USD / Amerikan Doları

ALIŞ 40,87
SATIŞ 40,93
FARK %13,77
Önceki Kapanış 40,8
Günün En Düşük Değeri 40,8
Günün En Yüksek Değeri 40,91

Dolar Bugunkü Beklenti ( Ne Olur ? )

%65 Artar
63 Oy
* Gün içerisinde 09:00 - 15:00 arasındaki sonuçlar

Dolar DESTEK DİRENÇ NOKTALARI

USD OTOMATİK DESTEK & DİRENÇ ALARMI
  • Destek 1 30,08
  • Destek 2 30,05
  • Direnç 1 30,12
  • Direnç 2 30,13

DOLAR BANKA KURLARI

11:30ALIŞSATIŞMakas(%)
Merkez Bankası 40,7340,80%0,18
Yapı Kredi 27,8428,83%3,54
Halkbank 27,8428,77%3,34
Denizbank 39,3042,05%6,98
VakifBank 39,7442,04%5,79
Ziraat 27,7428,70%3,46
Isbank 39,3042,05%6,98
EnPara 39,6542,06%6,08
Akbank 27,7029,00%4,69
Vakıf Katılım 18,1120,51%13,25
Enpara 39,6542,06%6,08
11:30ALIŞSATIŞMakas(%)
Sekerbank 27,8228,83%3,63
IngBank 37,2939,56%6,11
Finansbank 27,9928,55%2,00
Kuveyt Türk 27,9228,36%1,57
Garanti 28,0328,45%1,50
Teb 27,9928,57%2,10
HSBC 28,0328,45%1,50
Kuveyt SeninBankan 27,9228,36%1,57
ZiraatKatilim 24,1330,41%26,06
OdeaBank 18,5320,38%9,97
TurkiyeFinans 27,9528,49%1,97
Albaraka 27,9028,55%2,33

Dolar Yorumları

3000 Karakter
Görsel Yükle
Yorum Yaz

USD Pazartesi 5.70 leri göreceğiz merkez bankasının ozerk bir kurum olmadığı bir kez daha ortaya çıktı faiz indirimi yapılacak hem de 400-500 baz puan bekliyorum .5,80 ler yakındır

    USD herşey yeni başlıyor ve kartlar yeniden dağıtılıyor.100 puanlık soru şu.bu sefer kartları kim dağıtacak.Yine swap ile mb mi? yoksa yabancı mı ?..Birincisinin sonuçları çok daha acı olabilir.İkincisi ise pozisyondaki durumun bağlı.Yada ben bu piyasadan 5,60 lardan dolar bozmam arkadaş çünkü ne zaman düşükten kur bozsam kuru yükseltip bana geçiriyorsunuz diyecek mi yabancı?

      USD Devamı gelirse az bile olsa etkiler doları. İyi ama kötü 

        USD Dolardaki sert hareketlere hazırlanın, bir iki gün uyku yok bize,faizler dün gece ansızın merkez başkanının görevden alınmasıyla %15 li seviyelere indirileceğini düşünüyorum. enflasyon rakamına yakınsayacak yani.. Belki bir anda değil ama orta ve uzun vadede o seviyelere indirilecektir diye düşünüyorum. Burada önemli olan bu ülkede artık bir gece ansızın her türlü karar alınabileceğini düşünerek yatırımlarımızı yönlendirmeniz gerekiyor. Ben artık öyle davranıyorum.  Bu ülkede imkansız denilen her şey artık bir gecede mümkün olabiliyor...

          USD İçime Doğmuş olacak ki Cuma günü elimdeki son 100 bin tl ile dolar almıştım ve hafta sonuna %100 dolar girdim.

            USD serbest piyasa 5.64

              USD Devlet bankalara el koyar mı? Yastık altı yapıp dövizciden bozsam makas çok yüksek. Fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.

              USD Merkez Bankası Başkanı gece itibariyle görevden alindi. 1Neden haftasonuna denk geldi? 2merkez baskani bagimsiz degilmiydi nasil khk gorevden alir? 3piyasa buna nasil tepki verir. 4atanan atiyanin istediklerini yaparmi?

                USD Bu merkez bankası başkanı o kadar dediklerini yaptıkları halde neden görevden alındı Bu ADAMI BAKAN YAPARLAR DEMEDİ DEMEYİN!!

