USD / Amerikan Doları

ALIŞ 40,14
SATIŞ 40,26
FARK %11,92
Önceki Kapanış 40,17
Günün En Düşük Değeri 40,15
Günün En Yüksek Değeri 40,26

Dolar Bugunkü Beklenti ( Ne Olur ? )

%68 Artar
85 Oy
* Gün içerisinde 09:00 - 15:00 arasındaki sonuçlar

Dolar DESTEK DİRENÇ NOKTALARI

USD OTOMATİK DESTEK & DİRENÇ ALARMI
  • Destek 1 30,08
  • Destek 2 30,05
  • Direnç 1 30,12
  • Direnç 2 30,13

DOLAR BANKA KURLARI

11:30ALIŞSATIŞMakas(%)
Merkez Bankası 40,0940,16%0,18
Yapı Kredi 27,8428,83%3,54
Halkbank 27,8428,77%3,34
Denizbank 38,8341,58%7,07
VakifBank 39,0841,38%5,89
Ziraat 27,7428,70%3,46
Isbank 38,8441,58%7,07
EnPara 38,9841,32%6,00
Akbank 27,7029,00%4,69
Vakıf Katılım 18,1120,51%13,25
Enpara 38,9841,32%6,00
11:30ALIŞSATIŞMakas(%)
Sekerbank 27,8228,83%3,63
IngBank 37,2939,56%6,11
Finansbank 27,9928,55%2,00
Kuveyt Türk 27,9228,36%1,57
Garanti 28,0328,45%1,50
Teb 27,9928,57%2,10
HSBC 28,0328,45%1,50
Kuveyt SeninBankan 27,9228,36%1,57
ZiraatKatilim 24,1330,41%26,06
OdeaBank 18,5320,38%9,97
TurkiyeFinans 27,9528,49%1,97
Albaraka 27,9028,55%2,33

Dolar Yorumları

3000 Karakter
Görsel Yükle
Yorum Yaz

USD 🤔 

    USD Bu hafta 6.80 çünkü kredi notu olumlu geldi. yatırım tavsiyesi değildir! ben de dolarciyım ama maalesef artık koymuyor alıştım...

      USD Bitcoin hesapları hacklenmiş diyorlar dostlar. Aslı astarı var mı. Dolandırılıdık diye fotolu paylaşımlar dolanıyor sosyal medyada

      USD Selçuk geçer inadına dolar 12 altın Gr 1000 lira diyor bu işin sonu felaket gibi Allah yardımcımız olsun

        USD yerli ve milli hırsızımız 

        USD @Rüstem-i Zâl insanlar senin zihniyetinden ne kadar tiksinmişse 90 yıldır milli eğitim elinizde yeni yetişen veletler hep putçu yetişiyor ama yine 25'i geçemiyonuz, şuan @ alan ak parti bitik ama chp 0 alsa uçuşta oluyor bu bile sizin ne kadar zavallı olduğunuzu göstermeye yeter

          USD Yav kardeşim anlamıyo musunuz dolar 2 tl olacak elinizde ne kadar dolar varsa satın da kurt çakal tefeci dıj güç iç güç kim varsa dolarınıza çöksün adamlar uğraşıp o kadar haber yapıyo troll çalıştırıyo millet dolarını satsın diye siz hala satmıyonuz valla ayıp ahahahah

            USD Aşılar fena gitmiyor, böyle gidişle yılın ortasından sonra ekonomik toparlanma artabilir. Kripto paralarda ki yükseliş balonu, virüs kaynaklı ekonomik olumsuzluk sayesinde artışa geçmiş bulunması çok önemli bir gösterge niteliğinde. Ekonomide toparlanma ile kripto serüveninin zayıflamaya dönmesini beklerim. ABD bütçe ve cari açığının büyümesi doları baskılıyor. Fakat Biden in gelişi ile güven unsurunu tesis ederek ABD 10 yıllıklar yüze 50 yükseliş kaydetmesi ile doları güçlendirme adımları atılması olasılık dahilinde. Dünya da 2021 yılı içerisinde, zarar gören ekonomilerin yeteri kadar toparlanamaması sebeplerinden kaynaklanacak bir dalga ile dolara yönelimin artması ve borsaların buna karşılık düzeltme tepkisine vermesi azımsanamayacak bir ihtimal olarak önümüze çıkabileceğini düşünüyorum. Eğer bu son senaryo gerçekleşirse Bist 100 bu düzeltmeden kurtulamaz yakalanır. Bu yıl yaklaşık 220 milyar dolar borç ödenecek. Yurt içine dönersek; Fitch Ratings, Türkiye'nin uzun vadeli yabancı para birimi cinsinden kredi notunun "BB-" olarak teyit edildiği, kredi notu görünümünün ise negatiften durağana çevirmesi, TL varlıkları açısından kısmi pozitif gelişme. TCMB politika faizi sabit tutularak risk priminin düşmesine ve bazı net sermaye girişlerine yol açmakta ve USDTRY endeksi daha aşağı gitmek için şartların pozitif sürmesine yol açmakta. Bununla beraber gram altın 400 altına yerleşme gücüne sahip. USDTRY teknik olarak incelersek; Düşüş trendi içerisinde aşağı gidiyor ve Dolar endeksi yatay trendi ile buna destek vermeye devam ediyor. Eğer döviz ağırlığını bu süreçte azaltan olmuş ise yine bir miktar daha azaltmakta fayda olacağını düşünüyorum. Not: Döviz konusunda büyük gelişmeler olduktan sonra birkaç gün fiyat pek tepki vermeye bilir. Çünkü yatırımcıların endekse bakışını değiştirmek biraz zaman alabiliyor. Özellikle yurt dışı yatırımcıların işlem saatleri gece- gündüzleri farklı. Bu sebeple bazen önceden hareket etmek karlı.

