanmamaza kimse itiraz edemez.
USD arkadaşlar bakın tekrar yazıyorum tek döviz al bekle o iş iş degil 🤗 parite perite parite japon yeni 5320 aldık 5450 sattık yaklaşık masraf çık 12 kurs kar bu karlı parayla dip nokta alış 4 4010 Avusturya aldık ve AUD dip kademe bu sabah dün 4037 4046 arası sattık kar 16 kuruş şimdi bu karlı kademeye tekrar 5450 5445 arası japon yeni aldık yoksa para kazanılmaz işlemi kademeli yapacan 👀🤗🤗🤔🤔🤔✍️✍️
- S @sonkarny 14:17, 06 Şubat 2020
USD @sistem 12 @sistemxsistem Kademe dediğiniz ne kadar tutarlık oluyor
USD arkadaşlar. bu gün farklı bir para kolay kolay almam makas yüksek ve sermaye yüksek parayı yani GBP şansına paritede baya düştü 1 kademe aldık 7768 😁 ama favori tahmin degil 🤗
USD arkadaşlar GBP yerine yen dedik USD EUR paralel dedik Avusturya doları kar satış hafif cekiir degik gram altın 1 yada 2 lira çıkar dedik .🤗tam isabet 🤔 bu tahmin dün yapıldı. 🤩
- @sistemxsistem 13:38, 06 Şubat 2020
USD @ÖZDEN biraz geri çekildi lakin kar satışı devam eder biraz beklenir ise 4080 4120 arası yukseliş gelir geri çekilme 4028 4035 çok sağlam 🤗
USD ŞEYH EDEBALİ HAZRETLERİNİN OSMAN BEY’E ÖĞÜTLERİ “Ey Oğul! Beysin! Bundan sonra öfke bize; uysallık sana... Güceniklik bize; gönül almak sana... Suçlamak bize; katlanmak sana... Âcizlik bize, yanılgı bize; hoş görmek sana... Geçimsizlikler, çatışmalar, uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar bize; adâlet sana... Kötü göz, şom ağız, haksız yorum bize; bağışlama sana…” Bundan sonra bölmek bize; bütünlemek sana... Üşengeçlik bize; uyarmak, gayretlendirmek, şekillendirmek sana...” Ey Oğul! Yükün ağır, işin çetin, gücün kıla bağlı... Allah Teâlâ yardımcın olsun. Beyliğini mübârek kılsın. Hak yoluna yararlı etsin. Işığını parıldatsın. Uzaklara iletsin. Sana yükünü taşıyacak güç, ayağını sürçtürmeyecek akıl ve kalp versin.”“Sen ve arkadaşlarınız kılıçla, bizim gibi dervişler de düşünce, fikir ve duâlarla bize vaad edilenin önünü açmalıyız. Tıkanıklığı temizlemeliyiz.” Haklı olduğun mücâdeleden korkma! Bilesin ki, atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli (korkusuz, pervâsız, kahraman, gözüpek) derler.”
USD dolar alis 5.98 satis 5.98 1. kademe 5.98 2. kademe 5.98. direnc destek seviyeleri 5.98 ve 5.98 😂 5.98 meydan muharebesi. Ne pahasina olursa olsunn tutunnnn denmis, hic belli olmuyo ya la.
USD 💵 dolardan bıktım nefret ettim artık. Bu saatten sonra 8lirada olsa gözden çıkardım. 1 kademe altına kaçmıştım bugun kazandırdı. İlk fırsatta bi kademe daha kaçırıcam. Düşman başına.
USD Dolar 5,999999. ama 6 değil bu yüzden her şey yolunda. Yediniz mi?
USD Dolar stabil olmaya devam ediyor herkes dolar pişmanlıktır diyor. Dolar şöyle,böyle diyor altın en iyi fırsat diyor katılıyorum. Aslında dolar piyasada kafa karıştırıyor alıcısını düşündürüyor satıcısını kararsız bırakıyor veee ters köşe yapıyor :) sabırlı olan da fazla fazla kazanıyor.
USD Gizliden sabit kur oyunu oynanmakta.Bu yapılan oyunun cezasını avrupa bize ağır kesecek...