                USD Acaba Dolar Pazartesinden sonra yükselir mi? dolar yapmaya devam ediyimi lütfen söyleyin

                  USD Haberiniz var mı? Dünyanın en "sefil" ekonomileri sıralamasında Türkiye 4.sırada. Ölmüş Venezuela 1 numara. Arjantin 2, Güney Afrika 3. Türkiye 4. Bir kaç yıl önce feci bir ekonomik kriz yaşamış Yunanistan bile 5. sırada. Hani o dünyanın kıskandığı ülkemiz var ya? Hani asrın lideri tarafından yönetilen ve galaksinin en iyi ekonomi bakanı liderliğinde şaha kalkan ülkemiz... İşte bu arkadaşlar sağolsun Türkiye şu an dünyanın en rezalet 4.ekonomisine sahip. Venezuelayı geç, 3.sıra diyelim biz. Enflasyon ve işsizlik gibi kilit verileri hesaplayarak bu endeksi oluşturuyorlar. Ha şimdi bazı sivriler diyecek ki yok öyle bir şey. Ekonomi pek iyi. Krizler bize teğet geçiyor. Bize geçen bir şey var ama o teğet değil arkadaşlar. Benim gelir düzeyim fena değil, ben bile bazen fiyatlara oha diyorum. En son oğluma muz alayım dedim, fiyatı gördüm, dedim meyveler de zaten artık vitaminsiz. Kendimi mi kandırdım bilmiyorum... En çok da din yüzünden paralize olup düşünmeden reis meis diyerek ezbere bunların peşinden giden cahil ve fakir halk perişan oluyor. Bazılarında vicdan yok o kesin. Bu cahiller yüzünden 25 yıldır bizi hiç eden bu kişilere oy verip duranlara ben bile daha çok acıyorum, onlar sayesinde kanımızı emen bu vicdansızlar acımıyor. Biz dolar 3 olmuş 5 olmamış bunu tartışaduralım artık en basit eğlencemize bile para harcarken yutkunan, çocuklarımıza bir şey alırken mutlaka başka bir şeyden fedakarlık etmek zorunda kalan, alt düzey gelire sahip Almanı Rusu Arabı ülkemizde en lüks tatilleri rahatça yaparken 5 adım ötedeki ağaçlık alanda piknik yapmak için bile para bulamayan bizler farkında olmadan battıkça batıyoruz. Ve bu yoklukta ne işe yaradığı belirsiz Bülent Arıç'ın maaşına %50, Erdoğan'ın maaşına %26 zam yapılırken emeklilere %5, memurlara %6 zam yapılıyor. Gece gece tepem attı. Elektriğe daha yeni %15 zam çaktılar! Ayıp ulan ayıp! Yazıklar olsun.

                  USD 1)Fed faiz indirmez indirmeyi gerektirecek bir durum yok cunku. 2)Butun musterisi oldugum bankalardan mesajlar geliyor kredi ve kredi kartlarina faiz indirimi bilgilendirmesi olarak.Bu demektirki MB muhakkak faiz indirimine gidecektir NOKTA

                  USD arkadaşlar bı tane daha arbitraj normalde yakalanmaz ABD verisi sayesinde yerinde cirit atan GBP nere kaçariz sek dedik eğer sek ters ise işte bı arbitraj daha İngiltere'den avusturalya arbitraj haftaya AUD GBP AUD bı adım önde. tavsiye yok akşam çalışması.

                  USD Fed faiz düşürürse dolar çıkar mı

                  USD MB başkanı görevden alındı. Amaç belli para basılması ve faizlerin düşürülmesi. Dövizdeki hareketlenmeleri yakından takip ediyor olacağız.. çünkü bu hareket enflasyonist bir baskı getirir

                    USD mrkez bankasi baskani gorevden alundi pazartesi usd buyuk ihtimal acilisi 5.70 uzeri yapar

                    USD dolarları fiziksel olarak saklıyoruz arkadaşlar destek verin kendinizi riske atmayın dolarınızı patronların lobilerin kullanmasına izin vermeyin

                      USD Düşmez kalkmaz bir allah! zararda olan beklesin elbet kurtulacak stres olmak da bir yere kadar ölüm var şu dünyada gerilmeyin kötü olmayın kimseyle para bu 1 gider 1000 gelir

                        USD Abd, cin Avrupa ülkeleri Rusya gecen hafta acil kod ile hepsi kendi icerisinde toplandı. Trump oldü dediler ki Simpson cizgi filminde bu sahne gerceklesti daha once de baska olacagı ın sahnesi gerveklesmisti. Rus denizaltı bastırıldı suan elektro manyetik dalgalara maruz kalıyoruz ve asırı siber saldırılar oluyor bu hafta Facebook twetler ınstagram whtsap cokmüştü velhasıl bu toplantılar sonucu büyük bir kargasa olabilir ayrıca trum ın yanısıra markel ve putin hayatları tehlikede ve Merkel birdahaki secimde aday olmuyacagını söyledi. 

                          USD dolarda yukarı yönlü kıpraşma görüp aldanmayın... alım için acele etmeyin... şu an akdeniz ve ege kıyıları turist ağırladığını, ilave olarak da karadenizin de turizme katkı sağladığını, ülkeye döviz girişinin devam ettiğini hesaplarınıza ekleyin. ben düşüşün pazartesi sabaha karşı yada piyasalar açılınca devam edeceğini düşünüyorum... ytd.

                            Yorum Yaz