            • USD @Serkan M. Teşekkürler, aslında düşüşleri kademeli satış yapmak için değerlendirmek lazım, daha sonra yükselişte alım yapılarak değerlendirmek karlı olur. Eğer bu seviyenin altına ineceğini bekleniyorsa satış yapıp zararın neresinden dönülse kardır demek uygun olur.

            • USD @gogedikoglu Hangi vadeler olduğunu açık yazmamışım. Kısa vadede Usdtry ve gram düşeceği fakat uzun vadede doların artacağını beklerim. Yukarıda bunların kısa vade için düşüş yönünde yazmıştım. Borsa ve kriptolar için kısa vadede yükseliş yaşayacağı ve ileriki aylar için ( yukarıda belirttiğim) bir düşüş yaşanacağını beklerim.

            USD Anlayın artık dolar 1 tl'ye de düşse, tarladan petrol, denizden doğalgaz da fışkırsa, sosyal devlet anlayışı olnayan , vahşi ve hırsız kapitalist sistemin aç gözlü müteahhitten bozma yöneticileriyle sen yine soyulup sömrüleceksin. Çünkü sen, sana bu yurdu bağışlayanların mirasına ihanet ettin. Kendin gibi aç gözlü, fırsatçı, cahil ama şark kurnazlarıylaiş tuttun. Suçun heosi sende, cezanı çekeceksin.

              USD . 

                USD YOUTUBE VE TWİTTERDA Kİ ELİTTÜRK SAHTEKARINA İNANMAYIN ARKADAŞLAR

                  USD hayatım da böyle bı şey görmedim dolar düşerken her şeye zam geliyor ülkenin ekonomisi iyi deyil hepimiz biliyoruz iyi de dolar neden çıkmıyor ülke ekonomisi bu kadar kötüyken bu faizlerle de doların çıkması gerekmiyor muydu ?

                    USD Dolar 8.40 civarında iken baktığım elektronik cihaz 560 liraydı.Şimdi baktım 649 lira olmuş. Evet kardeşim dolar düşüyor her şey güzelleşiyor.Yabancılar Türk ekomomisinden güzel sinyaller alıyormuş.100 puan faiz artışının iyi olacağını söylüyorlar.Aynen sağılacak inek bulmuşlar.Biraz daha sağalım istiyorlar.Borsadan çıkış yapan yabancıların oranı artmış, istiyorlar ki insanımız borsaya girsin kağıtları yükseltsin onlarda yüksekten satıp doları da ucuzdan alıp çıksınlar.Onlar bizim için hayırlı olan bir şeyi istiyorlarsa bilin ki kendi çıkarları vardır.Merkez Bankası dolar 6.91'e düştüğünde bile döviz alım ihalesi yapamıyor. Çünkü yükselmesinden korkuyor.Daha da düşmesini bekliyorlar diyenlere söylüyorum. Naci Ağbal bile düşmesini istemez.Düşmesi ithalatı ve cari açığı arttırır.Arzu ettikleri yatırım gelmedi gelen sadece vur kaç yapacak sıcak para.Halk doların düşmesini alım fırsatı olarak gördü ve mevduatları arttırdı.Kimse birikimini ucuza kaptıracak kadar aptal ve korkak değil.Y.T.D.

                      USD spk cezaları YURT DIŞINDA TAKILANLAR  

                        USD YURT DIŞI YENI KARAR MAGDUR OLMAYIN 

                          USD YURT DIŞI YENI KARAR MAGDUR OLMAYIN 

                            USD Allah rahmet eylesin, ŞEHİT FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU. 

                              USD GBP/USD paritesi 1,40 oldu. Dolar her geçen gün tüm para birimlerine karşı değer kaybediyor. Yükselmeyen şey düşmeye mahkûmdur. YTD

                                Yorum Yaz